Vedonlyönnin uusi aikakausi on alkanut!

Tästä se lähtee! On aika avata uusi ja vallankumouksellinen Urheiluveikkaus 2.0, joka tulee puhaltamaan uudet tuulet suomalaisen urheiluvedonlyönnin maailmaan. Sivustomme on laitettu täysin uuteen uskoon niin sisällön kuin myös ominaisuuksien suhteen, ja näitä erilaisia, uusia ominaisuuksia löytyykin Urheiluveikkaus 2.0 -versiosta moneen eri lähtöön!

Uusi Urheiluveikkaus-sivusto tuleekin palvelemaan enemmän kuin mainiosti sekä viihde-betsaajia että kovimpiakin vedonlyönti-karpaaseja, ja tavoitteemme onkin kasvaa Suomen suurimmaksi vedonlyönti-portaaliksi ja -yhteisöksi vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Mutta mitä uutta Urheiluveikkaus 2.0 sitten oikein sisältää? Tämä mysteeri selvitetäänkin tässä artikkelissa perinpohjaiseen tyyliin.

1) Vedonlyönti-yhteisö numero #1

Urheiluveikkaus.comin tavoite ei ole enempää eikä vähempää kuin olla netin paras ja laadukkain vedonlyönti-portaali, ja uskomme, että olemme heti alusta lähtien vahvasti tällä tiellä. Panostammekin avoimuuteen ja yhteisöllisyyteen isosti, ja pyrimmekin siihen, että vedonlyöjät sekä veikkaamisen ystävät pääsevätkin itse vaikuttamaan sivuston sisältöön.

Tarjoammekin siis vedonlyöjille kattavan tapaamispaikan valvotun keskustelun muodossa, jolla vedonlyönnistä kiinnostuneet pääsevät sekä jakamaan mielipiteitään veikkaamiseen liittyvistä asioista ja ilmioistä. Yhteisömme jäsenien mielipiteet ja mietteet ovatkin uudelle Urheiluveikkaus.comille tärkeitä.

Yhteisömme jäsenillä on myös mahdollisuus kirjoittaa itse järjestelmäämme vedonlyönti-vihjeitä vapaavalintaisella skaalalla, ja kisailla tällä tavoin lukuisista erilaisista palkinnoista. Tästä lisää seuraavaksi...

2) Vedonlyöntivinkit: oletko sinä netin kovin vihjaaja?

Vedonlyöntivihjeet tulevat olemaan suuressa roolissa upouudessa Urheiluveikkaus.comissa juurikin siitä syystä, että yhteisömme jäsenet pääsevät itse kirjoittamaan näitä vinkkejä sivustolle. Järjestelmämme mahdollistaakin näiden omatekoisten vihjeiden julkaisun erittäin helposti ja käyttäjäystävällisesti, ja samalla automaattiset tilastomme kertovat sen, kuinka hyvin nämä vihjeet maaliinsa osuvat.

Palkitsemmekin yhteisömme parhaita ja aktiivisimpia vihjeiden tuottajia aktiivisesti erinäisin palkinnoin, joista kerromme vielä lisää tuonnempana. Mikäli siis olet kaveriporukassasi se ykköstyyppi veikkausvihjeiden suhteen, voit laittaa taitosi testiin uudella Urheiluveikkaus-sivustolla ihan toden teolla - ja voittaa palkintoja siinä ohessa!

3) Peliyhtiöiden arvostelut ja kaikki bonukset

Uusia peliyhtiöitä ja vedonlyöntisivustoja puskee markkinoille vuodesta toiseen tasaiseen tahtiin, joten onkin siis selvää, että Urheiluveikkaus.com tulee pitämään näistä uusista vedonlyöntisivuista tiukkaa kirjaa. Kerrommekin yhteisöllemme heti uusien vedonlyöntisivujen aukeamisesta kaikkine tietoineen, jotka julkaisemme sivustolla kattavien arvostelujen muodossa.

Samalla tarjoamme yhteisöllemme tietty siis tiedot myös kaikista uusista vedonlyöntibonuksista, joita veikkaajat pääsevät lunastamaan ja kierrättämään näille vedonlyöntisivuille. Tulemmekin myös neuvottelemaan peliyhtiöiden kanssa eksklusiivisia vedonlyöntibonuksia, jotka tulevat olemaan tarjolla vain ja ainoastaan yhteisömme jäsenille!

4) Kaikki tieto urheilutapahtumista yhdessä paketissa

Kasaamme sivustollemme kunnon tietopaketit ihan kaikista merkittävistä urheilutapahtumista, joita tässä universumissa järjestetään. Tarjoammekin siis sivuillamme kaikki ottelu- ja kisa-ohjelmat sekä muut aikataulut kaikista arvokisoista, mitä maa päällään kantaa. 

Live-ottelu -keskuksessamme (Match Center) tarjoamme myös joukkueiden kokoonpanolistauksia, joukkue- ja pelaajatilastoja sekä tottakai myös kaikki korkeimmat kertoimet maalintekijä-pelikohteisiin kussakin ottelussa. Löydätkin siis Urheiluveikkaus.comista kaikkien info-pakettien, ohjelmien, aikataulujen ja tilastojen ohella yksinkertaisesti kaikki parhaat kertoimet urheiluvedonlyönnin parista!

5) Uutisia ja kampanjoita urheilu- ja vedonlyönti-maailmasta

Etsitkö itsellesi aktiivisesti uusia tarjouksia vedonlyönnin pariin bonusten tai ilmaisvetojen muodossa? Vai haluatko tietää tarjous-haukkailun ohessa myös, millä peliyhtiöillä on käynnissä ne kaikista kannattavimmat kilpailut ja muut kampanjat vedonlyönnin parissa? Vai kiinnostaisiko sinua arvonnat, joista voit voittaa vaikkapa lippuja futis- ja jääkiekkomatseihin tai jopa VIP-tason urheilumatkoja itsellesi ja kavereillesi?

Kyllä, kerromme sivustollamme kaikki kampanjat, tarjoukset, kisailut ja visailut, joista vain vedonlyöjille voi tällaisia palkintoja ja etuja löytyä. Uutta Urheiluveikkaus.comia kannattaakin siis pitää silmällä ihan kokonaisuudessaan, sillä herkuteltavaa tulee riittämään ihan jokaiseen lähtöön.

Ja lupaamme, että kaikki tämä on vasta ujoa alkusoittoja. Urheiluveikkaus.comin tiimi onkin varma siitä, että sivustomme tulee sekä palvelemaan että palkitsemaan kaikkia vedonlyönnistä kiinnostuvia tästä hetkestä lähtien aina hamaan tulevaisuuden saakka. Nyt onkin vain siis aika laittaa turvavyöt kiinni ja nauttia matkasta.

Oletko siis valmis hyppäämään remmiin mukaan?