Lauantain haastava Vakio-kattaus kotimaan alasarjoista

Varmat:

AC Oulu – Hieman ylipelattunakin kelpuutamme oululaiset varmaksi. Hämenlinnan alkukauden saldon on ollut murhea, ja tasoero joukkueiden välillä on selkeä.´vieraiden eduksi.

Viikingit – Helsingin paikalliskamppailu. Viikkarit on tähän selkeä suosikki vaikkakin kotiedun merkitys no normaalia alhaisempi. Yli kerran kahdesta kotonaan voittava Viikingit on suht. oikein pelattuna varmavalintamme.

JäPS -  Kakkosen Itäkohkoa johtava JäPS on hieman aliarvostettuna yksi varmaideoistamme. Joukkue tunnetaan kivikovana kotinippuna, mutta kyllä joukkue pärjää myös vieraissa. Kiffenin alkukausi on mennyt hieman haparoiden, mutta aineksia on parempaan. Toivomme, että parannus tapahtuu vasta tämän ottelun jälkeen, sillä nykyisellä peliosuudella JäPS houkuttelee.

 

Yllättäjät:

TP-47 – Joukkue kohtaa Pohjois-Suomen paikallistaistossa PS Kemin. Isännät lähtevät otteluun suosikkina, mutta aivan onneton ei torniolaisten materiaalikaan ole. Todella vähän rastittu TP otetaan potinnostajaksi.

Kuusysi – LPS ja Kuusysi ovat Kakkosen Itälohkon keskikastia ja lähtökohdat otteluun ovat tasaiset. Mielestämme Kuusysillä on ottelussa pelijakaumaa paremmat saumat täyteen pistepottiin.

HauPa – Warkaus JK on täksi kaudeksi saanut farmisopimuksen Veikkausliigajoukkue JJK:n kanssa, joten varkauslaiset saavat ajoittain mielenkiintoisia vahvistuksia. Tähän tietoon vahvistuksista ei ole varmaa tietoa, joten reippaasti alakanttiin luotettu HauPa  nostetaan esiin yllättäjänä.

 

1. Vakioveikkaus

Kierros 21, peliaika päättyy lauantaina 26.5 klo 16:55

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

# Kohde 1 X 2
1. SJK - RoPS 1  X  
2. OPS - PK-35 1 X  
3. FC Hlinna - AC Oulu     2
4. Viikingit - HIFK 1    
5. FC Jazz - VIFK 1  X  
6. PS Kemi - TP-47 1   2
7. FC YPA - KPV 1    
8. Warkaus - HauPa 1    2
9. EsPa - FC Espoo 1 X  
10. Kiffen - JäPS      2
11. Futura - Gnistan      2
12. KTP - Atlantis 1  X  
13. LPS - Kuusysi 1   2

Järjestelmärivi, hinta 64,00€

Kategoria: Vakioveikkaus - vihjeet