Koukuttava seikkailupeli League of Legends on vuonna 2009 julkaistu tietokonepeli, jossa pelaajat luovat omat hahmonsa ja seikkailevat ympäri peliä otellen toisiaan vastaan internetin välityksellä. Nettipelit ovat yleistyneet valtavasti parin viime vuosikymmenen aikana ja jo pelkästään League of Legendsiä pelaa yli 67 miljoonaa pelaajaa joka kuukausi! Ei siis ihmekään, että pelaamisesta on muodostunut jo varsinainen urheilulaji, ja näitä pelejä kutsutaankin nimellä E-sports. Nyt on menossa League of Legends -pelin Championship-ottelut! Lauantaina käydään monta ottelua, joista voi myös lyödä vetoa SuomiVegasilla, joten lue lisää alta ja aseta panos suosikkijoukkueellesi!

 

LoL Championship 2016

Termillä ”eSports” tarkoitetaan nimenomaan kilpapelaamista, joissa kokeneet pelaajat ottavat mittaa toisistaan omissa suosikkipeleissään. Kyse ei kuitenkaan ole mistä tahansa viihdepelaamisesta, vaan näissä kisoissa pelaavat usein vuosia yhtä mittaa pelanneet ammattilaiset Kilpapelit on jaettu yleensä eri alalajeihin, kuten tietokonepeleihin tai konsolipeleihin ja yksinpeleihin ja moninpeleihin.

Näissä kisoissa liikkuu myös rahapalkintoja, sillä peliala on hyvin rahakas jo muutenkin ja parhaat pelaajat saavat puolelleen sponsoreita. Tämäkin jo motivoi pelaamaan, mutta moni lähtee mukaan mielessään parhaan pelaajan status.

League of Legendsin vuoden 2016 mestaruusottelut ovat alkaneet, ja tänä viikonloppuna 27. ja 28. helmikuuta välisenä yönä käydään peräti viisi eri LoL -kisaa. Pelaajat ottelevat joukkueissa ja voittamalla he keräävät lisää pisteitä, mikä sitten johtaa tietenkin parempaan sijoitukseen ja mahdollisesti mestaruuden voittamiseen.

Alla lauantain kilpailuaikataulu. Kaikki ajat ovat Suomen aikaa:

Klo 22.00: Team Impulse vs Liquid

Klo 23.00: Echo Fox vs TSM

Klo 00.00: Immortals vs Counter Logic Gaming

Ja nämä ottelut kallistuvat jo sunnuntain puolelle:

Klo 01.00: NRG Esports vs Renegades

Klo 02.00: Cloud9 vs Team Dignitas

Kaikki ajat ovat arvioita, sillä näissä otteluissa peliaika saattaa liikkua puoleen tai toiseen.

 

Veikkaa SuomiVegasilla ja lunasta bonus

Suomenkielinen vedonlyöntisivusto SuomiVegas tarjoaa parhaat kertoimet esports -vedonlyöntiin, ja niin myös LoL -mestaruusotteluihinkin. Jos et ole ennen tällä pelisivustolla vieraillut, ota hyöty irti veikkausbonustarjouksesta, sillä uusi jäsen saa peräti 50 euroa ylimääräistä rahaa vedonlyöntiin!