Bonuskierros teki yhdestä onnekkaasta vakioveikkaajasta viime lauantaina yli 300 000 euroa rikkaamman. Tällä viikolla ihan samanlaisia äfäärejä ei ole tarjolla, mutta mukavia rahoja ja jännitystä kuitenkin.

Tällä kertaa tarjoamme Championshipin sarjakärki Leicesteria varmavalintojen ankkuriksi, sillä emme näe Blackpoolin pystyvän haastamaan kettupaitoja. Hienossa vireessä oleva West Ham on puolestaan paras ideamme yllätystä hakeville.

Kierroksen Varma: Leicester

Championshipia johtava Leicester porskuttaa vakuuttavasti kohti Valioliigaa ensi kaudeksi. Joukkue on hävinnyt sarjaottelun viimeksi joulukuun seitsemäs päivä, mikä tekee kettujen tappiottomasta putkesta peräti 15 ottelun mittaisen. Eroa suoran nousun ja kolmatta sijaa pitävän Derbyn välillä on jo huimat 15 pistettä. Blackpool on tällä hetkellä sarjassa sijalla 18. yhdeksän pistettä putoamisviivan yläpuolella. Viimeisistä 19 ottelustaan oranssipaidat ovat voittaneet ainoastaan yhden, kun viime kierroksella kaatui pohjakastin Milwall. Blackpoolilla on myös pientä vieraskammoa havaittavissa, sillä kymmenestä viimeisestä vieraskoitoksesta mukaan on tarttunut ainoastaan yksi tasapelipiste. Leicester on tässä kohteessa jättisuosikki ja ansaitsee korkean peliosuuden. Kierroksen osuvin pelivalinta.

Kierroksen Yllättäjä: West Ham

Viimeksi neljän ottelun voittoputkensa Evertonia vastaan vieraissa katkaissut West Ham lähtee hakemaan paluuta pisteille Stoken vieraana. Ennen edelliskierroksen 1-0-tappiota lontoolaiset pelasivat viisi ottelua tappiottomasti ja päästivät vain yhden osuman näissä peleissä. Stokekin on pelannut viime aikoina kohtalaisesti napsien yhdeksän pistettä viimeisistä kuudesta ottelustaan - tosin kolme näistä on tullut tasureilla. Stoke on tunnetusti ollut kotonaan vaikea kaadettava, mutta sen perisyntinä ovat olleet tasapelit. Odotettavissa on tälläkin kertaa tasainen ja vähämaalinen ottelu, mikä tukee ohipeliä ylirastitusta kotivoitosta - varsinkin, kun ottaa huomioon Hammersin nykyvireen. Kummallakaan ei merkittäviä poissaoloja pitäisi olla sen lisäksi, että Stoken avauskokoonpanon hyökkääjä Jonathan Walters kärsii kolmen pelin pelikieltoa. Lähtökohdat huomioiden x2-valinta tähän kohteeseen on kierroksen paras peli-idea kauttaaltaan.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Aston Villa - Chelsea    
2. Southampton - Norwich 1    
3. Sunderland - Crystal Palace  
4. Fulham - Newcastle   
5. Swansea - West Bromwich 1    
6. Everton - Cardiff    
7. Stoke - West Ham  
8. Ipswich - Wigan  
9. Leicester - Blackpool
10. Burnley - Leeds    
11. QPR - Yeovil X  
12. Reading - Derby  
13. Nottingham - Doncaster    

Hinta 24,00€