Arsenalista ei taida olla Valioliigan piikkipaikalle hamuavan huippuvireisen Manchester Cityn haastajaksi. Watford matkustaa puolestaan Sheffieldiin hakemaan yllätystä.

Kierroksen Varma: Manchester City

Arsenal saa Emirates Stadiumille vieraakseen Valioliigan kuumimman mestarisuosikin, Manchester Cityn. Sinipaidat joutuivat viimeksi tiistain kovaan testiin, kun se kohtasi paikallispelissä Unitedin, mutta kaupunkilaiset ottivat Manchesterin herruuden komealla 0-3-voitolla. Samanlaisella esityksellä Arsenalilla on tuskin nokan koputtamista, sillä lontoolaisten tuloskäyrä on ollut viime aikoina alaspäin. Tiistaina Gunners jäi kotonaan 2-2-tasapeliin Swansean kanssa ja viikko sitten Tykkimiehiä nöyryytti Chelsea 6-0-lukemin. Lisäksi joukkuetta rasittavat useat loukkaantumiset. Sivussa ovat todennäköisesti avauskokoonpanon pelaajista Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Mesut Özil, Aaron Ramsey, Theo Walcott ja Jack Wilshere. City on vieraskentälläkin noin 50 pinnan suosikki, joten alipelattuna nostetaan se varmaksi asti.

Kierroksen Yllättäjä: Watford

Championshipin sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat Sheffield Wednesday ja Watford ottavat yhteen lauantaina. Sheffield on löytänyt hyvän, mutta ailahtelevan kevätvireen ja on ottanut yhdeksän pistettä kuudesta viimeisestä ottelusta. Watford aloitti helmikuun viiden ottelun tappiottomalla putkella, mutta viime aikoina tahti on hieman hiipunut. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet seitsemän pistettä. Sheffield on kotietunsa turvin suosikki, mutta materiaaliltaan jopa hieman leveämpi Watford on liian unohdettu. Kakkonen tähän kohteeseen on kierroksen ideamerkki.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Arsenal - Manchester C     2
2. Southampton - Newcastle 1    
3. West Bromwich - Cardiff 1    
4. Swansea - Norwich 1 X  
5. Crystal Palace - Chelsea   X 2
6. Stoke - Hull   X 2
7. Bolton - Wigan 1 X  
8. Sheffield W - Watford     2
9. Brighton - Middlesbrough 1    
10. Derby - Charlton 1 X  
11. QPR - Blackpool 1 X  
12. Ipswich - Nottingham 1   2
13. Milwall - Blackburn 1   2

Hinta 64,00€