Vakioveikkaus tarjoaa jälleen haastetta riittämiin

Varmat:

RoPS

Rovaniemeläiset ovat tunnetusti kova luu kotonaan, eikä JIPPO yksinkertaisesti pysty materiaaliltaan vastaamaan nousua tavoittelevalle kotijoukkueelle. Peliprosentti on hieman yläkanttiin, mutta otamme tästä systeemiimme tarvittavan varman.

KTP

Myös KTP tunnetaan hyvänä kotijoukkueena emmekä usko MP:llä olevan juurikaan sanansijaa lauantai-iltapäivän huumassa. Suht. oikein pelattuna rastaamme KTP:n varmaksi.

Vifk

Vaasalainen VIFK on ollut Kakkosen länsilohkon paras kotijoukkue. Vieraileva Pallo-Iirot on tasoltaan vähintään yhtä laadukas rymitys, mutta kotietu tekee IFK:sta suosikin. Oikein pelattuna kotisuosikkina se kelpaa varmaksi.

 

Yllättäjät:

SalPa   BK-46 on toki kotonaan suosikki, mutta viimeisistä viidestä pelistään neljä voittanut SalPa on hieman unohdettu. Näin ollen rastaamme vaihtomerkin tähän kohteeseen vierailijoiden kohdalle.   GrIFK IFK kohtaa tässä paikallisottelussa Klubi 04:sen, joka on kokenut viime otteluissaan yllättäviä pistemenetyksiä. IFK on pelannut hieman ailahtelevasti, mutta pystyy hyvänä päivänä yllätykseen.   PS Kemi Kelvollisen vireen hankalan alkukauden jälkeen löytänyt Kemi kuuluu myöskin unohdettujen sarjaan. Warkaus JK elää Veikkausliigaseura JJK:n junioreista, mutta muutoin runko on kapea. Liikaa pelattu kotivoitto ohitetaan tylysti.

 

1. Vakioveikkaus

Kierros 23, peliaika päättyy lauantaina 9.6 klo 16:55

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

# Kohde 1 X 2
1. RoPS - JIPPO 1    
2. BK-46 - SalPa 1   2
3. GrIFK - Klubi 04  1   2
4. ÅIFK - EIF 1    
5. JäPS - LPS 1   2
6. KTP - MP 1    
7. Kuusysi - Gnistan     2
8. Kraft - FC Jazz      2
9. TPV - FC Kiisto 1    2
10. VIFK - P-Iirot  1    
11. Warkaus JK - PS Kemi    X 2
12. Hollanti - Tanska 1  X  
13. Saksa - Portugali 1 X  

Järjestelmärivi, hinta 32,00€