Sunnuntain vakioveikkaus on todella haastava, eikä olisi ihme jos Veikkauksen lupaama 150 00€ takuupotti yhdelle ainoalle täysosumalle menisi heti jakoon!

En tiedä onko vihjeissämme koskaan käytetty tasurivarmaa, mutta tänään sellainen löytyy jotta saimme lappumme järkevän hintaiseksi. Muita tukipylväitä on haettu vierasvoitoista.

Varmat

TPS: Kierroksen maistuvin varma on TPS. Joukkue oli pienessä kipsissä KuPSia vastaan ja ei onnistunut maalinteossa vaikka sai pelata pitkään yhden miehen ylivoimalla. Turun derby sytyttää kuitenkin aivan eri tavalla kuin vieraat savosta. FC Inter on ollut niin hukassa, että vaikea kuvitella sen saalistavan edes tasuria kivikovalta paikallisvastukselta.

MIFK: Yllätysvarmamme on IFK Maarienhamina. Joukkue yrittää päästä takaisin pelirytmiin HJK: n 0-5 myllytyksen jäljiltä. Tuon matsin voi kuitenkin unohtaa. Nyt vastus on luokkaa kevyempi. Pelikansa on kyllä ollut hyvin hereillä ja MIFK:n voittoa on pelattu yllättävän paljon. Kyseessä on yksi tämän kauden parhaista vierasjoukkueista ja kun Saviniemen stadionia ei voida kutsua varsinaiseksi hornankattilaksi tai ylitsepääsemättömäksi esteeksi niin vierasvoitto on tässä hyvin lähellä.

SJK: Luotamme keskiviikkovakion tapaan Seinäjokelaisiin. Materiaalietu riittää Kajaania vastaan ja voitto kaavitaan.

KuPS - VPS X: Vihjeissämme harvinaisuus, tasurivarma. Emme halua käyttää ylipelattuja kotivarmoja joten sovellamme tästä varman tasapelin. KuPS pääsi näyttämään turussa puolustaitojaan yhden miehen vajaalla ja onnistui nollaamaan TPS: n. Vieraspisteen lisäksi mukaan lähti rutkasti itseluottamusta. VPS: n puolustus on kivenkova ja sen taktiikka lähtee täysin puolustuspelistä. Ilman kummempia sattumuksia tässä ollaan hyvin lähellä tulosta 0-0 tai 1-1.

Yllättäjät

Viikingit: Vuosaarelaiset saivat viimeksi kotikentällään 0-2 koulutusta AC Oululta. Ei kannata kuitenkaan vielä unohtaa lupaavia otteita Ykkösen kovimpia, SJK: ta ja Hakaa vastaan. Täysin yllätysvalmis ja jättipotin toivossa pelaammekin rohkeasti ohipelin n. 70% pelatusta Ilveksen kotivoitosta.

Vakioveikkaus 

Kierros 26, peliaika päättyy sunnuntaina 30.6 klo 18:25.

Urheiluveikkaus.com vihjerivi: 

# Kohde 1 X 2
1. MYPA - IFK Mhamn     2
2. FC Inter - TPS    
3. JJK - RoPS  
4. FC Honka - FF Jaro 1   2
5. KuPS - VPS   X  
6. JIPPO - PK-35  
7. Ilves - Viikingit   X
8. ACKajaani - SJK     2
9. Futura - KTP   2
10. ORP - VIFK  
11. Kerho 07 - PK-37 1   2
12. PS Kemi - GBK  
13. KäPa - EIF     2

Järjestelmärivi 256 riviä, panos 0,25€, hinta 64 €