[caption id="attachment_5255" align="alignnone" width="984"]Womanizer / Tommi Kylliäinen[/caption]

Raviviikko huipentuu lauantaina Vermossa ravattavaan Toto75-kierrokseen, jonka kruununa on lämminveristen avoin ryhmäajo Helsinki-Ajo, jonka voittaja kuittaa 10 000 euron ykköspalkinnon itselleen.

Raviasiantuntijamme Jere nostaa viimeksi hurjan esityksen tehneen Womanizerin Helsinki-Ajon selväksi suosikiksi ja Tommi Kylläisen ohjastajama 8-vuotias ruuna onkin Jeren vihjesysteemien ankkuri.

- Forssassa kanuunajuoksun alkulaukan jälkeen tehnyt 5 Womanizer (68 %) on rivien tukipilari tälläkin viikolla. Keulaan ei ole asiaa, mutta ruuna saa mukavat asemat kärjen tuntumasta.

Womanizerin kovimmaksi haastajaksi Jere nostaa hieman yllättäen Mika Forssin ohjastaman Mönsterin, joka tuli viikko sitten Forssassa hienolla kirillä toiseksi.

- Haastajista 1 Photocopyn pitäisi parantaa reippaasti voittaakseen ja 2 Magical Queen palaa tauolta. Ykköshaastajaksi nostammekin Forssassa hänniltä lujaa lopettaneen 3 Mönsterin (4 %).

Ravipäivän toinen mielenkiintoinen lähtö on viides Toto75-kohde, lämminveristen hopeadivisioonakarsinta, jossa Kati Lindsbergin tallin suosikkikaksikko Tamilphoto & The Bosses Lindy saa haasteen huippuvireeseen kohonneelta Ugolta.

- Lappeessa keulasta voittoon kestänyt 3 The Bosses Lindy (44 %) on yllättävän paljon pelattu, sillä mielestämme sen tallikaveri 7 Tamilphoto (35 %) on sitä hieman edellä ja myös varmempi kilpailija. Tamilphotolla on tosin riski jäädä johtavan rinnalle, kun taas The Bosses Lindy saa hyvän juoksun parijonossa.

- Lindsbergin kaksikko on kova, mutta mikäli 5 Ugo (13 %) pääsee keulaan, pystyy se tarjoamaan haasteen. Rankassa iskussa kilpaileva ruuna löi Seinäjoella Photocopyn, vaikka vauhdinjako oli vastaan.

Jeren vihjepaketin Vermon Toto75-kierrokselle pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä.

Madde Moose tulessa Vermon Toto75-päivänä.

Urheiluveikkaus.comin kummihevosen Madde Moosen kilpailut jatkuvat myös lauantaina Vermossa. Tamma kilpailee päivän kolmannessa lähdössä, joka on lämminveristen ryhmäajo enintään 35 000e tienanneille tammoille. Lähtö on samalla Toto4-pelin kolmas kohde.

Muusi kilpaili viime viikon lauantaina Forssan Toto75-kierroksella ja silloin tuliaisina oli kolmas sija ja 1 500 euron palkintorahat. Muusi teki Forssassa sitkeän esityksen 40 metrin takamatkalta ja tammalta on lupa odottaa hyvää juoksua myös Vermon startista, vaikka lähtörata 6 tuottaneekin vaikeuksia hitaasti avaavalle hevoselle.

Muusi on pelattu tällä hetkellä Toto4-pelissä nelossuosikiksi prosentein 13,58.