Kuluvaa kalenterivuotta on menty taas kymmenen viikkoa, joten Veikkaus laittaa Vakioveikkaukseen 400 000 euroa bonusrahaa. Hyvät uutiset eivät kuitenkaan pääty tähän, sillä tuleva kierros näyttäisi kohteidensa valossa pelaajille hyvinkin suotuisalta.

Kierroksen Varma: Brighton

Panokset ovat kovia, kun Brighton isännöi Charltonia. Kotijoukkue on sarjassa seitsemännellä sijalla vain kahden pisteen päässä pudotuspeleistä, kun taas Charlton on yhtä monen pisteen verran putoamisviivan yläpuolella. Brighton koki maaliskuun loppuun viiden ottelun voitottoman putken, joka kuitenkin katkesi viimeksi näyttävästi 1-4-murskavoitolla sarjakärki Leicesteristä. Vierailijat puolestaan ovat pelanneet ailahdellen, mutta voittoja on siunaantunut viime aikoina noin joka toisesta ottelusta. Materiaalinsa ja kotietunsa turvin selkeän suosikin asemassa oleva Brighton antoi viimeksi sellaisen myrskyvaroituksen, että peliosuus on jopa hieman alakanttiin.

Kierroksen Yllättäjä: Milwall

Putoamista vastaan kamppaileva Milwall kohtaa lauantaina Championshipin kierroksella vaihtelevalla menestyksellä esiintyneen Watfordin. Milwall on herännyt viime hetkillä kamppailemaan täysillä sarjapaikastaan, sillä viimeisistä kolmesta ottelusta saldo on komea seitsemän pistettä yhdeskästä mahdollisesta ja vastustajat olivat sarjan ylempää kastia. Mukavasti on mennyt myös Watfordilla, joka on neljän ottelun pisteputkessa. Joukkue on tukevasti sarjan keskivaiheilla 12. sijalla ja mahdollisuus pudotuspeleihin on lähinnä teoreettinen. Hieman laadukkaampi vierailija lähtee otteluun suosikkina, mutta koti- ja valtava motivaatioetu tasoittavat puntteja. Milwall kannattaa mahduttaa mukaan lapulle ja rohkeimmat voivat vetää sen ideavarmaksi.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Fulham - Norwich    
2. Southampton - Cardiff    
3. West Brom - Tottenham  
4. Crystal Palace - Aston Villa    
5. Stoke - Newcastle   
6. Sunderland - Everton  
7. Brighton - Charlton    
8. Sheffield W - Blackburn
9. Derby - Huddersfield    
10. Milwall - Watford  
11. Ipswich - Doncaster    
12. Burnley - Middlesbrough  
13. Leeds - Blackpool    

Hinta 24,00€