Pekka Luukkosen valmentama Villisisko tekee hienoa nousua kohti tammojen kärkeä. Esa Holopaisen ajokki pääsi takamatkasta huolimatta varhain johtopaikalle ja piti maalisuoralla kovat kilpasiskot varmasti takanaan. Hopihopi seurasi johtavan takaa toiseksi ja Sirun Valpuriina oli hyvä kolmas kierroksen mittaisella kirillä.

 

Villisisko otti jo neljännen peräkkäisen Toto75-voiton. Tamma oli välillä kilpailutauolla, sillä se sai varsan vuonna 2010.

 

Toto75-kierros käynnistyi Tommi Kylliäisen ohjastaman Fiery Sidin voitolla. Ruuna matkasi neljännessä parissa ulkona, mistä lähti vajaa kierros jäljellä selässä kolmannelle. Fiery Sid siirtyi maalisuoran alussa johtoon ja piti selässään kirineen Armstrong Transs R:n varmasti takanaan.

 

Toisen kohteen paras oli johtopaikalta Antti Teivaisen ajama Darth Vader. Puolireippaan avauksen jälkeen matkavauhti oli melko rauhallista ja Darth Vader irtosi lopussa helposti kauden ensimmäiseen voittoon. Red Pepper Hood lähti kierros jäljellä kolmannelle ja kesti kakkoseksi ennen hyvin laukan paikannutta Shalom S:ää.

- Hevonen oli laiskan ja nihkeän tuntuinen koko matkan. Kun vedin laput silmille, niin ruuna irtosi lopussa yllättävän helppoon voittoon, Teivainen kommentoi ajokistaan.

 

Hurjaan vireeseen noussut Rapin Aatos otti jo toisen peräkkäisen T75-voiton ja toi Esa Holopaiselle päivän toisen ykkössijan. Holopainen ajoi suosikin johtopaikalle ensimmäisen puolikkaan täyttyessä. 23,5-vauhtisella päätöspuolikkaalla ei muista ollut vastusta. Jonnan Emeritus liftasi suosikin selästä toiseksi. Topper paikkasi lähtölaukkansa hyvin ja kiri neljänneksi.

 

Lämminveristen kovimmassa sarjassa Sunrise Lover haki kärkipaikan 11,5-vauhtisessa avauksessa. Se kuitenkin luovutti paikkansa pian suursuosikki Maxwell Maydaylle, joka pinkoi 11,5-lopetuksessa selvään voittoon. Teräsruuna Daniel Palema teki johtavan rinnalta hienon juoksun ja kesti toiseksi ennen Sunrise Loveria.

- Ruuna oli mennyt isoin harppauksin eteenpäin viimestartista. Selkäjuoksu olisi annettu, jos siihen olisi ollut mahdollisuus. Muutaman startin hevonen vielä tarvitsee, ennen kuin se on huippukunnossa. Seinäjoen Prix d'Etain Royal on tähtäimessä, mikäli kutsu tulee, Moilanen kertoi T75-kierroksen pankista.

 

Kuudennessa kohteessa Yakari oli reippaasta avauksesta huolimatta johtopaikalta vakuuttava. Joni-Petteri Irri ohjasti lahjakasta ruunaa, joka aloitti kilpailemisen vasta tänä vuonna kuusivuotiaana.

 

Pilvenmäki Special- finaali päätti T75-kierroksen. Suosikki Golda Mercury jäi esittelyn jälkeen pois kilpailusta. Suosikiksi noussut Rim Bay Vic pilasi pelin pahaan lähtölaukkaan. Toisessa parissa ulkona unelmajuoksun saanut Leemark's August oli lopussa selvästi etevin ja piti lopussa helpohkosti 8000 euron arvoiseen voittoon. Angus Hallin poikaa ohjasti päivän toisen voiton ajanut Tommi Kylliäinen.

Karsinnassakin hyvän juoksun laukan jälkeen tehnyt Jaqueline Mon Ami kiri kakkoseksi ja loppua hyvin tykittänyt Redrock Hood oli kolmas.

 

Forssan Pilvenmäellä ravatun Toto75:n arvo oli 476,40 euroa.