Vermossa ravataan keskiviikkona viime viikon tapaan tasokas Toto65-kierros ja olosuhteet ovat ihanteelliset hienolle ravi-illalle! Kierrokselta löytyy kaksi suurta kansanvarmaa, mutta Urheiluveikkaus.com:n raviasiantuntija Jere varmistaa molemmat T65-pankit.

Toinen ylikuumentuneista kohteista on toisessa T65-kohteessa juokseva Turbo-Urpo, joka yrittää juosta paalulta muilta karkuun. Turbo-Urpo on lähes 70% suosikki ja Jere suosittelee varmistamaan 7-vuotiaan oriin.

- 2 Turbo-Urpo (72 %) on selkeä varmaehdokas, mutta oriin prosentit ovat niin korkealla, että varmistamme sen suuressa systeemissä. Killerillä Turbo-Urpo hallitsi keulasta varmasti tätä hieman helpommassa lähdössä.

Parantamaan päin oleva 6 Veeran Turo (3 %), itsensä löytynyt ja nappijuoksun saava 1 Leon Salama (6 %) sekä Joensuussa keulasta antautunut 10 Visul (8 %) ovat varmistusrastimme.

Myös kolmannessa kohteessa starttaava Tamilphoto on lähtönsä selvä suosikki, mutta lähes 80% luottamusta nauttinut Antti Teivaisen ajokki on Jeren mukaan hyvä varmistaa.

- Viime keskiviikkona väkevästi voittoon kiertänyt 6 Tamilphoto (78 %) on sekin ilman muuta varmaehdokas, mutta silläkin prosentit ovat suhteettoman korkeat. Ruunalla on riski jäädä johtavan rinnalle, josta voittaminen ei ole helppoa, sillä vastassa on muutama hyvä hevonen.

- 4 Alone Hope (7 %) on tuloillaan ja mikäli se pääsee kivuttomasti keulaan, on suosikin lyöminen mahdollista. Jymypaukkua etsivät huomioivat viimeksi sijoitustaan paremmin lopettaneen 7 Kamikaze Comeryn (2 %).

Jeren vihjepaketin Vermon Toto65-kierrokselle pääset kokonaisuudessaan lukemaan tästä!

Vermossa kesärata

Vermossa pääsee ajamaan tänä iltana millä balanssilla tahansa. Rata on keväinen kesärata, hieman kostea, mutta kuivunee iltaa kohden, joten olosuhteet ovat huipputasoa.

- Tallialue on märkä ja hiekkapintainen eli kengittä pärjää myös siellä. Toivon, että hokeilla ajamista vältettäisiin. Kun kesäkengillä mennään, rata pysyy parempana, ratamestari Juha Keskimaunu kertoo Vermon verkkosivuilla.