Esportsin rintamalla on ollut paljon puhetta viime aikoina Riotin uudesta FPS-pelistä, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Project A sekä Project ARES. Tänään 2. maaliskuuta Riot julkisti VALORANTin Twitter-tilillä pelin ilmestyvän markkinoille kesällä 2020.

Monet esports-seuraajat ovat odottaneet tätä päivää jo pidemmän aikaa, sillä saimme vihdoin kuulla lisätietoa uudesta Riotin VALORANT -pelistä. Kyseessä on siis uusi FPS -peli, joka tulee pelattavaksi kesällä 2020. Riot ei ole vielä kertonut tarkempia päivämääriä, mutta uskoisimme tästä päivästä eteenpäin kuulla enemmän pelistä.

VALORANT on uusi 5v5 räiskintäpeli, jossa on myös kilpailullinen pelimuoto. Useammat seuraajat ovat verranneet peliä esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensiveen ja Overwatchiin, sillä peli tuntuisi olevan niiden sekoitus.

Sosiaalisessa mediassa monet Counter-Strike -ammattilaiset ovat puhuneet pelistä jo pitkään, kuinka hyvä tämä uusi FPS-peli tulee olemaan. Koska kyseessä on Riotin peli, emme voi väittää ollenkaan vastaan. VALORANT -peliä on myös ollut suunnittelemassa useampi ammattilaispelaaja, mikä on todella iso plussa.

VALORANT tulee varmasti olemaan yksi kovimmista haastajista Counter-Strikelle, puhumattakaan Overwatchista tai Rainbow Six Siegestä. Jos haluat tutustua peliin vielä itse paremmin, pääset katsomaan juuri julkistetun gameplay -videon VALORANTista.

VEDONLYÖNTIBONUKSIA ESPORTSIIN 2020
PELIYHTIÖ VEIKKAUSBONUS LUNASTA BONUS:
operaattori poistettu 100% veikkausbonus 100€ asti
operaattori poistettu 100% vedonlyöntibonus 100€ asti
operaattori poistettu 100% bonus 100€ asti esportsiin
operaattori poistettu 400%/40€ tai 100%/300€

VALORANT - ensimmäinen gameplay-video

Pääset katsomaan ensimmäistä gameplay-videota Riotin VALORANT -pelistä alapuolella olevan ikkunan takaa. Jos kuitenkaan video ei siitä aukea, pääset tämän linkin kautta suoraan katsomaan videon Youtubesta.

Kehotamme myös pitämään VALORANTin Twitter-tiliä silmällä, mikäli uusia pelivideoita ilmestyy. Tulemme tottakai pitäämään kaikki lukijamme ajan tasalla VALORANT-pelistä.

(Lähde: PlayVALORANT-twitter)