Mestari: HJK

Aloittaa sarjan kovemmin kuin kukaan koskaan. Kävelee voitosta voittoon ja dominoi Suomen kellertäviä kenttiä miten tahtoo. Loppukaudesta otteluruuhka ja muutamat loukkaantumiset vievät parhaan terän. Voittaa mestaruuden ylivoimaisesti, mutta ei menesty tänäkään vuonna eurokentillä.

Hopeaa: IFK Marienhamn

Petteri Forsell: Sarjan paras pelaaja+Pekka Lyyski: Sarjan paras valmentaja+Huikea kotietu+Laaja materiaali

= Mahtava pakkaus, mutta ei riitä vieläkään HJK:lle

Vedonlyöntivihje:”Paras lännessä”: MIFK 1,85 operaattori poistettu

Pronssia: FC Lahti

Fanaattiset lahtelaisfanit saavat pitkästä aikaa nauttia mitalista. Joukkue on vahvistunut selvästi siirtomarkkinoilla. Päävalmentaja Toni Korkeakunnas teki viime kausina loistavaa jälkeä MyPassa ja on valmis menestymään Lahdessa heti ensimmäisenä vuonna.

Neljäs: VPS

Pronssitaistossa Lahden kovin haastaja on VPS. Materiaaliero Lahteen nähdeen on minimaalinen, mutta tällä kertaa käänsimme kelkan Lahden hyväksi.

Vedonlyöntivihje: ”Paras pohjanmaalla”: VPS 1,90 operaattori poistettu

Viides: SJK

Nousijajoukkue lähtee kauteen kovalla pelaajamateriaalilla. Jos ryhmä ei kaadu kokemattomuuteen, se taistelee korkeista sijoista. Seinäjoella on kaikki edellytykset todellisen futisbuumin aikaansaamiseksi. SJK tulee olemaan paha kaadettava kotikentällään.

Kuudes: MyPa

Ensi kesänä Myllykoskella nähdään seksikästä brassisambaa. Yhteistyö brasilialaisjoukkue Fluminensen kanssa sekä Antti Muurisen sexy football ovat nyt samassa paketissa! Tämän paketin yhtälönä saatetaan nähdä maaleja molempiin suuntiin. Tällä kaudella emme usko vielä tämän yhtälön tuovan mitalia, mutta ei olisi ihme, jos tulevaisuudessa MyPa nousisi aivan kirkkaimpaan kärkeen.

Seitsemäs: FC Inter

Job Dragstman näytöt on nähty. Seniili turkulainen ei ole saanut huippuhankinnoista huolimatta Interin peliä kulkemaan. Tälläkin kaudella eväät menestykseen on, mutta me emme siihen usko.

Kahdeksas: RoPS

RoPS kerää paljon pisteitä kotikentällään. Juha Malinen nostaa joukkueen tasoa. Europelit kuitenkin tulevat olemaan oma rasituksensa ja valtavat välimatkat rajoittavat vieraspeleissä menestymistä. Pitkässä sarjassa RoPS ei riitä, mutta on yksittäisissä otteluissa valmis haastamaan kenet vain.

Yhdeksäs: FC Honka

Talousvaikeuksissa ryvettynyt seura on vaikean kauden edessä. Joukkue oli meillä jo aivan sarjan pohjimmilla sijoilla, mutta ennustamme Shefkin keräävän raivollaan riittävät pisteet sarjapaikan säilymiseen.

Kymmenes: KuPS

Kuopiossa alkaa olla rahat loppu, eikä menestystä ole tullut. Pitkässä sarjassa KuPS ei vaan riitä, vaikka cup-menestyksiä onkin nähty. Päävalmentaja Esa Pekosen nimen noustua esiin arvovaltainen raatimme äityi täysin painokelvottomaan tekstiin. Seura vaatisi täyssiivouksen, mikäli mielii tulevaisuudessa huipulle.

Vedonlyöntivihje:

Ensimmäisenä päävalmentajaa vaihtava seura: KuPS 4,00 operaattori poistettu

Yhdestoista: Jaro

Operoi jälleen vajaalla materiaalilla. On äärimmäisen lähellä putoamista, mutta rimpuilee kokemuspankillaan tästäkin sillasta. On ajoittain vastustajille kuin piikki lihassa, ajoittain joukkueen yli kävellään pahasti.

Putoaja: TPS

Tulee nuoruuden innolla alkukauteen, mutta se ei riitä kuin muutamaan satunnaiseen ylilyöntiin. Loppukausi on täysi farssi joukkueen moraalin laskettua ja parin avainpelaajan loukkaannuttua. Juniorityö Palloseurassa on hyvää, mutta lippulaiva tippuu tänä vuonna Ykköseen.