Espanjan La Ligassa pelataan tänään tiistaina kaksi ottelua ja toisessa niistä Valencia kohtaa kotonaan Mestallassa meille suomalaisille varmasti tutun Aurinkorannikon Malagan. Vierailevat Costa de Solilaiset ovat aloittaneet tämän kauden todella surullisesti, ja me nyt uumoilemme tämänkin ottelun kanssa viidennettä tappiota putkeen.

Valencia puolestaan on aivan täysi vastakohta verrattuna Malagaan, sillä seuraa ei ole voitettu kertaakaan neljällä jo pelatulla kierroksella, ja on mielestämme suoriutunut erittäin hyvin tällä kaudella, sillä joukkue pelasi tasan Atletico Madridin kanssa (peli päätyi 0-0), sekä tasapeliin päätyi myös ottelu jopa liigan jyräävimpien joukkueiden joukkoon kuuluvaa Real Madridia vastaan luvuin 2-2. Vaikka Valencia on selkeästi parempi joukkue näistä kahdesta, on seuralla ollut hieman fokuksen hakemista tärkeissä kohdissa, tästä kertoo meidän mielestämme Marcelinon viimeaikaiset toimintatavat, mutta syynä tähän lienee vain pelien tiukka aikataulu.

Ei mikään yllätys

Malaga on menettänyt useimmat avainpelaajansa muille joukkueille, joten tämä ei ole siis minkäänlainen ihme, että joukkue pyörii nyt La Ligan pohjamudissa. Seura on siis hävinnyt neljä ottelua putkeen Eibaria, Gironaa, Las Palmasia sekä Atletico Madridia vastaan, ja onnistunut vain potkaisemaan pallon vain yhden kerran maaliin asti.

Eli kaikki merkit siis puhuvat tällä kertaa kotijoukkueen puolesta, ja Valencia on myös oppinut pelaamaan puolustuspeliä Marcelinon johdolla. Malagan tulisi nyt saada pelinsä kasaan uudella joukkueella, mutta tämä saattaa kyllä viedä vielä jonkin verran aikaa. Jos sinulla ei ole tälle illalle vetoja tehtyinä, kannattaa Valencia pitää siis ehdottomasti mielessä. Ottelu pelataan siis tänään tiistaina 19. syyskuuta kello 21.00 Suomen aikaa, ja kohteita siihen, sekä muihin johtaviin urheilulajeihin tarjoaa operaattori poistettu.

Miltä kuulostaisi 10€ ilmaisveto?

operaattori poistettu on jo kulminoitunut omaksi instituutioksi varsinkin Brittien saarilla, ja tämä vedonvälittäjä tarjoaa myös palveluitaan meille kaukaisen härmän asukkaille. Nyt sinulla on mahdollisuus käyttää hyväksi operaattori poistettun tarjoama 10€ arvoinen ilmaisveto, ja se kolahtaa pelitilillesi helposti varmasti mieluisan ajanvietteen kanssa

Osallistu vain mukaan tähän meneillä olevaan kampanjaan ja lyö viikon aikana vetoa vähintään 25 euron edestä vähintään kolme tai enemmän valintoja sisältävää kuponkia, niin heti panostusehdot täytettyäsi saat käyttöösi tämän ilmaisen 10 euron arvoisen kupongin. Kampanjaan osallistuaksesi voit lyödä vetoa mistä lajista tahansa ja tällä vedonvälittäjällä on vain taivas rajana, kun katsotaan mitä kaikkea operaattori poistettun valikoimissa onkaan. Voit siis tehdä tämän panostuksen vaikka tämän illan La Ligan otteluun, tai mihin tahansa muuhun huippu-urheilun kohteeseen. Valinta on sinun, joten klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset suoraan operaattori poistettun vedonlyöntitoimistolle laittamaan rasteja ruutuihin!

Paina tästä niin pääset operaattori poistettun Vedonlyöntiin