Vakiorivi sisältää makoisia pelikohteita Championshipistä

Roberto di Matteo on piiskannut Chelsean hienoon iskuun syysiltojen pimetessä. Lontoolaiset ovat vakiokupongilla matemaattisesti jonkin verran ylipelattuja, mutta olisi silti vaikea kuvitella joukkueen kompuroivan Stamford Bridgella. Luotamme siis Chelsean varmaksi.

Hienosti kautensa aloittanut Swansea on tällä hetkellä suhteellisen oikein pelattu kotisuosikki, joten kelpuutamme myös joutsenet varmaksi asti. Leicester on suursuosikin asemassa kotikentällään, sillä joukkueen peli on luistanut mallikkaasti Championshipin puolella. Bristol Cityn pitäisi olla pelkkä vastaantulija, joten luotamme ylipelatunkin Leicesterin varmaksi.

Neljäs esille nostettava varmamme on Birmingham, joka on kuulunut vuosikausia kotikentällä menestyviin joukkueiseen. Huddersfield pelasi peräti kuuden ottelun tappiottoman putken alkukaudesta, mutta viime peleissä sen peli on - varsinkin omassa päässä - yskinyt. Luokaltaan Birmingham tulee taistelemaan tällä kaudella jälleen Championshipin ylemmän pään sijoituksista, emmekä luota nousijajoukkueeseen tässä kohteessa.

Viikon yllättäjäksi nostetaan Wolves, joka vierailee juuri managerinsa erottaneen Blackburnin vieraana kahden Valioliigaputoajan kohtaamisessa. Odotamme ottelusta tasaista ja vierasvoiton mahdollisuutta on mielestämme aliarvioitu.

Varmat

- Chelsea- Swansea- Leiceser- Birmingham 

Yllättäjät

- Wolves- Burnley- Watford- Derby

1. Vakioveikkaus

Kierros 40, peliaika päättyy lauantaina 6.10 klo 16:55

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

# Kohde 1 X 2
1. Chelsea - Norwich 1    
2. Wigan - Everton   X 2
3. Swansea - Reading 1    
4. West Brom - QPR 1 X  
5. Blackburn - Wolverhampton 1   2
6. Crystal P - Burnley   X 2
7. Leeds - Barnsley 1 X  
8. Birmingham - Huddersfield 1    
9. Watford - Middlesbrough 1    
10. Sheffield W - Hull 1 X  
11. Derby - Brighton 1   2
12. Blackpool -Charlton 1 X  
13. Leicester - Bristol C 1    

Järjestelmärivi, hinta 64,00€