Viro-Suomi harjoitusmaaottelu näkyy suorana vain Unibetin nettilähetyksenä.

Suomen miesten kovavireinen jalkapallomaajoukkue kohtaa A-maaottelussa Viron perjantaina kello 20.30 Suomen aikaa. Peliyhtiö Unibet vastaa futisfanien toivomuksiin ja näyttää ottelun livenä ainoana Suomessa ilmaisen stream-palvelunsa kautta. Ottelun selostaa Aaro Linnalaakso.

Suomen ja Viron välinen Tarton Tammen stadionilla pelattava ottelu on osa perjantaina ja sunnuntaina pelattavaa Baltic Cupia. Turnaukseen matkaava Suomen joukkue on suurelta osin sama kuin voitokkaassa Turkki-ottelussa, mutta ryhmään tulee vielä 9 pelaajaa lisää lähinnä Ruotsin liigasta ja Veikkausliigasta.

Valmentaja Mixu Paatelainen odottaa kovia otteluita ja pitää niitä tärkeänä valmistautumisena syksyn MM-karsintaa ajatellen.

– Viro on todella hyvä joukkue, joka näytti tasonsa päättyneessä EM-karsinnassa. Latvia sekä Liettua ovat myös hyviä joukkueita. Olemme pelanneet viime aikoina paljon FIFA-rankingin kärkipään maita vastaan. Olen tyytyväinen siihen, että saamme nyt hieman erilaisia pelejä ja yhdessäoloaikaa oman pelitavan rakentamiseen. Kaiken kaikkiaan valmistautumisohjelma MM-karsintaa ajatellen näyttää hyvältä, Paatelainen kertoi SPL:n sivuilla.

 

Unibetilla kova futispanostus – riveihin maajoukkuelegenda

Nyt nähtävän A-maaottelun lisäksi Unibet näyttää ensi viikon tiistaina Suomen U21-maajoukkueen karsintaottelun Sloveniaa vastaan. UnibetTV:stä on lähiaikoina nähtävissä myös runsaasti EM-kisoihin valmistautuvien joukkueiden harjoitusotteluita, ja sarjakauden aikana yhtiö näyttää muun muassa kaikki Espanjan La Ligan ja Italian Serie A:n ottelut ilmaiseksi.

– Haluamme panostaa jalkapalloon tarjoamalla futisfaneille mahdollisimman kovan kattauksen kansainvälistä jalkapalloa. Yhtenä osoituksena tästä on pian julkaistava asiantuntijayhteistyö suomalaisen maajoukkuelegendan kanssa, Unibetin maajohtaja Antti Tikka toteaa.

Jatkuuko nuorentuneiden Huuhkajien vahva vire lähinaapuria vastaan? Voit seurata Suomen otteita livenä ilmaiseksi vain Unibetilla Aaro Linnalaakson selostamana. Katselu vaatii rekisteröitymisen. Lisätietoja osoitteesta www.unibet.com.

Viro–Suomi  1. kesäkuuta klo 20.30 Unibet TV www.unibet.com

Slovenia U21–Suomi U21  EM-karsintaottelu

5. kesäkuuta klo 18.30 Unibet TV www.unibet.com