Viime vuoden Kriterium kakkonen Vixen nappasi suurkilpailuvoiton Lahden Jokimaalla juostussa K-Maatalous Cupin finaalissa. Akseli Lahtinen haki oriilla johtopaikan, mutta ei pystynyt ensimmäistä kertaa etusuoralla vastaamaan Lumi-Hessulle. Lahtinen luotti Vixeniin ja nosti ajokkinsa johtavan rinnalle.

Viimeisessä kaarteessa Lumi-Hessu laukkasi ja Vixen peri johtopaikan ja irtosi voittokamppailuun Rapin Aatoksen kanssa. Vixen vastasi lopussa varmaan voittoon oriiden ja ruunien suomenennätystuloksella 26,7/2640 metriä.

- Päätin antaa hevoselle mahdollisuuden, jos ori lähtee ravia liikkeelle. Olisin halunnut ajaa keulasta, mutta ei pystytty vastaamaan Lumi-Hessulle. Voitto ei tullut isolla marginaalilla, mutta se oli helppo. Vixen vastasi sen mitä tarvitsi. Vixen on lahjakas hevonen ja nousee sarjoissaan. Se ei ole antanut vielä kaikkea ulos, Akseli Lahtinen kertoi Juukalaisen Markus Porokan valmennettavasta.

Piispalan Santeri runnoi reippaalla viimeisellä kierroksella ohi Vislakan neljännessä Toto75-kohteessa. Jani Ruotsalainen valmentaa ja ohjasti kahdeksanvuotiasta oria.

Viidennessä kohteessa Bret Boko kiitti nappireissusta johtavan takana ja spurttasi iloisesti ykköseksi. Anthony oli yllätyskakkonen ja keulassa juossut Rim Bay Gabriel kolmas.