Valioliigassa mestaruudesta unelmoivat Arsenal ja Chelsea koittavat välttää karikoita vieraskentällä. Everton isännöi huippuvireistä West Hamia, mutta tarjoaa silti kierroksen parhaan varman. Olisiko unohdetussa Boltonissa ainesta yllättäjäksi?

Kierroksen Varma: Everton

Valioliigassa seitsemäntenä oleva Everton isännöi neljän ottelun voittoputkessa olevaa West Hamia. Evertonin otteluohjelma on ollut viime kierroksilla tiukka, sillä vastassa ovat olleet Chelsea, Tottenham ja Liverpool, joista jokaista vastaan tilille tuli tappio. Kuntopuntarista onkin turha vetää suurempia johtopäätöksiä. Onkin parempi tarkastella liverpoolilaisten viimeisintä esitystä, jolloin se oli lisäajalle asti viemässä vieraspistettä mukanaan Stamford Bridgelta ehjällä 90 minuutin suorituksella mestarisuosikki Chelsea vastaan. Hammers on napsinut elintärkeitä pisteitä putoamistaistelua ajatellen päävastustajiltaan Swansealta, Aston Villalta, Norwichilta ja viimeksi Southamptonilta. Nyt vastus kovenee huomattavasti ja hieman alipelattu kotivoitto on kierroksen ehdoton varmaidea!

Kierroksen Yllättäjä: Bolton

Bolton isännöi lievää paikallispelihenkeä hehkuvassa Championshipin kamppailussa Blackburnia lauantaina. Trotters kaipaa pisteitä kipeästi tehdäkseen hajurakoa putoamisviivaan, kun taas Rovers yrittää kiriä pudotuspelipaikoille. Vierailijat ovat viiden ottelun tappiottomassa putkessa ja pisteitä samalta periodilta on kertynyt yhdeksän. Bolton on puolestaan kaapinut kasaan samassa ajassa viisi pinnaa. Blackburn on materiaaliltaan hieman laadukkaampi, mutta kotiedun turvin isäntien pitäisi olla tässä kohteessa suosikki. Selvästi alipelattuna tähän kohteeseen lyödään ideavarma ykkönen.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Everton - West Ham 1    
2. Stoke - Arsenal    
3. Fulham - Chelsea   2
4. Hull - Newcastle

 
5. Southampton - Liverpool    
6. Burnley - Derby 1
7. Nottingham - Wigan  
8. Milwall - Brighton     2
9. Leicester - Charlton    
10. Watford - Blackpool  
11. Ipswich - Birmingham 1 X  
12. Sheffield W - Middlesbrough  
13. Bolton - Blackburn 1    

Hinta 48,00€