Harvinaisesti näyttäisi siltä, että tulevan Vakioveikkauskierroksen selvimmät sävelet löytyvät Championshipin puolella, kun taas Valioliigan kohteet ovat pelijakaumansa ja tasaisuutensa vuoksi muodostumassa arvoituksellisiksi.

Manchester Cityllä on nyt tuhannen punnan paikka tarrata kiinnni mestaruuspokaaliin, sillä Chelsean Aston Villalle kärsimän tappion myötä sinipaidoilla on teoreettinen kolmen pisteen etulyöntiasema. Kipeästi pisteitä kaipaava Birmingham puolestaan isännöi Readingia ja tässä kohteessa pelijakauma on viikon vinksahtanein.

Kierroksen Varma: Manchester City

Cityn Mestarien liiga ja Cup-kiireiden vuoksi se on pelannut kolme ottelua vähemmän kuin sarjan kärjessä oleva Chelsea, mutta lontoolaisten viime kierroksen tappion myötä piste-ero kaksikon välillä on kuusi pinnaa. Manchesterilaisten härkäviikot jatkuvat eurokiireiden hälvennettyä, sillä Fulham-ottelun jälkeisenä tiistaina sinipaidat pelaavat Manchesterin derbyn Unitedia vastaan. City on materiaaliltaan koko liigan paras ja levein ryhmitys, eikä vieraille voi juuri selkäsaunaa kummempaa luvata Etihadin vierailulta. On erittäin epätodennäköistä, että City menettäisi pisteitä kotikentällään Fulhamin tasoiselle joukkueelle ja peliprosentit ovat jättisuosikilla kohdallaan. City on kierroksen eittämättä osuvin varma.

Kierroksen Yllättäjä: Birmingham

Vielä muutama vuosi sitten Valioliigaa tahkonnut Birmingham tarvitsee pisteitä varmistaakseen paikkansa ensi kaudeksi Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Lauantain vastustaja Reading puolestaa hamuaa ylöspäin sarjataulukossa kohti Championshipin pudotuspelejä. Isännät ovat keränneet viidestä viimeisestä pelistään vain neljä pistettä, kun taas Readingilla vastaava lukema on kuusi. Panoksia molemmilla siis riittää ja lähtökohdista voitaneen ennustaa tasaisia - joskin Readingin kuuluuu olla pieni ennakkosuosikki. Pelijakauma on kuitenkin niin vinksahtanut, että lähes 15 pinnaa alirastittu kotivoitto vedetään rohkeasti lapulle.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Manchester C - Fulham 1    
2. Cardiff - Liverpool     2
3. Everton - Swansea 1 X  
4. Hull - West Bromwich 1 X  
5. Norwich - Sunderland 1   2
6. Newcastle - Crystal Palace 1 X  
7. Leeds - Milwall 1    
8. Birmingham - Reading 1    
9. Middlesbrough - QPR 1 X  
10. Charlton - Burnley   X 2
11. Blackburn - Leicester     2
12. Brighton - Ipswich 1    
13. Wigan - Watford   X 2

Hinta 32,00€