mainos
Päivitetty
0
U Urheiluveikkaus.com
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Valioliiga-kierros 26.-28.4. - Ennakot ja pelivinkit

Valioliiga 2018-19, 36. kierros:

Tanskalaisen yhteistyösivustomme Valioliiga-asiantuntija Thomas Schyth tarjoaa oman ennakkopakettinsa pelivihjeineen jokaiselle Valioliigan ottelukierrokselle.

Tärppien osumatarkkuus viimeisen kierroksen jälkeen:

Osumat: 187 / 383
Tuottosaldo: -1.93
Palautusprosentti: 99%

On jälleen Thomas Schythin kokoaman Valioliiga-kierrosennakon aika. Viikonloppu tuokin tarjolle 36. kierroksen myötä lukuisia mielenkiintoisia matseja, joissa panosta riittää edelleen. Katsotaan siis, mistä tämä ottelukierros on tehty matsikohtaitsen ennakoiden ja yksittäisten vedonlyöntivihjeiden kautta.

Arkiviikkoisen ottelurypistyksen jälkeen jokaisella Valioliiga-joukkueella on nyt kasassa yhtä monta ottelua (35), mikä tietty helpottaa sarjataulukon hahmottamista. Osa joukkueista on pelannut itsensä jo kuiville tämän sarjataulukon keskikastiin, mutta ratkottavaa riittää silti vielä mittavasti kolmelle viimeiselle ottelukiepille.

Näissä kauden viimeisissä otteluissa korostuu kuitenkin enemmän ja enemmän joukkuekohtaiset motivaatiotekijät, sillä joissakin ottelupareissa nähdään auttamatta tilanteita, joissa toisella osapuolella ei urheilullista panosta enää kamppailuun lähdettäessä ole. Iso kysymys näiden otteluiden kohdalla onkin se, kuinka paljon nämä motivaatiotekijät liikuttavat todennäköisyyksiä toisen joukkueen puoleen?

Avainasemassa on vedonlyönnin näkökulmasta myös se, että koska tällaisten motivaation puolesta epätasapainoisten otteluiden otanta on kaudelta hyvin pieni, voivat vedonlyöntiyhtiöt olla hankaluuksissa tilanteen arvioimisessa, ja täten myös kertoimien asettamisessa. Tällaisten otteluiden kohdalla kannattaakin siis olla hyvin tarkkana ennakkovedoissa - mutta myös live-vedonlyönnin puolella, sillä yksikin maali voi keikauttaa näitä motivaatiotekijöitä entistäkin enemmän kallelleen toiseen suuntaan...

TUOREIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT URHEILUVEIKKAUS.COMISSA:
PELIYHTIÖ BONUS LUNASTA BONUS:
Fansbet 100% bonus 10€ asti
18Bet 100% bonus 100€ asti
fastbet 50€ bonukset
librabet 100% bonus 150€ asti
kto 100% bonus 100€ asti
betclic 55€ ilmaisveto

Liverpool - Huddersfield

Ottelu pelataan: 26.4. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Joukkueiden välillä on uskomaton tasoero, mutta myös motivaatiotekijöiden kohdalla eroa on joukkueiden välillä enemmän kuin yöllä ja päivällä. Liverpool joutuukin napsimaan väkipakolla täysiä pistepotteja lopuista otteluistaan ja toivoa samalla, ettei City onnistuisi samassa operaatiossa. Huddersfield on taasen ollut varma putoaja jo pidemmän aikaa, eikä kauden loput ottelut ole näissä valoissa varmasti mitään suurta herkkua.

Liverpool ei ole myöskään hävinnyt vielä kertaakaan tällä kaudella kotonaan Anfieldilla, ja 17:sta kotiottelustaan joukkue onkin voittanut jopa 15. Jokaiselta kantilta katsottuna kyseessä onkin kunnon Daavidin ja Goljatin keskinäinen vääntö. Voi toki olla, että Liverpool säästelee joitakin pelaajiaan keskiviikkona Barcelonaa vastaan pelattavaa, Mestarien liigan välieräkamppailua silmälläpitäen. Otteluun on kuitenkin vielä sen verran aikaa, ettei tällainen toiminta ole Liverpoolille kuitenkaan millään tapaa pakollista.

VIHJE: Liverpool - Huddersfield: Alle 4.0 maalia - kerroin 1.93 (Bethard)

Liverpool ei tarvitse tästä ottelusta mitään rökälevoittoa, vaan se voi pelata helposti säästellen, mikäli se vain johtoasemaan ottelussa pääsee. Huddersfield taasen vaikuttaa itse todella kesyltä hyökkäyspäässä, joten siltä ei kovinkaan montaa - jos yhtäkään - osumaa voida ottelussa odottaa. Ottelupäivälle on myös ennustettu kovia tuulenpuuskia, mitkä voivat vaikeuttaa myös Liverpoolin pelinrakentelua ja täten myös omaan rytmiin pääsemistä.

VIHJE: Liverpool - Huddersfield: Schindler yli 29.5 syöttöä - kerroin 1.83

Siewertin saavuttua Huddersfieldin peräsimeen joukkue on alkanut pelaamaan huomattavasti enemmän palloa eteenpäin oman keskuspuolustuksensa, ja etenkin juuri Schindlerin kautta. Schindlerin syöttömäärät ovatkin kasvaneet kauden mittaa huomattavasti, ja nykyisellään hän tarjoileekin 43,4 syöttöä per peli Valioliigassa.

Siewertin alaisuudessa pelaamassaan 11 ottelussa Schindler on rikkonut tämän tärpin osoittaman syöttörajapyykin peräti 10 kertaa, mukaanlukien ManU:a, Arsenalia ja Chelseaa vastaan pelatuissa otteluissa. Ainoa under nähtiinkin Schindlerillä Spursia vastaan 28 syötöllä. Mutta esimerkiksi viimeksi Liverpoolia vastaan Schindlerille tilastoitiin ottelussa peräti 62 syöttöä.

Tottenham - West Ham

Ottelu pelataan: 27.4. klo 14:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Lontoon derby - ei ehkä se suurin Lontoon paikalliskamppailuista, mutta ehdottomasti iso ottelu, jota joukkueet ja fanit odottavat suurella innolla. West Hamilla ei ole kuitenkaan tässä paikalliskamppailussa urheilullista panosta pelkän kunnian lisäksi, sillä joukkue ei voi enää nousta europelipaikoille sarjataulukossa. Näin ollen joukkueen motivoituminen otteluun voi olla kyseenalaista, kun West Hamin esitykset ovat muutoinkin olleet viime aikoina mollivoittosempaa laatua.

Spurs-leiristä taasen motivaatiota otteluun löytyy varmasti enemmän, sillä joukkue tarvitsee edelleen kipeästi lisäpisteitä TOP4-sijoituksen ja täten tulevan kauden UCL-paikan lunastamiseen. Joukkuetta on tässä operaatiossa auttanut se, että sen kilpakumppanit ovat kompastelleet viime kierroksilla pisteitä pudotellen. Tämän ottelun voittamalla Tottenham voikin jo varmistaa tämän TOP4-sijoittumisensa, mikäli vain kierroksen muut ottelut sujuvat joukkueen kannalta suotuisasti.

Tulevat Mestarien liigan välierät saattavat toki sekoittaa jonkin verran Spursin kuvioita, kun joukkue pelaa jo tiistaina välierä-avauksen Ajaxia vastaan. Ruuhkaisan otteluohjelman keskellä joukkuetta onkin rasittamassa myös omat loukkaantumishuolet, joten miten Spurs-manageri kykenee peluutuksen tässä ottelussa hoitamaan? 

Viime ottelussaan Spurs kaivoi niukan 1-0-voiton Brightonista, kun taasen West Ham oli kotiottelussaan Leicesteriä vastaan epäonninen jäädessään vain 2-2-tasapeliin. Vieraissa West Ham on kuitenkin ollut viime aikoina niin heikko (4 peräkkäistä vierastappiota), että Spurs pystynee jatkamaan uuden stadioninsa puhdasta voittorekordia edelleen.

VIHJE: Tottenham - West Ham: Tottenham -1.5 - kerroin 2.23 (operaattori poistettu)

West Ham ei vakuuta vieraissa, eikä joukkueella ole ottelussa enää edes urheilullista panosta. Spursilta taasen tätä panosta tunnetusti löytyy, ja kun hyökkäystähti Son on varmuudella pelikiellossa tulevasta UCL-matsista, tulenee joukkue pistävän all in hänen kauttaan tähän otteluun, jotta kipeästi tarvittava täysi pistepotti napsahtaisi tilille.

West Hamin puolustus vaikuttaa myös varsin raskasjalkaiselta, ja joukkueen suoritustaso on muutoinkin hyvinkin ailahtelevaa sorttia.

Crystal Palace - Everton

Ottelu pelataan: 27.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Panokset ovat loppuneet myös Crystal Palacelta tämän kauden osalta, ja nyt joukkue on myös joutunut pelaamaan jo pari viime kierrosta ilman ykköstoppareitaan Sakhoa ja Tomkinsia, kun he molemmat ovat loukkaantuneina sivussa koko loppukauden. Tästä huolimatta Palace onnistui raapimaan viime ottelussaan Arsenalista upean 2-3-vierasvoiton, ja joukkueen kannalta onkin varmasti erityisen hienoa, että Benteke ja Zaha ovat alkaneet löytää jälleen yhteistä punaista lankaa joukkueen hyökkäyksessä vanhaan malliin.

Viimeisin ottelu oli kuitenkin myös Evertonin kannalta loistava, kun joukkue paahtoi uneliaan Manchester Unitedin yli näytöstyyliin 4-0-lukemin. Voitto toi kuitenkin joukkueelle myös oman varjonsa, kun sekä hyökkäyspään tähti Richarlison että huikeasti ottelussa esiintynyt laitapakki Digne loukkaantuivat. Molempien pelaaminen onkin tässä ottelussa epävarmaa. Näiden lisäksi Evertonilta on ottelussa sivussa myös pelikieltoaan kärsivä keskikenttämies André Gomes, joten joukkueen tilanne ei siis kokonaiskuvassa mikään paras mahdollinen ottelun alla.

Evertonin on kuitenkin metsästettävä ottelusta voittoa täysin siemauksin, mikäli sarjataulukon seiskasija - ja täten paikka Eurooppa-liigan karsintoihin - vielä mahtaa kiinnostaa. Ja miksipä ei kiinnostaisi.

VIHJE: Crystal Palace - Everton: 1 - kerroin 2.69 (Pinnacle)

Markkinoilta löytyy yllättävänkin korkeita kertoimia 1-merkille tähän otteluun, eikä tällainen kotivoitto olisi edes millään tapaa epärealistinen lopputulos. Crystal Palace onkin vahva juuri vastahyökkäyspelaamisessa, ja joukkue onkin parhaimmillaan otteluissa, jossa vastustaja ottaa pallonhallinnan nimiinsä. Näin voisi odottaa tapahtuvan tässä ottelussa, vaikka Evertoninkin vahvuudet ovat samoilla sektoreilla kuin Palacella.

Fulham - Cardiff

Ottelu pelataan: 27.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Sarjataulukon pohjan kamppailu, muttei ehkäpä kuitenkaan niin intensiivinen kuin voisi normaalitilanteessa luulla. Fulham on ollut jo pitkään varma putoaja Valioliigasta tämän sesongin jälkeen, ja Cardiff onkin osapuolista se, joka voittoa eniten janoaa. Walesilaisjoukkue onkin nimittäin edelleen viimeisen putoajan paikalla kolme pinnaa Brightonia perässä.

Näin ollen voimmekin nähdä ottelussa jopa poikkeuksellisen skenaarion: aktiivisesti hyökkäävän Cardiffin. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten vierasjoukkue tästä operaatiostaan selviää, sillä läpi kauden joukkue on keskittynyt otteluissa tiiviiseen ja syvään puolutuspeliinsä, vastahyökkäyksiin sekä erikoistilanteisiin.

Cardiff-leiristä kahden tärkeän keskikenttämiehen Rallsin ja Arterin pelaaminen on ottelussa epävarmaa vammojen vuoksi. Kyseessä on kuitenkin niin suuri ottelu walesilaisille, että vähintäänkin toinen näistä herroista laitetaan avaukseen - vaikka pää kainalossa.

VIHJE: Fulham - Cardiff: 2 - kerroin 3.00 (operaattori poistettu)

Cardiffin puolesta puhuu tässä ottelussa paljon, vaikka Fulham onkin petrannut viimeisillä kierroksilla selvästi. Kotijoukkueelta ei löydy kuitenkaan otteluun panosta, ja tämä vapaus voikin saada aikaan sen, että vapautuneesti pelaava Fulham ottaa aktiivisemman otteen pelistä. Ja tämä taas pelaisi Cardiffin pussiin, sillä joukkue pääsisi iskemään paremmin vastaan puolustusasemistaan.

Cardiff saanee myös Arterin takaisin kokoonpanoonsa tähän otteluun, ja kun terveystilanne on muutoinkin joukkueessa hyvällä tasolla, pitäisi motivaatio-erot näkyä kertoimissa nykyistä enemmän. Vierasvoiton korkea kerroin on siis tässä mielessä pelattavaa laatua.

VIHJE: Fulham - Cardiff: Alle 1.0 maalia 1. puoliajalla - kerroin 2.17 (operaattori poistettu)

Kumpikaan joukkue lähtee otteluihin usein varsin harkiten, jopa varovaisesti, etenkin avauspuolikkaasta puhuttaessa. Syvältä puolustavat joukkueet eivät lähdekään normaalisti hakemaan riskillä osumia ottelun alkajaisiksi, ja vaikka Cardiff joutuu tässä ottelussa maalia, ja voittoa, aktiivisemmin hakemaan, lähtenee sekin otteluun ennemminkin maltillisemmin turhia riskeeraamatta.

Southampton - Bournemouth

Ottelu pelataan: 27.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Southampton alkaa olla jo hyvällä mallilla turvassa putoamispeikolta, kun taasen Bournemouthilta ei panosta kauden lopuista otteluista löydy enää lainkaan. Tämä saattaakin vesittää South Coast Derbyn kihelmöivää tunnelmaa. Molemmilta joukkueilta löytyy kuitenkin paukkuja hyökkääväänkin peliin, ja ottelusta voisikin odottaa varsin viihdyttävää vääntöä paikalliskamppailun hengessä.

VIHJE: Southampton - Bournemouth: Bournemouth +0.25 - kerroin 2.35 (Pinnacle)

Southampton on nyt jo kuusi pistettä putoamisrajasta edellä, ja tilanne näyttää aika turvatulta sarjapaikan suhteen, kun jäljellä on enää kolme ottelua. Pysyykö kaasujalka edelleen polkimella? Kerroinjakauman perusteella Southamptonia pidetään huomattavasti Bournemouthia kovempana joukkueena, mikä ei mielestäni ole paikkaansapitävä arvio joukkueiden voimasuhteista - vaikkakin Bournemouth ei ole ollut tällä kaudella vahvimmillaan vieraissa.

Watford - Wolverhampton

Ottelu pelataan: 27.4. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Kumpikin joukkue taistelee vimmatusti 7. sijasta ja täten myös viimeisestä europelipaikasta ensi kautta silmälläpitäen. Kotikenttä tuottaa ottelussa Watfordille oman edun, mutta kuntopuntaria katsottaessa vaaka kellahtaa kuitenkin Wolvesin suuntaan, joka otti viime kierroksella upean 3-1-voiton Arsenalista. Wolverhamptonille myös matchup sopinee hyvin, sillä mikäli vain Watford lähtee peliä kotonaan viemään eteenpäin, pääsee vieraat iskemään itse pelinkäännöillä vastaan.

Watfordille viime kierros oli taasen epäonnisempi, kun Southampton pääsi iskemään kaikkien aikojen nopeimman Valioliiga-osuman joukkueen verkkoon vain 7 sekunnin pelaamisen jälkeen. Ja vaikka Southamptonille siunaantuikin ottelussa myös muita hyviä maalipaikkoja, onnistui Watford kuitenkin kaivamaan ottelusta 1-1-kotitasurin ja pysymään täten mukana 7. sijan kamppailussa.

Watford-hyökkääjä Deeney jatkaa edelleen pelikiellossa punaisen korttinsa myötä, eikä häntä tässä matsissa tositoimissa vielä nähdä.

VIHJE: Watford - Wolverhampton: Wolves +0 - kerroin 2.05

Watfordin voi odottaa ottavan ottelussa tahtikapula haltuunsa, ja tämä sopinee Wolvesille enemmän kuin mainiosti, sillä joukkue pääsee tällöin käyttämään parhaita aseitaan - vastahyökkäyksiä. Joukkueet ovat kuitenkin hyvin tasaväkiset keskenään, joten ottelusta voi muodostua myös hyvin ennalta-arvaamaton koitos. Tässä mielessä altavastaajan pelaaminen kuulostaakin järkevämmältä.

Brighton - Newcastle

Ottelu pelataan: 27.4. klo 19:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Brighton laittoi viime ottelussaan bussin ihan kunnolla parkkiin, kun joukkue puolusti Spursia vastaan 10 miehellä boksissaan pitkät pätkän tästä matsista. Se olikin lähellä saada tavoittelemansa tuloksen ottelusta, mutta Spurs-tähti Erikssenin kaukolaukaus pelasti lopulta Spursin tästä viivytystaistelusta. Brighton on kuitenkin edelleen putoamiskamppailussa kolme pinnaa viimeisellä putoajanpaikalla olevaa Cardiffia edellä.

Ongelmakohta Brightonin kannalta on kuitenkin haastava loppuohjelma, jossa Newcastle on eittämättä se helpoin vastus. Tämä ottelu onkin juuri se, mihin Brighton tulee lyömään aivan kaiken peliin, kun Arsenalia ja Manchester Cityä vastaan pisteet ovat huomattavasti tiukemmassa.

Tässä ottelussa Brightonin urakkaa voi helpottaa se, että Newcastlen uusi, vahva hankinta Almiron joutuu olemaan sivussa tositoimista loukkaantumisen vuoksi loppukauden ajan. Myös tärkeät keskuspakit Lejeune ja Schär ovat loukkaantuneina, joskin näistä Schärillä on vielä saumat kuntoutua pelikuosiin matsiin.

Ottelusta voi kuitenkin kehkeytyä hyvinkin mielenkiintoinen vääntö, sillä kumpikin joukkue tykkää pelata normaalisti vahvimmin vastahyökkäyksiä suosien. Miten peli lähtee siis etenemään?

VIHJE: Brighton - Newcastle: 1 - kerroin 2.36 (Pinnacle)

Brighton tarvitsee ottelusta voiton, ja se ottaneekin matsissa komennon maaleja aktiivisesti hakien. Newcastle on parhaimmillaan vastahyökkäyksissään, mutta kun joukkueella ei ole ottelussa enää panosta, voi joukkue ottaa ottelun turhankin iisisti. Newcastle-leiriä rasittaa myös parit merkittävät poissaolot, joten vierasreissu ei siis ole tässä tapauksessa helppo. Kyseessä onkin peräti 556 kilometrin vierasmatka Newcastlelle, mikä on pisin lukema koko Valioliigassa.

Leicester - Arsenal

Ottelu pelataan: 28.4. klo 14:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Leicesterin loistava startti uuden managerinsa Rodgersin alaisuudessa on ottanut pientä hidastumista viime kierroksilla, kun joukkue on kärsinyt tappion Newcastlelle ja pelannut onnekkaankin tasurin West Hamin kanssa. Henki tuntuu olevan Leicester-leirissä edelleen kuitenkin korkealla, ja joukkue onkin edelleen mukana kamppailemassa mainitusta 7. sijasta ja Valioliigan viimeisestä europelipaikasta.

Arsenalin kunto on kuitenkin ollut viime aikoina vieläkin heikompi, sillä vahvemman jakson jälkeen joukkue on kärsinyt kaksi peräkkäistä tappiota - ensimmäisen Crystal Palacelle ja toisen Wolvesille. Nämä eivät siis olleet lähtökohtaisesti helppoja otteluita Arsenalilla, mutta tässä vaiheessa kautta tällaiset pisteiden pudottelut voivat hyvinkin kostautua, kun joukkue taistelee Chelsean ja ManU:n kanssa viimeisestä UCL-paikasta (4. sijasta).

Kummallakin joukkueella riittää siis ottelussa vielä panosta, joskin matchup puhuu ennemminkin Leicesterin puolesta. Isäntäjoukkue pelaakin nykyisin varsin samalla tapaa kuin esimerkiksi Wolves, joka antoi vastikään Arsenalille 3-1-selkäsaunan. Vieraspelaaminen on ollut myös Arsenalille vaikeaa tällä kaudella, eikä itseluottamus ole joukkueessa varmasti kahden peräkkäisen tappion myötä muutoinkaan katossa tällä vierasreissulla.

VIHJE: Leicester - Arsenal: 1 - kerroin 2.75 

Matchup sopii tässä ottelussa mallikkaasti kotijoukkueelle, kun heikkovireinen Arsenal joutuu hakemaan aktiivisesti täyttä pistepottia ottelusta. Leicesterillä on eväät Arsenalin liukkaiden hyökkääjien aisoihin saamiseen, jolloin joukkue saanee myös itse omat paikat vaarallisille vastahyökkäyksilleen.

VIHJE: Leicester - Arsenal: Vardy tekee maalin - kerroin 2.37

Jos matchup sopii hyvän Leicesterille, sopii se hyvin myös Vardylle. Tykkimiehet joutuu puskemaan ottelussa aktiivisesti ylöspäin, mutta joukkueen keskuspakisto ei ole kuitenkaan liikkeissään liukkainta sorttia. Viime aikoina Arsenalin puolustuslinja on esiintynyt myös hyvin ailahdelleen, ja joukkue onkin ollut haavoittuvainen etenkin nopeille vastahyökkäyksille.

Ottelu kuulostaakin ennakolta siis hyvältä Vardyn korviin, joka on onnistunut iskemään viimeisessä 10 ottelussaan jopa 9 täysosumaa.

Burnley - Manchester City

Ottelu pelataan: 28.4. klo 16:05
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Burnleylla ei ole panoksellisesti enää mitään pelissä kauden viimeisissä otteluissa, sillä joukkue pelaa varmuudella Valioliigaa myös seuraavalla kaudella. Tämä sarjapaikan varmistuminen ei kuitenkaan näkynyt joukkueen otteissa viime kierroksella, kun Burnley taisteli mallikkaan 2-2-tasurin Chelsean vieraana.

Tällä kaudella Burnely onkin ollut ehdottomasti yksi erikoisimmista joukkueista koko Valioliigassa, sillä kauden alkupuoliskolla (19 ottelua) joukkue oli luodussa maaliodottamassa (xG) koko sarjan huonoin joukkue. Sesongin toisella puoliskolla Burnley on taasen ollut samassa tilastossa peräti neljänneksi paras joukkue, joten jotakin on Burnley-leirissä siis kauden mittaa tapahtunut. Eurooppa-liiga -karkeloista putoaminen on varmasti ainakin auttanut, kun Burnleyn materiaali ei oikein tuppaa riittämään raa'an ruuhkaisaan europeli-otteluohjelmaan. Burnley on toki myös rukannut pelitapaansa takaisin sitä samaa mallia kohti, jolla Dychen suojatit keräsivät viime kaudellakin menestystä: eli tiiviillä ja kurinalaisella puolustamisella, uhrautuvan kiivaalla taistelutahdolla.

Manchester City on ollut taasen läpi kauden Valioliigan maaliodottama-tilastojen ykkösjoukkue. Tästä huolimatta City on kuitenkin vain yhden pinnan Liverpoolia edellä, ja mestaruuskamppailussa joukkueella ei siis ole varaa menettää enää yhtäkään pistettä kauden lopuissa otteluissa. Voitto on siis ainoa asia, mikä Cityllä ja Guardiolalla on nyt mielessä.

City-leiristä De Bruyne on loukkaantuneiden kirjoissa, mutta hänen paikalleen joukkueelta löytyy kuitenkin tunnetusti päteviä paikkaajia. Cityn osakkeita on kuitenkin osaltaan laskemassa myös se, että joukkue pelasi keskiviikkona kiivaan Manchesterin Derbyn Unitedia vastaan, mikä voi tietty painaa myös joukkueen jaloissa edelleen väsymyksenä ja muina kolhuina.

VIHJE: Burnley - Manchester City: City yli 7.5 kulmaa - kerroin 1.80

City tienaa keskimäärin 9 kulmapotkua per pelattu vierasmatsi, kun taasen kotijoukkue Burnleyta vastaan vastustajat saavat toiseksi eniten kulmapotkuja koko Valioliigasta (vain Cardiffia vastaan saa kulmia tätä enemmän). City joutuu hakemaan ottelusta täyden pistepotin vaikka väkisin, ja syvältä puolustava Burnley tulenee pysymään omassa kuoressaan - vaikkei ottelussa isännille enää panosta olekaan.

City siis painanee ottelussa päälle täydet 90 minuutia, ja laukauksia Burnley-maalia kohden tulenee lähtemään varsin mittavat määrät. Näin ollen matsissa nähtänee myös mukavat määrät Cityn kulmia.

Manchester United - Chelsea

Ottelu pelataan: 28.4. klo 18:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Vastakkain on kaksi hyökkäysvoimaista joukkuetta, joista kummankin on haettava ottelusta täyttä pistepottia aktiivisesti, mikäli paikka neljän parhaan joukosta kiinnostaa. Ennakkoasetelmiltaan tässä onkin ehdottomasti tämän ottelukierroksen mehukkain kaksintaistelu.

ManU ja Chelsea ovat Arsenalin kanssa kunnon taistelussa viimeisestä UCL-paikasta, ja molemmille joukkueille tulisi voiton myötä kolme pinnaa enemmän kuin tarpeeseen. Mikäli Arsenal häviää Leicesterille aiemmin tänä ottelupäivänä, voi Chelseata miellyttää myös tasatulos tästä kamppailusta. Suoranainen tasurin pelaaminen on kuitenkin tällaisessa kohtaamisessa hyvin riskialtista - ja täten myös epätodennäköistä.

United kärsi keskiviikkoisessa Manchesterin Derbyssä kotonaan tappion Citylle maalein 0-2, ja ottelu on varmasti kuluttanut ManU-leiriä isosti energiapuolella. Chelsea onkin saanut viettää peleistä täyden viikon tauon. 

VIHJE: Manchester United - Chelsea: Yli 2.5 maalia - kerroin 1.90 (Coolbet)

Kummaltakin joukkueelta löytyy hyökkäysvoimaa ja kumpikin tarvitsee ottelusta kipeästi täyttä pistepottia. Molemmilta joukkueilta löytyy kuitenkin myös omat heikkoudet puolustusosastoilta.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Manchester United - Chelsea -otteluun tästä.

Viime Valioliiga-kierroksen tärpit ja tulokset:

Ottelut: Tärppi Kerroin: Lopputulema:
Tottenham - Brighton     Tottenham -1.5 2.19 Huti
Watford - Southampton 1 2.23 Huti
Watford - Southampton Yli 2.5 maalia 1.87 Huti
Wolverhampton - Arsenal Yli 2.5 maalia 1.92 Voitto
Wolverhampton - Arsenal 1 2.95 Voitto
Man Utd - Man City Man City -1.5 2.26 Voitto


Edellisen kierroksen kokonaissaldo: +1.13 yksikköä.

Tilastot kokonaisuudessaan kuluvalta Valioliiga-kaudelta:

Osumat: 187 / 383
Tuotto: -1.93
Palautus%: 99%

Teksti: Thomas Schyth

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme asiantuntija, joka on erikoistunut jalkapallo-vedonlyöntiin. Hänen tanskaksi kirjoitetut veikkausvihjeet sekä viikottaiset Valioliiga-ennakkopaketit kaikkine tärppeineen löytyykin nyt myös Urheiluveikkaus.comista käännettynä suomeksi.

Kommentit

Palaute