Espanjan liigaa johtava Valencia hävisi C-lohkossa Manchester Unitedille kotonaan 0–1 Mestarien liigassa keskiviikkona.Ilman Wayne Rooneya, Ryan Giggsiä ja Paul Scholesia pelannut, mutta toppari Rio Ferdinandilla vahvistunut ManU oli ajoittain pahasti alakynnessä.ManUn pelastajaksi tuli toisella puoliajalla vaihdosta hyökkääjä Javier Hernandez. Meksikon maajoukkuemies ampui 85. minuutilla keskeltä 1–0.ManUlta kaksi viikkoa sitten yllättäen vieraspisteen anastanut Glasgow Rangers hyödynsi kotietunsa, kun se kukisti Steven Naismithin maalilla Bursasporin 1–0.Milanossa kotijoukkue Inter jyräsi hattutempun viimeistelleen Samuel Eto'on johdolla A-lohkossa puolustajapulaa poteneen Werder Bremenin yli maalein 4–0. Petri Pasanen tuli oikeaksi pakiksi toisen puoliajan alusta kolmen maalin tappiotilanteessa.Inter oli nopeampana vastustajaansa alusta lähtien askeleen edellä. Eto'o kuritti Bremeniä 21:nnellä, 27:nnellä ja 81. minuutilla. Wesley Sneijder iski 3–0.A-lohkon toisessa kohtaamisessa Tottenham isännöi kaikkien aikojen ensimmäisessä Mestarien liigan kotipelissään Twentestä 4–1-voiton.Avauspuoliajan rangaistuspotkussaan epäonnistunut Rafael Van der Vaart osui tolppien väliin 47. minuutilla, Roman Pavljutšenko rangaistuspilkulta kolme minuuttia myöhemmin ja vielä kerran rankkarista 64. minuutilla. 4–1 Tottenhamille teki Gareth Bale.B-lohkossa Lyon otti toisen voittonsa, kun se kaatoi vieraissa Hapoel Tel-Avivin 3–1. Kehnosti kauden aloittanut Schalke sai hieman lohtua 2–0-kotivoitosta Benficaa vastaan.

Mestareiden liiga, tulokset 29.9.2010:

Lohko A:

Tottenham - Twente 4-1 (0-0)

1-0 Rafael van der Vaart (47) 2-0 Roman Pavlyuchenko (50) 2-1 Nacer Chadli (56) 3-1 Roman Pavlyuchenko (64) 4-1 Gareth Bale (85)

Inter - Werder Bremen 4-0 (3-0)

1-0 Samuel Eto´o (21) 2-0 Samuel Eto´o (27) 3-0 Wesley Sneijder (34) 4-0 Samuel Eto´o (81).

Lohko B:

Hapoel Tel Aviv - Olympique Lyon 1-3 (0-2)

0-1 Michel Bastos (7) 0-2 Michel Bastos (36) 1-2 Vincent Eneyeama (79) 1-3 Miralem Pjanic (94)

Schalke - Benfica 2-0 (0-0)

1-0 Jefferson Farfan (73) 2-0 Klaas-Jan Huntelaar (85)