Vielä päivä "day zeroon" jolloin sirkus Lontoossa pärähtää täysillä käyntiin. Tänään tarjottimella on kahdeksan ottelun verran miesten jalkapalloa.

Miesten olympiajalkapalloon ja karsintoihin saavat osallistua vain 23-vuotiaat ja sitä nuoremmat pelaajat ja tämä tekee jo osaltaan kohteista todella hankalan veikattavan. Veikkauksissa ei voi luottaa tilastoihinkaan, kun vaihtuvuus joukkueissa on suurta ja harjoitusottelut ovat aina noh, harjoitusotteluita. Toisaalta kohteet ovat hankalia myös bookkereille ja hyviä kertoimia on tarjolla. Varsinkin näin avauspäivänä, kun maanosien välisissä voimasuhteissa on vielä epäselvyyksiä. Tässä UV:n pikavihjeet futispäivään.

Olympiajalkapallo 26.7:

14:00 Honduras - MarokkoVedonlyöntiyhtiöiden tapaan pidämme Marokkoa tässä suosikkina, ehkä jopa selvempänäkin suosikkina mitä kertoimet antavat ymmärtää. Marokko ei selviytynyt viime Olympialaisiin. Honduras kävi Pekingissä ottamassa kolme ottelua pataan. Marokon karsintaurakkaa voidaan pitää astetta kovempana kuin Honduraksen.

16:30 Meksiko - Etelä-KoreaMeksikon tie kisoihin: 5 ottelua - neljä voittoa. Vastukset ei kovinta mahdollista luokkaa, mutta silti Meksiko lähtee tähän ansaitusti suosikkina. Etelä-Korean karsintavastukset olivat myös helpohkoja, mutta joukkue pystyy haastamaan kovempiakin. Näemme tässä pientä yllätyssaumaa korealaisilla. Joukkueet kohtasivat vuoden 2004 Olympialaisissa, tuolloin Etelä-Korea oli parempi numeroin 1-0. Tällä ei tosin ole mitään merkitystä nykypäivänä. Ehkä pientä henkistä lisävoimaa Etelä-Korealle.

16:45 Espanja - JapaniKuwait, Bahrain, Syyria ja Malesia. Siinä Japanin karsintavastukset. Espanja haki kovasta karsintasarjasta 12 voittoa (15 peliä). Suursuosikki tähän. Pelataan Espanjaa maalin tasoituksella. Espanja -1, esim. Veikkaus maksaa 2.15. Mielestäni yksi päivän parhaista kohteista.

19:00 Arabiemiraatit - UruguayKyyti tulee olemaan arabeille kylmää. Ei muuta sanottavaa. Uruguayta vähintään yhden maalin tasoituksella. 

19:15 Gabon - SveitsiGabon on pärjännyt yllättävän hyvin kovia afrikkalaisia maita vastaan. Silti sille on ennakoissa povattu lohkon jumbopaikkaa ja kolmea tappiota. Näin mekin uskomme. Sveitsi on hyvin organisoitu paketti joka on valmis yllättämään näissä kisoissa. Gabon hoitunee helposti ja joukkue voi edetä muutenkin pitkälle turnauksessa.

21:45 Brasilia - EgyptiBrasilia, yksi koko turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista. Egypti tulee jäämään pahasti jalkoihin, vaikka joukkue ei aivan silsaa olekaan. Pelikohteena kelvoton, ellei pelaa Brasiliaa muutaman maalin tasoituksella.

21:45 Valko-Venäjä - Uusi-SeelantiTämä on todella hyvä kohde vedonlyöjälle. Valko-Venäjä on valmis yllätämään isompiakin maita ja Uusi-Seelanti jäänee lohkon hännille. Valko-Venäjälle löytyy todella maukkaita kertoimia. 

22:00 Iso-Britannia - SenegalVaikka Senegal on taitotasoltaan aivan brittien luokkaa ja fyysisesti jopa edellä niin vaikea kuvitella sen voittoa. Iso-Britannia on niin paljon kurinalaisempi ja pelitavaltaan järkevämpi joukkue.