Eilinen riskitön vihjerivimme palautti rahat mukavalla kertoimella 6,82 ja lupasimme antaa uusia sijoitusneuvoja naisten normaalimatkan kilpailuun.

Mikäli et ehtinyt eilen hyödyntää operaattori poistettuin tarjousta riskittömästä vedosta, ei hätää, sillä se on voimassa koko avausviikonlopun! Lue lisää alta:

Seuraa kauden ensimmäistä ampumahiihdon maailmancupin kisaa kanssamme! Haluamme tarjota sinulle kauden avauksen kunniaksi riskittömän vedon kisoihin!  Lyö vetoa miesten tai naisten henkilökohtaisesta kisasta, sprintistä tai takaa-ajosta, ja jos ensimmäinen vetosi ei ole voittava, niin me palautamme panoksesi aina €5 asti! Tarjous on voimassa niin livevetoon kuin normaaliin vedonlyöntiin. Muista, että voit lyödä monen vedon kohteita myös livevedossa yhdistäen ampumahiihdon kisoja muihin kohteisiin! Liveveto on erittäin jännittävä tapa lyödä vetoa urheilutapahtumista, jotka ovat jo alkaneet! Jos et ole vielä kokeillut livevedon jännitystä, niin nyt on oiva aika tämän riskittömän tarjouksemme turvin!

Hyödynnä tarjous täältä >>

Sijoitusneuvot, Naisten normaalimatka:

Helena Ekholm - Tora Berger 2 kerroin 1,95 lue lisää Pitkäveto-vihjeistämme!

Marie Laure Brunet Top 3 Kyllä kerroin 3,00

Nuori ranskatar osoitti loistavaa kuntopiikkiä heti kauden alkuun voittamalla Östersundissa viime viikonloppuna järjestetyn IBU Cupin osakilpailun. Hän ampui erittäin haastavissa olosuhteissa vain yhden sakkokierroksen, mikä riitti lopulta selvään voittoon. Säästä on ennustettu hyvin samankaltaista kuin Brunet'n voittamassa kilpailussa, mikä tietysti sopii ranskalaiselle. Koska kyseessä on normaalimatka, tarkoittaa jokainen ohilaukaus minuutin lisäaikaa lopputulokseen. Tämä tietää vain ja ainoastaan hyvää ranskalaisen mahdollisuuksille. Kerrottakoon vielä, että tuossa lauantain viimeistelykisassa kymmenes oli muuan Helena Ekholm, joka ampui kolme sakkoa ja hävisi voittaja Brunet'lle yli puolitoista minuuttia. Tässä hyvä vaihtoehto esim. riskittömän vedon kohteeksi!

Pelaamaan >>