Jokaisen kesän varma merkki vesisateiden ja itikoiden lisäksi on se, kun Zlatan Ibrahimovic käy neuvotteluita yhdessä agenttiystävänsä Mino Raiolan kanssa eri jalkapalloseurojen kanssa siitä, kuka pistää tälle yhdelle Euroopan huippupelaajalle eniten euroja jonoon, vaikka hänen ilmoitettu palkkansa oli 200.000 englannin puntaa per viikko. Raiolahan on tunnettu huippupelaajien agentti, jonka siipien suojassa on Zlatanin lisäksi esimerkiksi Romelu Lukaku, Paul Pogba, Marco Verratti ja Gianluigi Donnarumma.

Puhetta ja huhuja on riittänyt koko kesän ajan Milanosta Napoliin, ja jopa Los Angeles Galaxyynkin asti, mutta nyt varmojen tietolähteiden perusteella ilmassa liikkuisi sellaista dataa, että Zlatan olisi allekirjoittamassa taas Manchester Unitedin kanssa sopimusta, jossa hän pelaisi huhujen mukaan joukkueen kanssa toisen puoliskon sesongista, kun olisi parantunut kokonaan keväisestä loukkaantumisestaan.

Romelu Lukaku on ollut hyvä korvaaja Manchester Unitedissa

Ibrahimovic, tai myös tuttavallisiemmin Ibra, teki viime kaudella Manchester Unitedille 17 maalia. Mutta saappaat jotka Zlatan jätti jälkeensä loukkaantumistaan, on hyvin nopeasti täyttänyt Romelu Lukaku, joka on jo nyt tehnyt yhteensä jo kolme maalia kahdessa ottelussa West Hamia ja Swanseaa vastaan. Tästäkin uudesta lupaavasta pelaajahankinnasta huolimatta valmentaja Jose Mourinho olisi ottamassa silti takaisin oman kultapoikaansa, jota myös on ennustettu tulevaisuuden manttelinperijäksi tälle Portugalista alun perin kotoisin olevalle valmentajalle. Viime viikolla Mourinho sanoi lehdistötilaisuudessa, että hän haluaa Zlatanin pelaavan joukkueessaan tällä alkaneella kaudella, mutta sesongin toisella, myöhäisemmällä puoliskolla.

Portugalilaisvalmentajan mukaan, hänellä (Zlatanilla) riittää intoa ja uskomusta saavuttamaan vielä parempia tuloksia, ja halua pelata Manchesterilaisjoukkueessa, kun on saanut itsensä kuntoon ja vielä kun kausi on kuumimmillaan. Mourinho on luvannut tutkia kaikki mahdollisuudet tämän toteuttamiseksi, jotta kannattavaan sopimukseen päästäisiin molempien osapuolien suunnalta.

Hämmästyttävän nopea toipuminen Huippupelaajalla

Vaikka Ibrahimovic loukkasi itsensä Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtiä vastaan, tämän huippupelaajan toipuminen on ollut todella nopeaa, kaikista odotuksista ja puheista välittämättä.

Koska hän oli koko loppukauden huhtikuusta lähtien sivussa, monet meistäkin uskoivat täällä, että hän ei enää ikinä palaisi takaisin vakavasta nivelsidevammasta johtuen. Tämän lisäksi, kun Manchester United ilmoitti ettei se jatkaisi Ibrahimovicin sopimusta sen päättyessä kesäkuun lopussa 2017, koska tämän ruotsalaisen tähtipelaajan parantumisesta ei ollut takeita – olivat merkit ilmassa synkeät.

Mutta nyt ääni kellossa on aivan toinen, sillä kuvien perusteella Zlatan näyttäisi olevan hyvässä lihassa ja koko ajan parempaan päin. Joten mekin täällä toimituksessa olemme tulleet jo toisiin, positiivisempiin aatoksiin ja odotamme myös hänen olevan pelikunnossa piakkoin, viimeistään ensi vuoden puolella kauden toisella puoliskolla.

Muutama päivä sitten Laittoi Zlatan Instragram -tililleen videon, jossa hän kysyy seuraajiltaan, kumpi polvi olikaan kyseessä, kun samalla potki nyrkkeilysäkkiä.

Valioliigan huima kauden 2017-18 aloitus oli äsken, ja löydät siihen lisää kertoimia esimerkiksi 21Betin luona, joka tarjoaa myös kaikkien muiden urheilulajien lisäksi myös satoja kohteita Valioliigaan, ja Valioliigassahan riittää taas jännittävää pelaamista aina ensi vuoden toukokuulle asti.

Saat tervetuliaislahjana jopa 50€ bonuksen.

Mikäli olet uusi asiakas, tämä vedonvälittäjä vastaa sinun tekemääsi ensimmäiseen vetoon 100% bonusrahalla aina 50€ asti, joten saat heti rahoillesi reilun vastineen. Lisäksi joka viikko saat 21Betin luona itsellesi 10€ ilmaisvedon kun olet pelannut vähintään 100 euron edestä ja se hyvitetään pelitilillesi jokaisen alkavan viikon maanantaina. Käy siis tsekkaamassa kaikki Valioliigan, ja muiden euroopan huippujalkapalloliigojen kohteet 21Betin sivuilla, pääset sinne klikkaamalla alla olevaa linkkiä.