Veikkaus jakaa heinäkuun 350 000€ bonuskertymän tänään kaikkien 13 osuneiden kesken! Nyt jos koskaan kannattaa laittaa vakiorivit sisään!

Kierroksella ei kannata tuijottaa liikaa prosentteja vaan panostaa osuuvuuteen, sillä suosikkirivilläkin voitto-osuus tulee olemaan todella hyvä. Pelisuositukseni on normaalia hinnakkaampi kimppalappu. Kannattaa hakea vaikka naapurit kimppaan, näin hyviä vakiokierroksia on harvoin.

Varmat

Honka: Hongan eurokiireet päättyivät hyvin nopeasti ja nyt se pääsee keskittymään toden teolla Veikkausliigan mestaruustaistoon. Honka haki viimeksi Lahdesta täyden pistepotin haavoittuneella joukkueellakin. Tuolloin kokoonpanosta puuttuivat mm. Méïté, Yaghoubi ja Väyrynen. Näiden pelaamisesta tänään ei ole täyttä varmuutta. Inter on kuitenkin ollut tällä kaudella todella aneeminen, joten Honka pystyy varamiehisenäkin kotivoittoon. Paljon pelattunakin Hongan kotivoitto kelpaa varmaksi.

MP: Neljän ottelun voittoputkessa jyräävä Mikkelin Palloilijat on Kemin ohella rivin varmin voittaja. Se jahtaa tosissaan lohkon piikkipaikkaa ja omaa sen myötä materiaaliedun lisäksi motivaatioedun. Selvä kotivoitto.

PS Kemi: PS Kemi on Kakkosen pohjoislohkon paras kotijoukkue ja nyt kun vastassa on yksi surkeimmista vierailijoista niin muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys. Molemmilla riittää ottelussa panosta, kun Kemi jahtaa lohkon kärkipaikkaa ja KPV pyrkii välttämään putoamisen. Vierailija ei silti riitä tässä mitenkään edes tasuriin.

FC YPA: Ylivieska taistelee Kemin kanssa noususta. Kotijoukkue Kerho 07: n ryhmä on nuori ja menestys on pitkälti kiinni SJK- avuista. YPA on hävinnyt vieraissa tällä kaudella ainoastaan yhden kerran ja nyt se pääsee Seinäjoelle parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Vierasvarmaa lapulle. 

GriFK: Kakkosen etelälohkon kärkikamppailu. Tietojeni mukaan Ekenäs lähtee tähän niin repaleisella kokoonpanolla, että kotivoitto on hyvin lähellä. Pelaan rohkeasti GrIFK: n varmaksi.

Yllättäjät

PK-35: Kotijoukkue AC Oulu koki torstaina totaalisen romahduksen Ilveksen vieraana. 6-1 tappioon päättynyt ottelu herättää kysymysmerkkejä. Lisäksi palautumisaikaa (henkisesti ja fyysisesti) tähän otteluun jää niukasti. PK-35 on saanut levätä viikon. Viime sunnuntaina se kaatoi kotonaan Viikingit 2-1. Vastus on nyt kovempi, mutta murskatappion jäljiltä haavoittuvainen. Vähintään tasurivarmistus kannattaa ottaa lapulle.

Vakioveikkaus

Kierros 31, peliaika päättyy sunnuntaina 4.8 klo 18:25.

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Järjestelmärivi 384 riviä, panos 0,25€, hinta 96 €