Ville Hussoa on pidetty yhtenä suomen lahjakkaimpana jääkiekkomaalivahtina, mutta kuka Husso oikeasti on, mistä hän on uralleen ponkaissut ja mikä on hänen tämän hetkinen tilanteensa, kun jääkiekkokausi Suomessa käy kuumana!

Miten tarina alkoi

Ville Husso on 6. helmikuuta 1995 vuonna Helsingissä syntynyt suomalainen jääkiekkomaalivahti, joka tällä hetkellä pelaa NHL:ssä joukkueessa nimeltä St. Louis Blues. Husso on pelannut koko aikaisemman uransa Helsingin IFK:ssa, joten toisin sanoen kyseessä on IFK:n todellinen kasvatti. Hän on voittanut C -nuorten sarjassa SM -pronssia vuonna 2009 ja C -nuorten sarjassa SM -hopeaa vuonna 2010. Vuonna 2010 hän toimi joukkueen ykkösmaalivahtina. Kausina 2011 – 2012 B -juniori-ikäinen Husso nousi yllättäen HIFK:n A -joukkueen ykkösmaalivahdiksi ja pelasi kaikki 10 pudotusottelua, mikä takuulla oli yksi noste kohta hänen urallansa. Husso pääsi KHL:n varaussijalle vuonna 2012 ja vuonna 2014 Husso olikin jo NHL:n varauslistalla. Nopeaa kehitystä nuorelta pojalta. Hänen uransa yksi suurimmista saavutuksista on takuulla ollut alle 20 -vuotiaiden nuorten jääkiekon MM -kisat vuosina 2014 sekä 2015. Ensimmäinen näistä päättyikin maailmanmestaruuteen.

Sittemmin uutisissa on pyörinyt Husso on ollut otsikoissa, sillä isän pelko on toteutunut, kun pojalla meni pää sekaisin, Husson tajutessa, että pelkkä lahjakkuus ei riitä NHL:ään ja tästä syystä nuorukainen teki täyskäännöksen. Husson vanhemmat ovat kertoneet tehneensä ihan kaiken pojan uran eteen, joka oli sortua Husson omaan velttoiluun, oikeus kuitenkin toteutui ja poika tarttui härkää sarvista, loppu hetkellä ja kääntää nyt joka kiven NHL -paikan eteen.

Kun nuoripoika alun alkaen luisteli HIFK:n juniorityön luojan Branderin eteen, ihmetteli hän miten tämän ikäisellä pojalla voi olla tuollaiset maalivahdin liikkeet. Tätä samaa ihmetteli yksi jos toinenkin, jotka näkivät Husson jäällä. Juniorin isä kertoi silloin, ettei ollut kyseisistä kommenteista alkuunkaan yllättynyt. Hän oli nimittäin huomannut, että pojassa oli tahtoa sekä potentiaalia pelata jääkiekkoa, tämä oli huokunut nuorukaisesta jo varhain. Isä kertoo, että samainen poika oli oppinut jo parivuotiaana solmimaan luistimet ja jättämään ikuiset jäljet muovimattoon. Kolmevuotiaana oli poikanen jo luistelemassa täysin oikealla jäällä. Kiekkokouluun päästyään pikku Husson into jääkiekkoon kasvoi vain entisestään. Husso kulutti iltansa melkein poikkeuksetta pihalla pihapelejä pelaten. Poika oli sählykypärä päässä ja räpylä kädessä torjumassa, kun muut ampuivat palloja maaliin.

Muutama vuosi tästä eteenpäin, oli Husso osallisena jo ensimmäiselle maalivahtileirillensä, jonka vetäjänä toimi yksi junioreiden suurimmista esikuvista, eli HIFK:n sen hetkisen liigajoukkueen maalivahti Lundell. Lundell oli jo siinä vaiheessa tuumannut, että tämän pojan nimi tulee laittaa muistiin ja oikeassa oli hänen asiantuntija silmänsä, sillä jotakin erityistähän tästä pojasta sittemmin kehittyi. Husso on aina erottunut muista junioreista, sillä hän omaksui ja oppi uusia asioita todella nopeasti. Pelitaitojen ansiosta Husso nostettiinkin monesti itseään vanhempien joukkueisiin. Vanhempien pelaajien joukkueissa, hän ei ollut vain paikalla, vaan hän onnistui monet kerrat nappaamaan itsellensä joukkueen pelaavan maalivahdin paikan. Husson nimi piirtyikin valmentajien papereihin jo todella aikaisessa vaiheessa ja hänestä alettiin puhumaan yhtenä suurimmista maalivahtilahjakkuuksista. Teini-iässä pojan mielenkiinto venyttelyn ja kehonhuollon sijasta alkoi kiinnittymään mopon rassaukseen ja mopolla ajeluun. Kotonaan Husso kertoi isälleen, että tietää mitä tekee. Teini-iässäkin hän kävi säännöllisesti jääkiekko treeneissä ja pelasi mahtavasti.

Tällainen oli Husson alkutaival jääkiekon parissa. Innolla jäämme odottelemaan, mitä tällä nuorella jääkiekko lupauksella on tarjota, hänestä kuulet varmasti lisää myöhemmin uutisosiossamme.

SuperLenny tarjoaa vedonlyöjille jännittäviä etuuksia, joista ei voi vain kieltäytyä!

SuperLenny haluaa antaa lentävän tervetulotoivotuksen uusille vedonlyöjillensä. Siksi he tarjoavat valtavan jopa 50 euron tervetuliaisbonuksen uusille pelaajillensa. Nyt voit siis siirtyä SuperLennylle ja lunastaa upean 100% tervetuliaisbonuksen, voit napata itsellesi jopa 50 euroa extra pelirahaa.  Tämä tarkoittaa, että tallettamalla 10 euroa, nappaat itsellesi 10 euroa bonusrahaa. Tallettamalla 50 euroa, lunastat itsellesi 50 euroa bonusrahaa.

Uskomaton diili, kannattaa tutustua tarkemmin varsinkin, kun jääkiekon SM -liiga käy kuumana ja löydät varmasti mahtavat kertoimet pelattavaksi vedonlyönnissä SuperLennyn luona kovien tarjousten saattelemana!

Klikkaa tästä SuperLennyn urheiluvedonlyöntiin!