Vakioveikkauksen bonuskierros tuo 400 000 euroa lisärahaa jokaiseen toteutuvaan voittoluokkaan, joten nyt on aika kerätä peliporukalla kolehti ja lähteä jahtaamaan jättipottia!

Kierros vaikuttaa sopivasti haasteelliselta ja otteluparit tasaisilta, mitä päästäänkin hyödyntämään useassa kohteessa. Bonusraha on mitä luultavimmin houkutellut "sunnuntaipelaajia" lyömään kertavuotiset vakiokokeilunsa sisään, sillä vääristymiä on useassa kohteessa. Lähdemmekin rohkeasti hyödyntämään suotuisaksi vinksahtanutta pelijakaumaa.

Kierroksen Varma: Middlesbrough

Kelpo kautta pelaavan Middlesbroughn ei tarvitse turhaa huolta kantaa sarjasijoituksestaan,sillä sarjataulukon keskivaiheilla majailevalla ryhmällä on reippaasti matkaa sekä pudotuspeliviivaan että putoamisviivaan. Ipswich puolestaan voisi vielä hivuttautua kiinni viimeisiin pudotuspelipaikkoihin kaiken mennessä nappiin. Ipsu on kuitenkin koko kauden kärsinyt heikosta vierasvireestä ja viimeisen voitto kotikentän ulkopuolelta on niinkin kaukaa kuin tapaninpäivältä. Boro puolestaan ei ole hävinnyt tällä kaudella kotonaan kuin kahdesti, joista toinen tuli sarjaa johtavalla Leicesterille. Kaksikon viimeisistä viidestä kohtaamisesta Ipswich on voittanut kerran, Boro kahdesti ja kahdesti on päädytty pistejakoon. Ottelusta on luvassa tasainen, mutta viimeisissä kuudessa kotiottelussaan nollat pitänyt isäntäjoukkue pitäisi olla suuremman suosikin asemassa. Alipelattuna annetaan Middlesbroughlle kierroksen parhaan varman titteli.

Kierroksen Yllättäjä: Bournemouth

Bonuskierroksen suurin vääristymä ja paras peli-idea löytyvät kohteesta Blackpool-Bournemouth. Kaksikko majailee sarjataulukon sijoilla 16. ja 19. vieraiden ollessa neljä pistettä ylempänä. Eroa molemmilla on putoamisviivaan useita pisteitä. Blackpoolin meno on ollut viimeiset kuukaudet tuskaista taivaltamista, sillä joukkueen edellinen voitto on peräti marraskuulta, jolloin se kaatoi kotonaan Sheffield Wednesdayn. Viimeisistä 16 ottelustaan oranssipaidat ovat saalistaneet säälittävät neljä pistettä. Bournemouth esitti viime kierroksella väkeviä otteita kaatamalla Doncasterin peräti 5-0-lukemin. Muutenkin vierailijoiden käyrä on ollut lähes päinvastainen isäntiin verrattuna, sillä heikon alkukauden jälkeen joukkue on nostanut tasoaan huomattavasti. Jos oli Blackpoolin neljän pisteen saldo viimeisistä 16 ottelusta säälittävä, Bournemouthin 24 pisteen rinnalla se vaikuttaa jopa surkuhupaisalta. Vierailla on hyvä draivi päällä ja mikäli jalat eivät ole liikaa ilmassa edelliskierroksen murskavoiton jälkeen, pitäisi vierasvoiton olla erittäin lähellä. Mikä parasta: X2-yhdistelmää on pelattu tähän kohteeseen kirjoitushetkellä vain 50 pinnaa, kun todellinen arvio liikkuu vajaan 70 prosentin tietämissä.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Chelsea - Tottenham 1  
2. Norwich - Stoke 1    
3. Crystal P - Southampton     2
4. Cardiff - Fulham  
5. Brighton - Reading 1    
6. Birmingham - QPR    
7. Yeovil - Sheffield W  
8. Derby - Milwall  
9. Barnsley - Nottingham  
10. Middlesbrough - Ipswich    
11. Blackpool - Bournemouth   X
12. Leeds - Bolton   X
13. Doncaster - Huddersfield  

Hinta 64,00€