Urheiluveikkaus.comin päivittäiset vihjeet palaavat ruotuun ja totta kai ilmaiseksi, kuten aina ennenkin. Lottoamaan ei olla lähdössä, vaan toiminta perustuu jälleen tarkkaan asiantuntemukseen ja useamman miehen yhteistyöhön.  

Tästä päivästä alkaen (8.1.) UV:lla on taas tarjottavana kaksi ilmaista veikkausvihjettä per päivä. Toinen vihjeistä tulee olemaan kansainvälisiltä markkinoilta. Pyrimme hakemaan päivän parhaimmat ylikertoimet maailmalta, mutta varoituksen sana jo tässä vaiheessa, vihjaajamme on pitkän UV-taipaleen käynyt mies, joka on vanhemmiten alkanut varsin rohkeaksi. Tiedossa lienee siis isoja pommihakuja ja mörkökertoimia! 

Betsivihjeiden lisäksi UV:lla on oma Veikkaus-asiantuntija, joka etsii Veikkauksen peleistä edullisimpia peli-ideoita. Voittajavedot, Vakiot ja Monivedot tulevat taas pyörimään vihjeohjelmistoon. 

UV:lla on käytössään laaja lajiosaaminen, joten veikkausvihjaajamme saa käyttöönsä kattavaa taustatukea kaikkiin sarjoihin ja lajeihin. Yhdistetyllä vedonlyönti- ja lajiosaamisella pyrimme etsimään vain parhaimmat ja alipelatuimmat Veikkauksen kohteet. 

Voit myös itse vaikuttaa siihen, mitä Urheiluveikkaus.com 2015 pitää sisällään. Kommentoi Facebookissa, mitä veikkausvihjeitä sinä haluaisit nähdä: Tulosveto, Moniveto, Vakio, Supertriplat.. Vai jotain muuta? Viikon lottonumeroita emme ala vihjaamaan, vaikka ne varmasti eniten kiinnostaisivatkin!