Habib Nurmagomedov ei aio otella Conor McGregoria vastaan uusintaottelussa. 

Venäläissivusto championat.ru tietää kertoa, että UFC:n kevyen sarjan mestari Habib Nurmagomedov on jo tässä kohti kieltäytynyt ottelemasta Conor McGregoria vastaan toistamiseen. 

- Onko uusintaottelu Conoria vastaan mahdollinen? Ei, se ei kiinnosta Habibia, kommentoi venäläisen setä Alex Nurmagomedov Championatille. 

Lähipiiriläinen myös vakuutti, että Nurmagomedovin suuntaan on turha lähettää tarjouksia tai summia. Revanssia ei ole syntymässä. 

- Hän ei ottele McGregoria vastaan mistään rahoista. Kyllä minä tiedän, että he [UFC] tarjoavat hänelle uusintaottelua. He jo tarjosivat hänelle 15 miljoonaa, jos hän hyväksyisi, mutta Habib sanoi "ei", täsmensi setä Nurmagomedov. 

Hän myös valotti UFC:n kevyen mestarin tulevia suunnitelmia. 

- Conor seiskööt jonossa ja otelkoot muita vastaan. Habib haluaa otella Tony Fergusonin kanssa ja sen jälkeen lopettaa uransa, Alex Nurmagomedov paljasti. 

UFC:n kevyen sarjan mestari puolusti vyötään McGregoria vastaan 6. lokakuuta Las Vegasissa, Nevadassa. Venäläinen oli miltei koko ottelun vahvoilla. Hän dominoi painilla, sekä mattoiskuilla ja onnistui jopa tiputtamaan McGregorin kanveesiin ottelun toisessa erässä. Neljännessä erässä McGregor ei halunnut enää jatkaa Nurmagomedovin luovutusotteen takia. 

Venäläisen vapaaottelutähden leiri uskoo vahvasti, ettei McGregor yksinkertaisesti ansaitse suorituksensa perusteella uusintaottelua. Eivätkä venäläisten puheet ole täysin tuulesta temmattuja, sillä Nurmagomedovin suoritus häkissä ei jättänyt kysymyksiä voittajasta. 

Fergusonin ja Nurmagomedovin on ollut määrä otella peräti neljä kertaa aikaisemmin, mutta kamppailut ovat kaatuneet loukkaantumisiin ja painonpudotusongelmiin. Ferguson uskoo, että kaksikko vielä kohtaa toisensa jonain päivänä häkissä. 

- Habib ja minä ansaitsemme otella! Meidän täytyy otella viidennen kerran! Meidän täytyy kokeilla tätä uusiksi, Ferguson totesi UFC 229 jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Ferguson voitti UFC 229-tapahtumassa Dustin Poirierin tylyn verisessä taistossa teknisellä tyrmäyksellä. Amerikkalaisella on hallussaan UFC:n kevyen sarjan historian pisin voittoputki, joka on yksitoista perättäistä voittoa.