Moni lukijamme saattaa muistaakin viime viikolta uutisen, jossa kerroimme Coolbetin Joulukalenterista, joka tarjoaa päivittäisiä etuja niin vedonlyöjille, pokerihaukoille kuin kasinopelaajillekin. Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä ja sen kunniaksi Coolbet on ladannut joulukalenteriin todellisen herkkupalan, sillä yksi onnellinen pelaaja voittaa itselleen kahden hengen matkapaketin Lontooseen katsomaan keväällä pelattavaa Pohjois-Lontoon Derbyä Tottenham - Arsenal.

Coolbetin tarjoama Joulukalenteri on ehdottomasti yksi joulun parhaista, sillä sen kautta vedonlyöjät ja muut nettipelaajat pystyvät lunastamaan päivittäin toinen toistaan arvokkaampia etuja ja osallistumaan erilaisiin kilpailuihin, joita on jaossa aina uudenvuodenpäivään eli 1. tammikuuta 2019 asti. 

Ensimmäiset edut on jaettu jo viime viikon ja kuluvan viikon aikana, mutta tahti kiihtyy joulua kohden mentäessä ja tänään ja huomenna sinulla on mahdollisuus osallistua upeaan kisaan, jossa paras veikkaaja voittaa itselleen ja ystävälleen upean kahden hengen matkapaketin Lontooseen katsomaan keväällä Pohjois-Lontoon Derbyä, jossa kohtaavat Tottenham ja Arsenal. 

Coolbetin joulukalenterissa on tämän ja huomisen päivänä aikana mahdollisuus osallistua upeaan kilpailuun, jossa sinun tulee veikata kolmen eri ottelun lopputuloksia ja kerätä pisteitä samalla. Sinun ei tarvitse panostaa kyseisiin otteluihin vaan riittää, että arvaat otteluiden lopputulokset paremmin kuin muut kisailijat ja olet voittanut kisan. 

Kisaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa, joten nyt kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet osallistumiseen ja saatat löytää itsesi keväällä Lontoosta katsomasta kiihkeään Pohjois-Lontoon derbyä. Muista, että osallistuminen päättyy jo huomenna lauantaina 1. joulukuuta, joten pidä kiirettä että ehdit varmasti mukaan kisaan osoittamaan tietämyksesi! 

Näin voit voittaa kahden hengen matkan Pohjois-Lontoon derbyyn Coolbetiltä! 

Vedonlyöjien suursuosioon parissa vuodessa noussut Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyöjillä ja joulutontuilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman pelitilin Coolbetille ja jos sinulla ei sellaista syystä tai toisesta ole vielä tehtynä, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla!

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen myös kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman. Tarjolla on bonukset niin isommalla kuin pienemmilläkin panoksilla pelaaville betsareille, joten jokainen innokas osallistuja löytää varmasti itselleen juuri oikean bonuksen, jolla boostata pelikassaansa.

Pelitilin luomisen ja bonuksen hyödyntämisen jälkeen on aika etsiä Coolbetin Kampanjat-välilehdeltä Joulukalenteri-kampanja ja klikata itsesi kampanjasivuille. Tämän jälkeen sinun tulee tehdä perjantain 30.11 - 1.12. klo 23:59 välisenä aikana vähintään 10 euron suuruinen talletus Coolbetille. 

Kun olet tehnyt 10 euron talletuksen, pääset siirtymään linkin kautta veikkaussivuille, jossa sinun tulee arvata kolmen eri sunnuntaina pelattavan Valioliigaottelun tulokset. Kohteina ovat Chelsea-Fulham, Arsenal-Tottenham sekä Liverpool-Everton -otteluiden tulokset. 

Muista, että sinun tulee jättää omat veikkauksesi 2.12 klo 13:00 mennessä, mutta vähintään 10 euron suuruinen talletus tulee olla tehtynä perjantain tai lauantain aikana! 

Parhaiten oikeat tulokset tiennyt ja eniten pisteitä kerännyt kilpailija voittaa kisan ja lähtee kaverinsa kanssa keväällä katsomaan Lontooseen Valioliigaottelua Tottenham-Arsenal. 

Palkintoon kuuluu meno-paluulennot, 2 yön hotellimajoituksen, otteluliput sekä 500 euroa käyttärahaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia edes matkakassasta! Riittä, että veikkaat oikein sunnuntain derby-kierroksen lopputulokset!

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa: 

— Klikkaa itsesi Coolbetin suositulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Coolbet-pelitili.
— Uutena asiakkaana saat valita kahdesta erilaisesta vedonlyöntibonuksesta juuri itsellesi sopivamman.
— Tee vähintään 10 euron suuruinen talletus lauantaihin 1.12 kello 23:59 mennessä.
— Siirry sen jälkeen linkin kautta veikkaussivulle, jossa voit syöttää omat tulosveikkauksesi kolmeen sunnuntaina pelattavaan Valioliigaotteluun. Jätä veikkauksesi sisään ennen sunnuntaina klo 13:00. 
— Eniten pisteitä veikkauksillaan kerännyt pelaaja voittaa itselleen kahden hengen matkapaketin Lontooseen katsomaan Pohjois-Lontoon Derbyä Tottenham-Arsenal.