Viikonloppuna futisfaneja hemmotellaan jälleen todellisella herkkupalalla, kun sunnuntai-iltana kello 22:00 La Ligan huippuottelussa kohtaavat Real Madrid ja FC Barcelona. 888sportin tuoreen tarjouksen turvin pääset iskemään tähän otteluun vedot sisään korotetuilla kertoimilla, joiden turvin esimerkiksi katalonialaisten mahdollinen vierasvoitto palauttaa rahat peräti 17-kertaisesti! Kotivoitto sen sijaan tarjoaa 12-kertaiset voitot, joten nyt jos koskaan kannattaakin hyödyntää nämä korotetut kertoimet ja iskeä El Clasico-veto sisään! 

Uudet asiakkaat pääsevät mukaan jo 5€ suuruisella panoksella, joten tätä tarjousta ei kannata missata!

888sportilla voit lyödä vetoa korotetuilla kertoimilla!

Yksi jalkapallomaailman seuratuimmista kohtaamisista on tottakai kahden espanjalaisen jättiläisen, Real Madridin sekä FC Barcelonan kohtaaminen La Ligan huippuottelussa. Kyseessä on kaksi Espanjan menestyneintä jalkapalloseuraa, jotka ovat kilvoitelleet La Ligan herruudesta jo 1920-luvulta alkaen. Viimeisen 15 kauden aikana mestaruus on valunut näiden kahden huippujoukkueen ulkopuolelle vain kertaalleen, kun Atletico Madrid onnistui voittamaan mestaruuden kaudella 2013-14.

Nyt sinulla on oiva hetki laittaa kunnon jännitysbetsi sisään korotetuilla kertoimilla ja hakea rutkasti lisäjännitystä sunnuntaisen El Clasicon seuraamiseen!

Saat Real Madridin voitolle huiman erikoiskertoimen 12,00 ja Barcelonan vierasvoitto sen sijaan palauttaa rahat peräti 17-kertaisena! Korotettujen kertoimien maksimipanos on 5 euroa.

Näin saat El Clasicoon korotetut kertoimet

  • Tee tili 888 Sportille ja suorita vähintään 10€ suuruinen ensitalletus
  • Muista käyttää tallettaessa kampanjakoodia 888ODDS
  • Lyö vetoa 5€ panoksella El Clasicoon korotetuilla kertoimilla
  • Saat käyttöösi huimat erikoiskertoimet: Real Madrid 12.00 ja FC Barcelona 17.00
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät linkin takaa.

LUNASTA KOROTETUT KERTOIMET 888 SPORTILTA

Los Blancosin yllä leijuu kysymysmerkkejä huipputärkeän ottelun alla

Viikonloppuna La Ligassa on ohjelmassa 26. ottelukierros ja kierroksen viimeisenä otteluna on  luvassa todellinen herkkupala, kun Real Madrid isännöi FC Barcelonaa Santiago Bernabéulla. Mestaruustaisto käy jälleen tulikuumana näiden kahden huippujoukkueen välillä, sillä ennen viikonlopun kierrosta piste-ero sarjataulukossa on vain kaksi pistettä FC Barcelonan hyväksi. Los Blancosilla on kuitenkin viikonloppuna mainio sauma napata sarjajohto itselleen, mutta se tarvitsee ottelusta voiton, mikäli se mielii siirtyä sarjataulukon piikkipaikalle.

Real Madrid lähtee El Clasicoon niukkana suosikkina

Kotijoukkue Real Madridin kausi on ollut varsinaista vuoristorataa, sillä kausi ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun kauden kymmenestä ensimmäisestä sarjaottelustaan joukkue voitti ”vain” kuusi. Joukkueen peli oli hakemista alkukaudella ja se koki yllättäviä pistemenetyksiä niin koti- kuin vieraskentälläkin ennalta selvästi heikompia joukkueita vastaan. Lokakuun lopussa joukkue sai kuitenkin toden teolla vaihteen silmän ja se pelasi kaikki sarjat huomioiden huiman, 20 mittaisen tappiottoman ottelun putken. Näistä 20 ottelusta oli tuloksena 15 voittoa ja viisi tasapeliä, joten joukkue selvästi hitsaantui yhteen kauden edetessä. 

Helmikuun alussa joukkue sai ensimmäisestä kertaa tämän vuoden puolella todellista shokkihoitoa, kun se hävisi kotikentällään Copa del Reyn puolivälieräottelussa Real Sociedadille 3-4 ja putosi kilpailusta tyystin. Tämän shokkitappion jälkeen joukkue on pelannut kolme sarjaottelua, jotka eivät varmasti ole tyydyttäneet ranskalaismanageri Zidenine Zidanea. 9. päivä joukkue haki solidin 1-4 vierasvoiton Osasuna vieraana, mutta sen Los Blancos jäi 2-2 tasapeliin kotikentällään ja heikkoa Celta Vigoa vastaan ja ailahtelevat otteet jatkuivat viime viikonloppuna, kun joukkue hävisi vieraskentällä heikon esityksen jälkeen Levantelle lukemin 1-0. 

Madridilaisten tulivoima on parhaimmillaan ehdottomasti yksi maailman parhaista, mutta viime viikkoisten ailahtelevien otteiden myötä joukkueen iskukyky tämän mestaruuden kannalta huipputärkeän ottelun alla on lievä kysymysmerkki. Real Madrid pelaa keskiviikkona 26.2. myös huipputärkeän Mestarien liigan kotiottelun englantilaisjätti Manchester Cityä vastaan, joka varmasti kuormittaa joukkuetta.

Myös katalonialaiset ovat tällä kaudella osoittautuneet tavan kuolevaiseksi

Kahtena edellisenä kautena La Ligan mestaruuden pokannut FC Barcelona on osoittanut tällä kaudella Real Madridin tapaan tavallisen kuolevaisen merkkejä, sillä peli ei ole ollut aivan niin huippuunsaviritettyä, kun viime kausina olemme saaneet usein todistaa. Kausi alkoikin shokeeraavalla 1-0 vierastappiolla Athletico Bilbaon vieraana ja ensimmäiset hätähuudot kuultiin jo kataloniassa. Tämän jälkeen joukkue onnistui voittamaan neljästä seuraavasta ottelustaan vain kaksi, häviten mm. Granadalle ja kauden viiden ensimmäisen ottelun saldo olikin kysymyksiä herättävä 2-1-2.

El Clasicosta voi odottaa tulikuumaa ottelua

Syyskuus joulukuun alkuun asti Blaugrana esiintyi pääasiassa laadukkaasti kokien pistemenetyksiä vain harvoin ja joukkueen kannattajien verenpaineetkin saatiin jälleen normaalille tasolle. Joulu-tammikuussa joukkueelle osui viiden ottelun mittainen heikko jakso, jonka aikana se voitti vain yhden ottelun, pelasi kolmesti tasan ja hävisi Espanjan Super Cupin välierässä lukemin 2-3 Atletico Madridille. Tämä sai riittää seurajohdolle ja managerina toiminut Ernesto Valverde sai potkut ja tilalle palkattiin entinen Betis-käskijä Quique Setién, joka on toiminut seuran peräsimessä nyt reilun kuukauden. 

Tulokset ovat olleet Setiénin komennossa pääosin positiivisia, mutta aivan virheetöntä preesensiä Barcelona ei ole silti valmentajan vaihdoksen jälkeen osoittanut, sillä kaikki sarjat mukaan lukien Setiénin komennossa on pelattu yhteensä kymmenen ottelua, joista on saldona 7-1-2. Edellisen kerran Barcelona oli tositoimissa tiistaina, kun joukkue pelasi Napolin vieraana Stadio San Paololla Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Espanjalaiset oli ottelussa jo 0-1 tappioasemassa, mutta Antoine Griezmannin 57. minuutilla iskemä arvokas vierasmaali paranteli katalonialaisten lähtökohtia toiseen osaotteluun.

Kokoonpanotietoja El Clasicoon.

Viikonloppuna La Ligassa kohtaavat Real Madrid ja Barcelona

Kotijoukkue Real Madridilla on ollut viime aikoina ongelmia kokoonpanonsa kanssa, sillä esimerkiksi edellisestä ottelusta joukkueelta puuttui peräti seitsemän runkopelaajaa. Viikonlopun El Clasicosta ovat tähän tietoon varmuudella sivussa ainakin polvivammasta kärsivä Marco Asensio sekä nilkkavammaansa paranteleva Eden Hazard. Los Blancosin pukukopissa on viime aikoina jyllännyt myös vatsapöpö ja edellisestä ottelusta kurataudin takia puuttuivat walesilainen Gareth Bale sekä nuori serbialaishyökkääjä Luka Jovic. Ranskalaismanageri Zidanella onkin runsaasti pohdittavaa El Clasicon alla miten hän saa kasaan mahdollisimman iskukykyisen kokoonpanon.

Myös vierailija FC Barcelona kärsii loukkaantumisista ja joukkue ei pääse Madridin vierailulle parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Sivussa ovat nivusvammoista kärsivät Jordi Alba sekä Sergi Roberto, reisivammaa poteva Ousmane Dembele ja polveaan paranteleva Luiz Suarez. Tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaite ei ollut joukkueen tiistaisessa Napoli-ottelussa, mutta ennakkotietojen mukaan hän ei ole loukkaantunut.

El Clasicon televisiointi. 

Suomalainen kuluttaja pystyy seuraamaan tätä huippuottelua usean eri kansainvälistn vedonlyöntiyhtiön kautta, jotka tarjoavat live-vedonlyöntiosioissaan live-streamin tähän mestaruuden kannalta huippujännittävään kohtaamiseen. Näiltä kansainvälisiltä peliyhtiöiltä saat käyttöösi myös markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset, joten suosittelemme tutustumaan niihin jos ilmaisvedot, riskittömät vedot sekä erilaiset kampanjat ja tarjoukset vedonlyönnin parissa kiinnostavat.

Kotimaisista palveluntarjoajista Cmore omistaa La Ligan tv-oikeudet ja heidän palveluistaan ottelua pystyy seuraamaan suomeksi selostettuna.