Vilkas urheilutarjonta jatkuu jo tapaninpäivänä. SM-liigassa pelataan viiden ottelun kierros ja kärkijoukkue Lukko kohtaa länsirannikon derbyssä Ässät. Jääkiekon nuorten MM-kisat alkavat myös 26.12. ja mäkiviikko 29.12.

SM-liigakierros jatkuu lauantaina ja Lukko saa vieraakseen tutun vastustajan, Porin Ässät. Tällä kaudella länsirannikon herrasta ei ole ollut epäselvyyttä, sillä Lukko on voittanut kauden aiemmat kohtaamiset selvästi. URHOtv näyttää ottelun suorana kanavallaan klo 16.50 alkaen.

Tapaninpäivän muut ottelut ovat HPK – Blues, Ilves – Tappara, KalPa – SaiPa ja Pelicans – JYP. Sunnuntaina kohtaavat TPS ja Kärpät.

Mäkiviikko alkaa tiistaina!

Keski-Euroopan mäkiviikko kuuluu nykyurheilun klassisiin tapahtumiin. Mäkiviikkoon kuuluu neljä kisaa, joista kaksi hypätään Saksassa ja kaksi Itävallassa. Suomalaisilta on totuttu odottamaan menestystä ja monessa kotikatsomossa jännätään vuodenvaihteessa Janne Ahosen, Harri Ollin ja kumppaneiden puolesta.

Mäkiviikon kisat tarjoavat paljon kohteita Veikkauksen urheilupeleissä.

MTV3 näyttää joka kisan suorana lähetyksenä. Avauskisa hypätään tiistaina 29.12. Oberstdorfissa.

Pikkuleijonat nuorten MM-kisoissa!

Nuorten MM-kisat pelataan tuttuun tapaan vuodenvaihteessa. Kisat tarjoavat yleensä vauhdikkaita koitoksia, joissa tulevat tähdet laittavat kaiken peliin.

Suomen avainpelaajia ovat syksyllä SM-liigassa läpimurtonsa tehneet Mikael Granlund (HIFK) sekä Sami Vatanen (JYP). Suomen avausvastustaja on Tshekki ja lohkon muut joukkeet ovat Itävalta, Venäjä sekä Ruotsi.

Suomen ottelut alkulohkossa:

27.12. Tshekki - Suomi 28.12. Suomi - Venäjä 30.12. Suomi - Itävalta 31.12. Ruotsi - Suomi