Tulevan lauantain Vakioveikkaus on jälleen pyhitetty Englannin kahden korkeimman sarjatason otteluille FA Cupin väliviikonlopun jälkeen. Tällä kertaa silmiin pistää ilahduttavasti kaksi todella makoisaa kotisuosikkia.

Sekä Brighton että Watford lähtevät kotikentilleen yli kerran kahdesta voittavan suosikin asemassa, mutta pelikansa on jättänyt kumpaisenkin peliosuuden kymmenisen prosenttiyksikköä alakanttiin.

Championshipin pudotuspelipaikoista tiukasti taisteleva Brighton saa vastaan Birminghmin, joka on juuttunut sarjataulukon alempaan keskikastiin sijalle 17. Bimringham on ollut viime viikot hienossa iskussa, mutta niin on isäntäjoukkuekin. Kotietu ja materiaali puoltavat varmaa ykköstä ja alipelattuna muuta ei kannata harkitakaan.

Hyvällä materiaalilla pelaava Watford on merkittävästi piristynyt ennen joulua suoritetun managerinvaihdoksen myötä, kun taas Readingin suunta on vastakkainen. Viimeisistä viidestä ottelusta Royals on hävinnut neljä pelannut kerran tasan. Alipelattuna kotona pelaava Watfordin onkin hieno rasti!

 

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Everton - Norwich 1 X  
2. Cardiff - West Ham 1    
3. Tottenham - Crystal Palace 1    
4. Fulham - Sunderland 1   2
5. Southampton - West Brom 1 X  
6. Ipswich - QPR 1   2
7. Wigan - Bournemouth 1 X  
8. Huddersfield - Milwall   X 2
9. Brighton - Birmingham 1    
10. Blackpool - Middlesbrough   X 2
11. Watford - Reading 1    
12. Blackburn - Doncaster 1 X  
13. Bolton - Nottingham 1    

Hinta 64,00€