Vermossa ravataan keskiviikkona tuttuun tapaan viikon Toto65-kierros. Mukana on monta hienoa lähtöä ja ravien urheilullinen taso on huippuluokkaa.

Yksi illan mielenkiintoisimmista koitoksista on Toto65-pelin avaava kylmäveristen tammasarja, jossa ottavat yhteen tukku menestymään tottuneita suomenhevosia. Kuningattaret B. Helmiina ja Velin Vinke ovat samalla viivalla tämän talven kuningattaren, Mariminin kanssa. Marimin vei helmikuun Tammasarjan hienolla tuloksella 24,7 ja se starttaa ansaittuna suosikkina matkaan. Perusmatkalta starttaava Noriko on nouseva tähti ja sillä on jo tänä keväänä ainesta nousta tammojen eliittiin.

Raviasiantuntijamme Jere nostaa lähdön suosikiksi 9 Mariminin, mutta varmaksi Arto Hammarin suojattia ei luoteta.

- 9 Marimin on ollut vakuuttava ja on Tammasarjassa ansaitusti suosikki. Teivossa se voitti helposti ja Vermossa Marimin jätti taakseen nytkin vastassa olevat 3 Norikon ja 8 Sirun Valpuriinan. Noriko oli kuitenkin tuossa paluustartissaan niin hyvä, että startti alla se voi jo lyödä suosikin. Noriko saattaa edetä alkumatkasta keulaan saakka.

Tauolta palaava B. Helmiina on luokaltaan lähdön ykkyspyssy, mutta mukana on myös muita varteenotettavia haastajia. - Kaksi starttia tauon jälkeen juossut 7 Velin Vinke on esiintynyt edukseen ja on nyt jo pakkorasti. 4 Vaiva (3 %) on hirmukunnossa ja on lähes pelaamattomana mainio yllätyshaku. Otamme lapulle myös talvitauolta palaavan 5 B. Helmiinan (6 %).

Illan toinen mielenkiintoinen lähtö on neljäs T65-kohde, Vantaan Energian Voimaliiga, jossa kohtaavat mm. Tamilphoto, syksyllä Solvallan valloittanut Mix Lex Pepper sekä 3-vuotiaana ikäluokkansa tähdistöön kuulunut Agostiinisin.

Katso Jeren vihjepaketti Vermon Toto65-kierrokselle kokonaisuudessaan tästä.

Kierroksella on mukana myös Urheiluveikkaus.comin kummihevonen Madde Moose, joka kilpailee viidennessä T65-kohteessa.

Tallitietojen mukaan tammalla on kaikki hyvin ja voimia on jäänyt varastoon edellisistä starteista. Lähtöpaikka on jälleen kerran huono (rata 8) ja suuria menestystoiveita ei taustaryhmällä ole. Hevonen jäänee alussa takajoukkoihin, josta se on juoksunkulun armoilla, joten rahasijaa voidaan pitää sopivana tavoitteena.

Muusi on pelattu T65-pelissä keskiviikkona klo 13:30 n. 0,50%, joten voitto olisi jättiyllätys pelaajille.