HJK:n liigajoukkueen viime kauden paras maalintekijä allekirjoitti helsinkiläisseuran kanssa jatkosopimuksen aina vuoden 2011 loppuun asti. Parikka laukoi päättyneellä kaudella yhdeksän osumaa.  HJK:ssa kaudesta 2005 pelannut Parikka on edustanut HJK:ta 60 liigaottelussa ja iskenyt niissä 13 maalia.

- Olen saanut enemmän vastuuta vuosi vuodelta ja päässyt pelaamaan. Näen, että HJK:ssa minulla on edelleen parhaimmat mahdollisuudet kehittyä pelaajana, Parikka sanoo. Viime kaudella Pietarsaaren Jaroa edustanut Jonas Portin harjoittelee Hollantilaisen NEC Nijmegenin kanssa ensi viikon. Vuonna 1986 syntynyt Jaron oma kasvatti debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2005, ja vakiinnutti seuraavalla kaudellapaikkansa Jaron puolustuksessa. Portin kuului myös EM-kisoihin selvinneen nuorten maajoukkueen vakiokalustoon. NEC Nijmegen pelaa Hollannin pääsarjassa, ja on tällä hetkellä taulukossa sijalla 8.

Kuopion Palloseura ja kokenut puolustaja Janne Reinikainen ovat allekirjoittaneet tänään uuden yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2009 loppuun saakka. Reinikainen on pelannut kahdeksan sarjakautta KuPS:n riveissä. Liigakausia on takana neljä ja liigaotteluita on koossa yhteensä 55.

Lähde: Yle, Veikkausliiga