Argentiinalaisessa alasarjan ottelussa nähtiin eriskummallinen tapaus, kun kentälle päässyt koira sai äkkilähdön nurmelta.

Argentiinassa pelattu alkapallo-ottelu San Juanin ja Bella Vistan välillä keskeytyi, kun kentälle kirmasi ilmeisen pelihalukas nelijalkainen karvaturri. Koira päätti raskaan kentälletunkeutumisen jälkeen levähtää nurmella, mutta sen lepohetki päättyi lyhyeen.

Vierasjoukkue Bella Vistan vaihtoon tullut pelaaja Jose Jimenez ei kutsumattomasta vieraasta ilahtunut, vaan päätti ottaa ”tuholaisongelman” omiin käsiinsä.

Hän nappasi koiraa kaksin käsin kurkusta kiinni ja paiskasi sen ilmojen teille kohti katsomoa. Jimenezin epäonneksi ransun ilmalento jäi kuitenkin vajaaksi ja se mätkähti suoraan verkkoaitaan.

Koira selvisi videon perusteella tilanteesta säikähdyksellä, mutta Jimenez sai kotiyleisön ja -joukkueen vihat niskoilleen mm. oluttuopin muodossa.

Kentälle järjestystä pitämään ryntäsivät paikallispoliisit, joiden valvoessa ottelun erotuomari nosti eläinrääkkääjälle punaisen kortin.

Katso kattava video alta.

[iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tr32FFZkORY" frameborder="0" allowfullscreen ]