mainos
Päivitetty
0
U Urheiluveikkaus.com
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Valioliiga-kierros 20.-22.4. - Ennakot ja pelivinkit

Valioliiga 2018-19, 35. kierros:

Tanskalaisen yhteistyösivustomme Valioliiga-asiantuntija Thomas Schyth tarjoaa oman ennakkopakettinsa pelivihjeineen jokaiselle Valioliigan ottelukierrokselle.

Tärppien osumatarkkuus viimeisen kierroksen jälkeen:

Osumat: 181 / 367
Tuottosaldo: -0.76
Palautusprosentti: 99%

Valioliigassa tahkotaan 35. ottelukierros, ja tanskalainen vedonlyönti-asiantuntija Thomas Schyth on jälleen kasannut oman ennakko-pakettinsa tämän kierroksen kattauksesta. Valioliigan kierros-kohtaiset vedonlyöntivihjeet painuivat viime viikolla hiuksen hienosti miinukselle, mutta tämä ei tekemistä kuitenkaan hidasta.

Päinvastoin. Jälleen on siis aika ottaa kierroksen jokainen matsi syyniin ennakko-analyysien ja yksittäisten vedonlyöntitärppien kautta.

Manchester City ja Liverpool jatkavat edelleen kiivasta kamppailuaan Valioliigan mestaruudesta, ja tällä kierroksella City pelaakin jo kolmatta kertaa Mauricio Pochettinon luotsaamaa Tottenhamia vastaan 11 päivän sisään. Sarjataulukon toisessa päässä Cardiff piti toiveensa säilymisestä elossa voittamalla Brightonin vieraissa, joskin matkaa rajan päälle on edelleen kaksi pistettä.

Viime viikolla nähtiin Valioliigan pyörteissä myös lukuisia pelikieltoja ja muita hämminkejä, joista osa oli ihan koomistakin sorttia. Englannin jalkapalloliitto ehtikin muun muassa suorittaa omat tutkintansa Crystal Palace -maalivahtia Wayne Hennessey'a koskien, kun kyseinen herra päätti heittää natsi-poseeraukset joukkueesta otettuun illalliskuvaan. Hennessey selvisi kuitenkin tästä hämmingistä ulos kuivin jaloin, sillä FA selvästi uskoi miehen selityksen poseerauksensa takaa: hänhän kuulemma vain yritti saa takarivistä kuvaajan huomion...

Hennessey siis selvisi ilman pelikieltoa, joskin kaikki eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Evertonin keskikenttäpeluri Andre Gomes sai kolmen matsin pannan tallottuaan edellisessä ottelussa Fulham-peluri Aleksandar Mitrovicin nilkan päälle tarkoituksella, kun taasen West Hamin Robert Snodgrass tienasi yhden ottelun pelikiellon - sekä 30 000 punnan sakot - haistatellessaan doping-testaajille joukkueen harjoitusten yhteydessä.

TUOREIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT URHEILUVEIKKAUS.COMISSA:
PELIYHTIÖ BONUS LUNASTA BONUS:
Fansbet 100% bonus 10€ asti
18Bet 100% bonus 100€ asti
fastbet 50€ bonukset
librabet 100% bonus 150€ asti
kto 100% bonus 100€ asti
betclic 55€ ilmaisveto

Manchester City - Tottenham

Ottelu pelataan: 20.4. klo 14:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Huomio: Tämä otteluennakko on kasattu ennen Man Cityn ja Tottenhamin välistä, keskiviikkoista UCL-ottelua.

Manchester Cityn puolesta puhuu:

 • Spurs joutuu pelaamaan edelleen ilman maalitykkiään Harry Kanea sekä puolustavaa keskikenttämiestään Eric Dieriä. Kysymysmerkkejä on ilmassa myös monien muiden runkopelaajien pelaamisen suhteen.
 • Tottenham on saanut kaivettua viime aikoina parempia tuloksia hiljaisemman ajanjakson jälkeen, mutta parhaat pelinsä joukkue on pelannut juuri uudella kotistadionillaan.
 • Manchester City on ollut Valioliigassa erittäin kovassa tikissä kotonaan Etihadilla, kun 17:sta kotiottelustaan joukkue on voittanut peräti 16.

Tottenhamin puolesta puhuu:

 • Spurs on onnistunut kierrättämään kokoonpanoaan viime Valioliiga-kiepeillä varsin mittavasti, mikä voi auttaa joukkuetta tiiviissä otteluohjelmassa.
 • Man Cityllä on ollut huomattavan laaja pelikuorma eri kilpailuissa (FA Cup, liigacup, UCL, Valioliiga). Pelaajamateriaali on Cityllä laaja, mutta voiko pelikuorma jo tuntua pelaajistolla jaloissa?
 • Myös City-leirissä on monia avain- ja runkopelaajia, joiden pelaaminen on ottelussa epävarmaa.

Kertoimet:

Ottelun päälinja asettui aasialaisen tasoitusvedon suhteen kohteiden avautuessa -1.5 -tasolle, ja tällä AH-linjalla kertoimet olivat tuona alkuhetkellä 2.01 - 1.90. Man Cityn kertoimet ehtivät kuitenkin pienentyä tästä - johtuen varmasti Kanen loukkaantumisesta. Kyseisen linjan kerroinjakauma onkin hyvin pitkälti samanlainen kuin joukkueiden välisessä, keskiviikkoisessa UCL-matsissa.

City lähti kuitenkin tuohon toiseen UCL-osaotteluun Spursia vastaan 0-1-tappioasemasta, joten näin ollen joukkue lähti myös jahtaamaan maaleja ottelussa aivan toisenlaisella hingulla kuin normaalisti. Näin ollen voisi ajatella, että tämän tulevan ottelun osalta kertoimet ovat enemmän kallellaan Spursin puoleen.

VIHJE: Man City - Tottenham: Tottenham +1.5 - kerroin 2.23 (Pinnacle

Loukkaantumishuolet vaivaavat edelleen Spursia, ja pelaajamateriaaliltaan City on tästä kaksikosta se parempi osapuoli, mutta kertoimet ovat silti liialti kallellaan isäntien suuren voiton suhteen. Tämän AH-linjan kerroin näyttääkin turhan korkealta, kun huomioi sen tosiasian, että vastakkain on kaksi Valioliigan selvää huippuseuraa.

Bournemouth - Fulham

Ottelu pelataan: 20.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Bournemouthin puolesta puhuu:

 • Itseluottamus ja pelifiilis on Bournemouth-leirissä varmasti taivaissa viime kierroksella Brightonin vieraina haetun 0-5-murskavoiton myötä.
 • Loukkaantumiset ovat vaivanneet Fulhamin osalta runkopelaajista sekä puolustaja Fosuh-Mensahia että keskikenttämies Anguissaa. Mikäli kumpikin - tai edes toinen - on ottelusta sivussa, on Fulhamin miehistö laadultaan heikompi.
 • Kummallakaan joukkueella ei ole ottelussa pahemmin panosta, ja mikäli ottelu menee "pelailuksi", löytyy Bournemouthilta selvästi laadukkaampi materiaali tällaiseen, vapaampaan peliin.

Fulhamin puolesta puhuu:

 • Myös Fulham esiintyi vahvasti viime kierroksella, kun se kaatoi Evertonin kotonaan maalein 2-0.
 • Bournemouth on parhaimmillaan silloin, kun joukkue pääsee hyökkäämään puolustusasemista vastaan. Kotonaan joukkue joutunee kuitenkin ottaa aloitteiden teon pallonhallinnan kautta itse haltuunsa.
 • Kun kummallakaan joukkueella ei ole ottelussa suuremmin kilpailullista panosta, voi ottelusta muodostua myös tapahtumiltaan ennalta-arvaamaton mittelö.

Kertoimet:

Päälinja asettui alkuunsa -0.75 -linjalle kertoimilla 2.02 - 1.88, mutta tuosta tasosta Bournemouthin kertoimet ovat kuitenkin ehtineet laskea. Tämä pudotus nähtiin kuitenkin suuremmilta osin nopeasti kohteiden avautumisen jälkeen, joten viimeiset kierrokset eivät siis tuloksineen ole näissä kertoimissa pahemmin näkyneet.

VIHJE: Bournemouth - Fulham: Alle 3.5 varoitusta - kerroin 1.85 

Molemmat osapuolet ovat niin sanotusti hoitaneet osuutensa Valioliiga-kauden osalta, eikä urheilullista panosta ottelulla enää ole. Voikin olla, että ottelusta muodostuu rauhallinen kamppailu. Tämän lisäksi ottelua on tuomitsemassa nuori tuomari David Coote, joka on jakanut keltaisia kortteja keskimäärin vain 3,10 per ottelu. Vihjeen osoittaman rajan alle hän on jäänyt kuudesti 10:stä tällä kaudella viheltämästään ottelusta.

Huddersfield - Watford

Ottelu pelataan: 20.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Huddersfieldin puolesta puhuu:

 • Watford-hyökkäyksestä uupuu nyt Deeney, joka sai suoran punaisen kortin viime ottelussa huitaistuaan vastustajaa kyynärpäällä kasvoihin.
 • Erinäiset poissaolot ovat vaivanneet Huddersfieldia viime aikoina, mutta nyt joukkue pääsee otteluun melkolailla parhaalla miehistöllään.
 • Huddersfield voi lähteä otteluun altavastaajan asemasta syvältä puolustaen, jollaisia vastustajia vastaan Watfordilla onkin ollut tällä kaudella omat ongelmansa, sillä vieraat suosivat normaalisti nopeita ja suoraviivaisia hyökkäyksiä pelinkäännöistä.

Watfordin puolesta puhuu:

 • Viime kierrokseen nähden Watford saanee viheriölle paljon vahvemman miehistön (Deeneyn pelikiellosta huolimatta), sillä tähtipelurit Deulofeu ja Pereyra ovat mitä ilmeisemmin loukkaantumistensa jälkeen mukana joukkueen vahvuudessa.
 • Watford on edelleen mukana kamppailussa Valioliigan 7. sijasta, joka tarjoaa pääsylipun Eurooppa-liigan karsintoihin. Motivaatiota riittänee, toisin kuin Huddersfieldilla, jolla ei sarjajumbona ja varmana putoajana ole enää panosta lopuissa otteluissa.
 • Vuoden vaihteen jälkeen Huddersfield on hävinnyt pelaamastaan 15 ottelusta peräti 13, eikä mikään vaikuta varsinaisesti siltä, että joukkueen kurssi olisi nousemassa ylöspäin kauden lopulla.

Kertoimet:

AH +0.5 määrittyi ottelun päälinjaksi, kun pelikohteet matsiin aukesivat. Kerroinjakauma oli alkuunsa tällä linjalla 1.99 - 1.91, mutta tämän jälkeen Watfordin kertoimet ovat ottaneet laskua - ja tästä laskusta valtaosa nähtiin piakkoin kohteiden avautumisen jälkeen.

Tämän jälkeen kertoimet ovat pysyneet ottelussa jotakuinkin muuttumattomina, joten markkinat eivät siis ole pahemmin reagoineet uutisiin kumpaankaan joukkueeseen liittyen.

VIHJE: Huddersfield - Watford: 2 - kerroin 1.89 (Coolbet

Huddersfield vaikuttaa juuri nyt todella heikolta ja väsyneeltä joukkueelta, mutta nyt kotivoiton kertoimet ovat kuitenkin matalammat kuin Huddersfieldin aiemmissa kotiotteluissa mm. Leicesteriä ja Wolvesia vastaan. Watford vertautuukin voimasuhteiltaan näihin kahteen joukkueeseen varsin hyvin, joten vierasvoiton kerroin tuntuu siis olevan koholla.

Watfordilla pitäisi myös riittää motivaatiota ottelun voittamisen suhteen, joten pelivalinta kohdistuu täten vieraiden leiriin.

West Ham - Leicester

Ottelu pelataan: 20.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

West Hamin puolesta puhuu:

 • West Ham on kotonaan Lontoon olympiastadionilla huomattavasti parempi kuin vieraskentillä.
 • Leicester on muovannut pelaamistaan hyökkäävämpään suuntaan Rodgersin alaisuudessa, mikä voikin avata West Hamille hyviä väyliä nopeiden ja taitavien hyökkäyspään pelureidensa hyödyntämiseen.
 • West Ham saalisti joukkueiden viime kohtaamisesta vieraissa 1-1-tasurin, vaikka joutui pelaamaan valtaosan ottelusta alivoimalla.

Leicesterin puolesta puhuu:

 • West Ham -leiriä koettelee jälleen lukuisat poissaolot, kun tähtipelaaja Arnautovic on sairastellut, Lanzini kärsii loukkaantumisesta, Snodgrass on pelikiellossa ja Cresswellin pelaaminen on taasen epävarmaa.
 • Leicester pääsee lähtemään otteluun kauttaaltaan parhaalla miehistöllään, ilman huomattavia poissaoloja.
 • Leicester tykkää pelata nopeatempoista jalkapalloa aktiivisesti hyökäten, jollaisen pelaamisen kanssa West Hamilla on ollut tällä kaudella juuri ongelmia.

Kertoimet:

Päälinja löytyi alkuunsa AH +0 -tasolta, jossa kertoimet olivat aluksi 1.86 - 2.05, joskin West Hamin kertoimet ovat kohonneet tällä linjalla tästä jopa 2.34 tasolle parhaimmillaan. Suurin kertoimien kasvu tapahtuikin jotakuinkin silloin, kun West Ham hävisi Chelsealle, mutta tuo nousu tapahtui jokatapauksessa hyvinkin varhaisessa vaiheessa kohdetta katsottaessa.

Maaliskuun lopulla West Hamin kerroin oli tällä linjalla Evertonia vastaan 1.99, eikä Leicester ole tosiaankaan näin paljon Evertonia parempi joukkue. Näyttääkin siltä, että markkinat ovat reagoineet tilanteisiin turhenkin villisti West Hamin kertoimien kasvua seuratessa.

VIHJE: West Ham - Leicester: West Ham +0 - kerroin 2.32 (Pinnacle

Kotivoiton kertoimet ovat nyt huomattavasti koholla, vaikkakin vastakkain on kaksi hyvinkin tasaista joukkuetta materiaaliltaan. Ja vaikka Rodgers onkin tuonut mukanaan omaa ryhtiä ja uutta intoa Leicester-leiriin, ovat kerroinmarkkinat reagoineet tähän selvästi liian suurieleisesti.

Wolverhampton - Brighton

Ottelu pelataan: 20.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Wolverhamptonin puolesta puhuu:

 • Brighton joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman laitapelaajaansa Knockaertia, joka on sivussa pelikiellon vuoksi.
 • Brighton on ollut viime aikoina heikossa vireessä, mikä näkyi etenkin kahdella viimeisellä ottelukierroksella. Viimeistä edeltävässä ottelussa joukkue sai kotikentällään selkäänsä Bournemouthilta peäri 0-5-lukemin, ja viime kiepillä Cardiff haki taasen Brightonista 0-2-vierasvoiton.
 • Wolves on materiaaliltaan isosti Brightonia edellä, ja sen pelaajistolla pitäisikin olla kaikki eväät tämän pelin hallitsemiseen.

Brightonin puolesta puhuu:

 • Brighton voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen kotonaan 1-0.
 • Wolves joutunee ottamaan pallonhallinnan nimiinsä kotikentällään, mikä ei ole sille se paras pelitapa vastahyökkäyksiä suosivana joukkueena.
 • Brighton pelaa juuri nyt vahvasti putoamispeikkoa vastaan, ja tällaiset joukkueet voivat tuottaa yllätyksellisiäkin ongelmia motivaationsa vuoksi paremmillekin vastustajilleen.

Kertoimet:

Kohteiden auetessa päälinja asettui -0.75 -tasolle, jossa kertoimet olivat alkuunsa 2.06 - 1.85. Brightonin kertoimet ovat olleet kuitenkin nousussa alun laskun jälkeen, joten nykyisellään kertoimet ovat hyvinkin lähettyvillä alkuperäistä tasoa.

Kertoimet ovatkin tässä ottelussa pitkälti samaa tasoa kuin Wolves-Cardiff -matsissa marraskuussa, mikä vastaakin ennakkoasetelmiltaan tätä ottelua, sekä joukkueiden voimasuhteita yleisesti, varsin hyvin.

VIHJE: Wolves - Brighton: Wolves voittaa nollilla - kerroin 2.55 (operaattori poistettu

Wolves tarvitsee ottelusta voiton, mikäli se mielii havitella seitsemättä sijaa, ja sen myötä europeli-lippua - ja omalla tasollaan pelatessa Wolvesin puolustusosasto onkin varsin kliininen. Brighton on taasen ollut viime ajat heikossa iskussa molemmissa kenttäpäädyissä, ja maalipaikkojen luominen voi olla sille tässäkin ottelussa melkoista tervanjuontia.

Newcastle - Southampton

Ottelu pelataan: 20.4. klo 19:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Newcastlen puolesta puhuu:

 • Newcastle nauttii kotonaan suurta kotiyleisön kannatusta, etenkin nyt, kun joukkue pyrkii pelaamaan itseään kuiville putoamisvaarasta.
 • Joukkueiden viime kohtaamisessa Newcastle onnistui pitämään Southamptonin vieraissa maaleitta, ja venymään maalittoman tasapelin myötä pistejakoon. Kotona Newcastlen iskukyky pitäisi olla parempi.
 • Vaisumman ajanjakson jälkeen Newcastle onnistui raapimaan viime kierroksella Leicesteristä 0-1-vierasvoiton, minkä luulisi antavan joukkueelle runsaasti itseluottamusta jatkoon.

Southamptonin puolesta puhuu:

 • Newcastlen osalta putoamiskamppailu näyttää paljon paremmalta Southamptoniin verrattuna, jolla on matkaa putoamisrajan alle vain 5 pistettä. Motivaation suhteen etu voitanee siis antaa ahtaammalla olevalle Saintsille.
 • Southampton jättänee pallonhallinnan suosiolla isännillä tässä ottelussa, eikä tällainen pallon kanssa pelaaminen olekaan Newcastlen vahvinta aluetta.
 • Itseasiassa Southampton on ollut - sarjataulukon sijoitukseensa peilaten - hyvin vahva vierasjoukkue, ja se pystyy ehdottomasti tuottamaan ongelmia Newcastlelle tässä kohtaamisessa.

Kertoimet:

Päälinja määrittyi pelikohteiden auetessa kerroinjakaumalla 2.13 - 1.80 AH -0.25 -linjalle, josta Newcastlen kertoimet ovat laskeneet hivenen, mutteivät mitenkään merkittävästi.

Mielenkiintoista tämän ottelun kertoimien suhteen on kuitenkin se, että tasurikerroin on useimmiten siellä 3.20-3.30 -tasolla otteluissa, joissa on vastakkain kaksi tasaväkistä joukkuetta. Tässä ottelussa vastakkain on tietty kaksi samantasoista nippua, mutta nyt mukana on yksittäinen extra-elementti, jota ei ole välttämättä otettu kertoimissa mukaan. Tämä onkin se tosiasia, että tasapeli olisi tästä ottelusta itseasiassa erittäin houkuttava tulos molemmille osapuolille, sillä yksikin piste parantaa molempien asemia putoamiskamppailussa isosti.

VIHJE: Newcastle - Southampton: X - kerroin 3.25 (operaattori poistettu

Kumpikin joukkue pystyy elämään pistejaon kanssa, sillä yksikin piste auttaa molempia osapuolia huomattavasti putoamiskamppailun suhteen. Mahdollisen tappion myötä jomman kumman tilanne olisikin sitten selvästi huonompi, joten on melko varmaa, ettei kumpikaan joukkue lähde hakemaan tässä ottelussa täyttä pistepottia riskin kera.

Everton - Manchester United

Ottelu pelataan: 21.4. klo 15:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Evertonin puolesta puhuu:

 • Barcelona takoi Manchester Unitedin ulos Mestarien liigasta tiistaisessa, toisessa osaottelussa, ja tämä matsi voi painaa ManU-miehistön jaloissa. Onko tappio myös voinut lannistaa United-leiriä?
 • Everton tuntuu olevan parhaimmillaan juurikin näitä "isompia" joukkueita vastaan, jolloin se pääsee parhaiten hyödyntämään vastahyökkäyksiään - kuten juuri tässä ottelussa.
 • Unitedilta puuttuu tärkeitä pelaajia, kuten Shaw ja Herrera, joista ensimmäisenä mainittu on pelikiellossa ja jälkimmäinen loukkaantunut.

Manchester Unitedin puolesta puhuu:

 • Everton pelasi todella heikosti viime kierroksella Fulhamia vastaan häviten vieraissa 2-0-lukemin. Voikin jo heittää kysymyksenä ilmoille, että onko Everton-leiri lähtenyt jo kesälomille, kun panosta otteluissa ei enää sinällään ole?
 • ManU on nyt pudonnut ulos Mestarien liigasta, ja näin ollen joukkue voi laittaa kaiken fokuksen TOP4-sijoituksen tavoitteluun Valioliigassa.
 • United voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen kotonaan 2-1, ja tämä voitto nähtiin jo silloin, kun joukkue ei pelannut nykyisellä tasollaan.

Kertoimet:

Päälinja asettui kohteiden avautuessa AH +0.25 -linjalle 2.06 - 1.85 -kerroinjakaumalla. Evertonin kertoimet ovat kuitenkin laskeneet jonkin verran johtuen varmasti juuri ManU:n heikommanpuoleisesta vireestä sekä monista poissaoloista.

VIHJE: Everton - Man Utd: Alle 2.5 maalia - kerroin 2.04 (Pinnacle

Molemmat joukkueet ovat hyviä puolustussuuntaan, mutta samalla kummallakin joukkueella on ollut omat vaikeudet tällaisia, vahvasti puolustavia nippuja vastaan. Barcelonaa vastaan pelattu UCL-ottelu saattanee painaa myös United-pelurien jaloissa, ja Barcan tarjoama tyly käsittely, sekä Mestarien liigasta putoaminen, voi tietty lannistaa tunnelmaa ManU-leirissä.

Ottelusta tuskin siis syntyy mitään nopeatempoista, maalilta maalille hurjastelua.

Arsenal - Crystal Palace

Ottelu pelataan: 21.4. klo 18:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Arsenalin puolesta puhuu:

 • Arsenal on ollut todella vahva kotonaan tällä kaudella. 17 kotiottelustaan joukkue on voittanut jopa 14.
 • Crystal Palace joutuu pärjäämään nyt ilman kahta tärkeää keskikenttäpeluriaan, joista molemmat ovat loppukauden ajan sivussa loukkaantumisten vuoksi.
 • Arsenal taistelee edelleen TOP4-sijoituksesta ja tulevasta UCL-paikasta, ja joukkueen keskikenttämies Xhaka onkin jo avoimesti kertonut, että Tykkimiehet panostavat loppukaudella enemmän Valioliigaan kuin Eurooppa-liigaan.

Crystal Palacen puolesta puhuu:

 • Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigassa vierasottelun Napolia vastaan. Viekö tämä ottelu fokusta tulevasta Valioliiga-matsista? Entä mikä on pelaajiston energiatasojen laita?
 • Palace pelaa ehdottomasti parhaiten silloin, kun se pääsee kääntämään peliä vastahyökkäyksin puolustusasemistaan. Tässä ottelussa näitä paikkoja luulisi syntyvän, sillä Arsenal ottanee pallonhallinnan nimiinsä.
 • Arsenalilta on ottelussa sivussa avainpuolustaja Sokratis pelikiellon vuoksi.

Kertoimet:

Päälinja määrittyi alkuun AH -1.25 kertoimilla 2.06 - 1.85. Arsenalin kertoimet ovat kuitenkin kasvaneet tästä, ja muutosta tähän suuntaan tapahtui etenkin Sokratis'n pelikiellon vuoksi. Kertoimia katsellessa erikoista on kuitenkin se, että nyt Arsenal on suurempi ennakkosuosikki kuin esimerkiksi aiemmin tällä kaudella Southamptonia vastaan, joka ei ole ollut tällä kaudella Palacen tasoinen joukkue.

Tämän lisäksi mieleenkiintoista on myös se, ettei Arsenalin kertoimet ole laskeneet Palace-pakki Tomkinsin loukkaantumisesta.

VIHJE: Arsenal - Crystal Palace: Arsenal -1 - kerroin 1.93 (Pinnacle

Arsenal on ottelussa motivoitunut taistelussaan nelospaikasta ja viimeisestä suorasta UCL-paikasta. Markkinat eivät myöskään ole ottanut kunnolla huomioon sitä tosiasiaa, että Crystal Palacen takalinjoilta puuttuu ottelussa peräti kaksi avainpuolustajaa.

Cardiff - Liverpool

Ottelu pelataan: 21.4. klo 18:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Cardiffin puolesta puhuu:

 • Cardiff on ollut vahva kotonaan Walesissa, jossa joukkue on napannut yhdeksästä tämän kauden voitostaan kuusi.
 • Cardiff sai varmasti runsaasti nostetta viime kierroksen 0-2-vierasvoitostaan niinikään putoamiskamppailussa vahvasti mukana olevasta Brightonista.
 • Liverpool pelasi tärkeän UCL-ratkaisuottelun keskiviikkona vieraissa Portoa vastaan. Mikä on vieraiden fokus tällä Walesin reissulla?

Liverpoolin puolesta puhuu:

 • Liverpool on tottakai joukkueen runsain mitoin parempi kuin Cardiff. Vieraat ovatkin mukana mestaruuskamppailussa, kun taasen Cardiff pelaa putoamista vastaan.
 • Liverpool on ollut tällä kaudella paras vierasjoukkue Valioliigassa, ja joukkue onkin hävinnyt tällä kaudella vain kertaalleen vieraissa.
 • Joukkueiden viime kohtaamisessa Liverpool dominoi kenttätapahtumia lähes mielin määrin napaten matsista selvän 4-1-kotivoiton.

Kertoimet:

Kun kohteet avautuivat tarjolle, oli päälinja +1.75 -tasolla kertoimilla 1.85 - 2.06. Tämän jälkeen Cardiffin kertoimet ovat kuitenkin nousseet paljon, joskin suurin osa tästä noususta nähtiin hyvin pian kohteiden aukeamisen jälkeen. Onkin sinällään erikoista, ettei Cardiffin kertoimet laskeneet käytännössä yhtään siitä, että joukkue onnistui kaatamaan Brightonin viime kierroksella ja pysymään täten putoamiskamppailussa mukana. Motivaatiota joukkueella siis riittää edelleen.

VIHJE: Cardiff - Liverpool: Cardiff +2.0 - kerroin 1.83 (Pinnacle

Elämästä ja kuolemasta pelaava Cardiff on taistellut oivasti viime aikoina, ja tällaiset motivoituneet joukkueet tuottavatkin näin kausien lopuilla usein vaikeuksia vastustajilleen - myös aivan huippujoukkueilla. Hyvistä, viimeaikaisista otteistaan huolimatta Cardiff on usein jäänyt pisteittä silkan epäonnen vuoksi.

Chelsea - Burnley

Ottelu pelataan: 22.4. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Chelsean puolesta puhuu:

 • Chelsea on joukkueista selvästi laadukkaampi, ja joukkue pelaa vieläpä hyvin motivoituneena, sillä se tarvitsee pisteitä TOP4-sijoituksesta taistellessaan.
 • Bunrley on periaattessa naulannut itsensä Valioliigan sarjataulukossa sellaisiin asemiin, että urheilullinen panos alkaa olla kauden lopuissa otteluissa vähissä. Ja kun joukkue elää sellaisesta tiiviistä pelaamisesta ja vankasta taistelutahdosta, saattaa homma alkaa sakata, mikäli pelaajilla ei ole ns. "kaikki pelissä".
 • Chelsea on vahva kotonaan Stamford Bridgellä, sillä siniset ovat hävinneet kotiviheriöllään vain kertaalleen tällä kaudella.

Burnleyn puolesta puhuu:

 • Chelsea pelaa torstaina tärkeän matsin Eurooppa-liigassa Slavia Prahaa vastaan. Viekö tämä keskittymistä tulevasta Valioliiga-ottelusta?
 • Chelsea joutuu pelaamaan ottelun ilman tärkeää keskuspakkiaan Rüdigeria, joka loukkasi polvensa edellisellä Valioliiga-kierroksella.
 • Burnley on äitynyt viime aikoina kovaan iskuun, ja joukkue paahtaakin parhaillaan kolmen ottelun voittoputkessa.

Kertoimet:

Kohteiden auetessa päälinja määräytyi otteluun AH -1.75 -tasolle kertoimilla 2.01 - 1.89. Kertoimet eivät olekaan juurikaan muuttuneet tämän jälkeen, vaan lukemat ovat edelleen jotakuinkin samaa tasoa.

VIHJE: Chelsea - Burnley: Chelsea -4.0 kulmapotkua - kerroin 2.05  

Burnley on hyvissä asemissa putoamiskamppailun suhteen, kun taasen Chelsea janoaa täyttä pistepottia varmasti alkuvihellyksestä lähtien TOP4-sijoitus mielessään.

Tilastojen mukaan Chelsea onkin yksi eniten kulmapotkuja saava joukkue koko Valioliigassa - etenkin kotikentällään, kun taasen Burnley kuuluu tässä tilastossa juurikin siihen toiseen ääripäähän.

Viime Valioliiga-kierroksen tärpit ja tulokset:

Ottelut: Tärppi Kerroin: Lopputulema:
Leicester - Newcastle Yli 2.5 maalia 1.95 Huti
Tottenham - Huddersfield Alle 3.5 maalia 1.79 Huti
Brighton - Bournemouth Bournemouth +0.25 1.92 Voitto
Burnley - Cardiff Alle 2.5 maalia 1.80 Voitto
Fulham - Everton 2 1.81 Huti
Southampton - Wolves     Wolves +0 2.09 Huti
Man Utd - West Ham West Ham +1.25 2.03 1/2 Voitto
Crystal Palace - Man City Man City -1.5 1.95 Voitto
Liverpool - Chelsea Liverpool -0.75 1.84 Voitto
Watford - Arsenal Watford +0.25 2.05 Huti
Brighton - Cardiff Yli 2.0 maalia 1.72 Mitätöity


Edellisen kierroksen kokonaissaldo: -0.98 yksikköä.

Tilastot kokonaisuudessaan kuluvalta Valioliiga-kaudelta:

Osumat: 181 / 367
Tuotto: -0.76
Palautus%: 99%

Teksti: Thomas Schyth

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme asiantuntija, joka on erikoistunut jalkapallo-vedonlyöntiin. Hänen tanskaksi kirjoitetut veikkausvihjeet sekä viikottaiset Valioliiga-ennakkopaketit kaikkine tärppeineen löytyykin nyt myös Urheiluveikkaus.comista käännettynä suomeksi.

Kommentit

Palaute