Illalla jatkuu Mestareiden Liigan ottelut ja tällä kertaa kohtaavat Real Madrid ja Roma AS sekä Wolfsburg VfL ja Gent KAA. Moni vedonlyöntisivusto on valinnut suosikkinsa varmoiksi voittajiksi ja vaikka näitä valintoja on vaikea kiistää, kannattaa silti tarkistaa alta parhaat veikkausvihjeet sekä suurimmat kertoimet, jotta voitot kasvavat mahdollisimman suuriksi! Muista myös erilaiset vedonlyöntibonukset, joilla illan otteluihin saa extrabuustia!

 

Mestareiden Liigan Ottelut 08. maaliskuuta 2016

Kaikki ajat ovat Suomen aikaa.

Klo 21.45 Real Madrid - Roma AS

Vaikka Real Madrid onkin ennakkosuosikki, on kertoimissa silti suhteellisen suuria eroja:

Bethard: 1=1.38 X= 4.95 2=7.50operaattori poistettu: 1=1.40 X= 5.40 2=8.00operaattori poistettu: 1=1.40 X= 5.00 2=7.00

Kun tilastoja katsoo, molemmat joukkueet näyttävät pärjänneen erinomaisesti viime aikoina, joten illan matsista on varmasti tulossa jännittävä! Viimeisestä kymmenestä ottelusta Real Madrid on voittanut 7, hävinnyt 1 ja 2 niistä on päättynyt tasapeliin. Maaleja on tullut keskimäärin 3.1 per ottelu. Roma taas on voittanut 7, hävinnyt 2 ja tasapelejä on tullut 1 viimeisen kymmenen ottelun aikana. Maaleja tämä tiimi on kuitenkin laukonut keskimäärin 2.3 per matsi. Molempien joukkueiden pelaajilla on ollut lieviä loukkaantumisia, ja Real Madridin Gareth Bale ja Luca Modric ovat todennäköisesti mukana tänä iltana ensimmäistä kertaa loukkaantumistensa jälkeen. Levänneet pelaajat saattavat olla siis tavallistakin energisempiä! Real Madrid on menestynyt jo muutenkin erittäin hyvin tämän kauden aikana, joten ei ole yllättävää, että heitä pidetään suosikkeina tänäänkin. operaattori poistettuillä näyttää olevan parhaat kertoimet, lue lisää heidän bonustarjouksistaan alempana!

 

Klo 21.45 Wolfsburg VfL - Gent KAA

Bethard*: 1=1.52 X= 4.10 2=5.90operaattori poistettu: 1=1.56 X= 4.45 2=6.30operaattori poistettu: 1=1.55 X= 4.30 2=5.75

Viimeisestä kymmenestä ottelustaan Wolfsburg on voittanut 7, tasapelejä on tullut 2 ja häviöitä vain 1. Gent taas on voittanut 5, tasapelejä on takana 1 ja häviöitä 4, joten heidän voittonsa tilastollisesti näyttää epätodennäköisemmältä. Toisaalta maaleja on molemmilla tullut melkein yhtä paljon viime matseissa, Wolfsburgilla 1.5 per ottelu ja Gentilläkin 1.4, joten liekö ollut vastustajista kiinni, että Gentillä on tullut enemmän häviöitä. operaattori poistettuillä on parhaat veikkauskertoimet tähänkin matsiin! operaattori poistettuillä on monia bonuksia vedonlyöntiin ja heidän sivustoltaan voi tarkistaa myös veikkaus tulokset. Uudet pelaajat saavat jopa 100% bonuksen vedonlyöntiin sekä siihen päälle lisätään vielä 10 euron riskitön veto!