Tänä iltana pelataan kaksi käsipallo-ottelua, toinen Ruotsissa ja toinen Ranskassa, mutta molemmat yhtä jännittäviä. Vastakkain ovat Ruotsin Allsvenskan-liigan Rimbo HK ja Skanela IF sekä Ranskan käsipallon ykkösdivisioonan joukkueet Montpellier HB ja Saint Raphael. Nopeatempoinen laji sopii mainiosti myös veikkaus-kohteeksi ja esimerkiksi SuomiVegas tarjoaa kilpailukykyiset vedonlyöntikertoimet illan peleihin. Lue alta lisää käsipallosta ja siirry sen jälkeen SuomiVegasille, jossa on tällä hetkellä tarjolla myös loistava vedonlyöntibonus uusille pelaajille!

 

Käsipallo ja illan ottelut

Käsipallo on sisäurheilulaji, jossa kaksi seitsemän hengen joukkuetta ottavat mittaa toisistaan. Tarkoitus on saada pallo toisen joukkueen maaliin käyttämällä pelkästään käsiä, mistä juontuu lajin nimi. Pelikenttä on 40m x 20m ja ottelu koostuu kahdesta 30 minuutin erästä.

Pohjois-Euroopassa alkunsa saanut käsipallo on ollut nykyisessä muodossaan jo vuodesta 1906 lähtien, eli ihan uusi laji ei ole kyseessä. Miesten käsipallo oli yksi joukkuelajeista Berliinin Olympialaisissa vuonna 1936 ja kymmenen vuotta myöhemmin Suomen joukkue oli mukana kansainvälisessä käsipalloliitossa. Tätä nykyä Suomen käsipalloseurat keskittyvät ruotsinkielisille alueille.

Ruotsin Allsvenskan tämän illan ottelun toinen joukkue, Skånela IF on ollut toiminnassa jo vuodesta 1949 ja tiimi on ollut lähinnä keskitasoa. Rimbo HK ei myöskään ole sen huonompi tai parempi, mikä näkyy myös SuomiVegasin kertoimissa urheilun vedonlyöntiin, sillä tällä hetkellä molempien joukkueiden kertoimet ovat 1.98 ennen peliä. Tasapelille on annettu veikkauskertoimet 8.70. Joten vaikka tasapeli hyvin epätodennäköinen onkin, voi sen sattuessa tienata rahaa! Montpellier HB - Saint Raphael -kertoimet SuomiVegasilla eivät ole yhtä tasaiset, vaan Montpellierille povataan voittoa kertoimilla 1.49 ja Saint Raphaelilla on tällä hetkellä 3.40.

 

SuomiVegas Bonus Urheiluun

Suomivegas on mainio pelipaikka, jos haluat lyödä vetoa käsipallo-otteluista, sillä sivusto tarjoaa nopeimmat rahansiirrot ja parhaat bonukset vedonlyöntiin! Uusien pelaajien veikkausbonus on jopa 100 euroa, eli ensitalletuksesta annetaan 100% bonus aina 100 euroon asti. Minimitalletus bonuksen aktivoimiseksi on 10 euroa.

Bonuksen voi käyttää missä tahansa SuomiVegasin vedonlyöntikohteissa. Jos pelaaja haluaa nostaa bonusrahan tililtään, hänen tulee kierrättää se ensin 6 kertaa vedoissa, joiden minimikertoin on 2.00. Tarkemmat tiedot bonuksesta löytyvät SuomiVegasin vedonlyöntisivustolta.

Veikkaa illan käsipallo-otteluiden voittajia ja tienaa rahaa!