Championshipissä pelataan lauantaina vain neljän ottelun kierros, minkä vuoksi Vakioveikkauskohteiksi on nostettu lisäkohteita Euroopan pääsarjoista. Tämä on näyttänyt tuottavan tuskaa brittifutikseen tottuneille suomalaispelaajille.

Kierroksen Varma: Juventus

Seria A:n kärkiseura Juventus saa vieraakseen häntäpään Bolognan. Torinolaiset ovat ottelun jättisuosikkeja, sillä kotonaan he eivät ole menettäneet pistettäkään koko kauden 16 kotipelissään ja maaliero Vanhalla Rouvalla on mairea 42-9. Tämä varmavalinta ei sen enempää perusteluja kaipaa, sillä peliosuus on suotuisa kierroksen suurimmalle voittajasuosikille.

Kierroksen Yllättäjä: Getafe

Kahden huonovireisen joukkueen kohtaamisessa pelaamme ohi reippaasti ylipeliä keränneestä Levantesta. Kummankin joukkueen saldo viimeisistä seitsemästä ottelusta on vain surkeat neljä pistettä, mikä on pudottanut Getafen putoamisviivan alapuolelle. Levantella puolestaan ei ole sen suurempaa hätää, vaan joukkue on sarjataulukon 10. sijalla turvallisen matkan päässä molempiin suuntiin. Motivaatioetu tekee Getafesta juuri niin makoisan peli-idean vain 18 prosentin peliosuudellaan. Viisi viimeisintä keskinäistä kohtaamista on menty tasaisesti: Getafe on voittanut kahdesti, Levante kerran ja kahdesti on pelattu tasan. Ottelusta muodostuu paljon tasaisempi kuin pelijakauma antaa olettaa, joten ohipeli Levantesta nostetaan kierroksen parhaaksi peli-ideaksi.

PS. Nostetaan vielä esiin toisena yllättäjänä esiin Osasuna, sillä lähes 50-50-ottelussa Valenciaa vastaan pelikansa on rastinnut vierailijat selkeäksi suosikiksi.

 

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Newcastle - Swansea  
2. Cardiff - Stoke  
3. West Ham - Crystal Palace    
4. Aston Villa - Southampton    
5. Chelsea - Sunderland    
6. Watford - Ipswich    
7. Middlesbrough - Milwall  
8. Barnsley - Leeds
9. Nottingham - Birmingham  
10. Osasuna - Valencia  
11. Levante - Getafe  
12. Juventus - Bologna    
13. HSV - Vfl Wolfsburg  

Hinta 48,00€