Todella haastavan Vakioveikkauskierroksen ainoa suursuosikin viitta menee juuri manageria vaihtaneelle Nottinghamille, joka pyrkii takaisin voittokantaan ja pudotuspelipaikoille. Yllätystä hakee puolestaan Fulham, joka yrittää realisoida hyvän vireensä vihdoin pisteiksi kaksi perättäistä murskatappiota kärsineen Aston Villan kustannuksella.

Kierroksen Varma: Nottingham

Championshipin pudotuspelipaikoista taisteleva Nottingham on vaeltanut aallon pohjalla viimeiset puolitoista kuukautta ja voitoton putki on peräti kymmenen ottelun mittainen. Joukkueen materiaali on kuitenkin edelleen huippuluokkaa ja ennen tappioputkea Forest oli hävinnyt viimeksi marraskuussa. Joukkue on valahtanut sarjataulukossa seitsemännelle sijalle, mutta kuudenteen ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan on vain kaksi pistettä. Seuran johtoporras reagoi huonoon tulosjaksoon vaihtamalla valmennusta ja nyt joukkueen peräsimeen astelee seuralegenda ja entinen Englannin maajoukkuekapteeni Stuart Pearce. Milwall ei ole juuri vieraissa tottunut menestymään ja isännille voidaan laskea isohko motivaatioetu kotikenttähyödyn lisäksi. Nottingham on kierroksin osuvin rasti.

Kierroksen Yllättäjä: Fulham

Aston Villa otti muutama viikko sitten komean voiton silloisesta liigakärki Chelseasta, mutta sen jälkeen on tullut käkättimeen niin, että sattuu. Ensin Stoke ryöväsi pisteetä Villa Parkilta 1-4-lukemin ja viimeksi Manchester United pöllytti birminghamilaisia samoin lukemin. Villa on kuitenkin edelleen suhteellisen hyvissä astelemissa keskikastissa ja eroa putoamisviivaan on kahdeksan pisteen verran. Fulhamille puolestaan pisteet olisivat elintärkeät, sillä muutoin sarjapaikka alkaa olla vaakalaudalla. Felix Magathin suojatit esittivät viimeksi lähes kauden parasta peliään avausjaksolla Evertonia vastaan, mutta heikko viimeistely käänsi ottelun kulun vieraiden eduksi. Joukkue sai kuitenkin rutkasti itseluottamusta Toffees-kohtaamisesta ja lähtee taistelemaan elämästä ja kuolemasta Villa Parkille. Kaksi viimeisintä otteluaan rumasti hävinnyt Villa on leivottu tässä kohteessa aivan liian suuren suosikin asemaan, joten Fulham nostetaan kierroksen parhaaksi yllätysideaksi.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Newcastle - Manchester U  
2. Cardiff - Crystal Palace  
3. Hull - Swansea  
4. Aston Villa - Fulham  
5. Norwich - West Bromwich  
6. Watford - Burnley    
7. Nottingham - Milwall    
8. Charlton - Reading  
9. Huddersfield - Bolton    
10. Middlesbrough - Derby  
11. Barnsley - Brighton    
12. Bournemouth - QPR    
13. Blackburn - Ipswich  

Hinta 64,00€