Urheiluvuoden näkyvin juhlaottelu on kohta taas käsillämme ja Unibet haluaa pitää huolen, että betsikansalla on mitä lokoisimmat oltavat. Mistä on oikein kyse? Me haluamme jakaa teille tietoa ehkä vuoden siisteimmästä Super Bowl -kampanjasta seuraavan tekstin voimin. Kerromme osallistumisohjeet, palkinnot ja kaiken muun oleellisen. 

Super Bowl on kiistatta aikamme erikoisempia tapahtumia, jonka vaikutusvalta on silminnähden massiivinen ja itse urheilun jääminen sivurooliin on myös väkipakolla hyväksytty fakta. Super Bowlin vietti tuntuu nykyisin olevan siinä, että kyse on vallan järjettömän isosta media myllystä, josta ei vain yksinkertaisesti halua jäädä paitsi. 

Aivan kaikki katsojat eivät todellakaan ole edes tietoisia finaalissa pelaavista joukkueista, säännöistä tai koko lajista, mutta haluavat silti tietää mistä puhutaan. Pelkästään jo suuryrityksien Super Bowlia varten luodut miljoonien dollareiden mainokset kiinnostavat suunnattoman paljon ihmisiä. Eikä ole missään nimessä täysin perätön väite, että todella iso osa yleisöstä katsoo tapahtumaa vain väliajan takia, jolloin amerikkalainen viihdeteollisuus ampuu pyroa ja glitteriä kovilla päin naamaa anteeksipyytelemättömästi. 

Super Bowl ihmetyttää, jännittää, vihastuttaa, ärsyttää, mutta ennen kaikkea kiinnostaa ja siksi tänäkin vuonna me kaikki aiomme liimautua epätavalliseen aikaan ruudun ääreen ihmettelemään urheilukapitalismin hiotuimpaa timanttia. 

NFL:n pudotuspelit ovat vasta alkaneet ja lopullinen finaalipari selviää maanantaina 21. tammikuuta. Edellä mainittuun päivämäärään asti saamme jännittää mitä kiivaimpia ja upeimpia amerikkalaisen jalkapalloilun koitoksia, jotka joskus saattavat jättää jopa itse Super Bowlin varjoonsa. 

Joka tapauksessa - jos satut olemaan kyseisen ilmiön suurkuluttaja ja haluat tämän vuoden Super Bowlista tavallista erikoisemman muiston, niin kannattaa ehdottomasti suuntaa katseet kohti Unibetin tuoreinta kampanjaa, joka takaa voittajalle tuhdin NFL-paketin. 

Palkinnot

Lähdetään liikkeelle kaikkein isoimmasta eli pääpalkinnosta. Unibet on yksi maailman parhaiten urheilukannattajia palveleva taho ja siksi heidän palkinnot eivät todellakaan petä. Tällä kertaa Unibet haluaa tarjota kampanjan voittajalle ja tämän kaverin unohtumatton illan Team Unibet Super Bowl -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingin keskustassa. 

Unibetin Super Bow -tapahtuma pitää sisällään luonnollisesti aidot amerikkalaiset ruuat, joista varmasti riittää koko illaksi. Lisäksi paikalla on myös NFL:n asiantuntijoita, joten tässä porukassa säännöt ovat kyllä tiedossa. Luonnollisesti itse ottelu katsotaan päräyttävän siististä screenistä parhaimpien mukavuuksien kera. 

Näiden lisäksi kampanjassa on jaossa vapaavalintaista NFL-pelipaitaa, NFL-paitaa ja NFL-päähineitä. Toki Unibet jakaa myös omia teematuotteitaan ja päälle lyödään liuta ilmaisvetoja monen sadan edestä! 

Jos mielenkiinto nousi, niin alla ohjeet, miten sinä voit itsellesi ja kaverillesi unohtumattoman Super Bowlin! 

Näin osallistut

Tuskin tulee yllätyksenä, että osallistuminen on mahdollista vain aktiivisella Unibet -tilillä ja mikäli sellaista ei vielä löydy, niin sen luomiseen menee onneksi vain muutama hetki ja tämän jälkeen osallistuminen on mahdollista. 

Kampanjaan osallistuminen käy siten, että pelaajan on lyötävä vähintään kahden (2) euron ennakko- tai liveveto NFL-kohteesta tai kohteista. Muista hakea mahdollisimman korkeaa kerrointa. Yksinkertaista. 

Paras osunut veto voittaa pääpalkinnon eli kaksi lippua 3.2.2019 järjestettävään Team Unibet Super Bow -tapahtumaan, vapaavalintaisen NFL-pelipaidan ja 250 euron edestä ilmaisvetoja. 

Muut palkinnon jakaantuvat seuraavasti: 

2. 120 euron ilmaisveto Super Bowliin ja vapaavalintainen NFL-lippis
3. 100 euron ilmaisveto Super Bowliin ja vapaavalintainen NFL-paita
4. 90 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote
5. 80 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote
6. 70 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote
7. 60 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote
8. 50 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote
9. 40 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote
10. 30 euron ilmaisveto Super Bowliin ja Team Unibetin teematuote

Muistathan, että kannattaa osallistua jo tällä viikolla, sillä tämän viikon kisa loppuu jo 13. tammikuuta eli sunnuntaina. 

Osallistu tänään ja voita!

Tikkasen matkassa Nashvilleen

Jos syystä tai toisesta siannahka ja sen heittely ei venettä keikuta, niin kokeillaas hieman suomalaisille tutumpaa lähestymistapaa. Viisinkertainen Stanley Cup -mestari Esa Tikkanen on jo pitkään ollut Unibetin johtohahmo ja tärkeimpiä lähettiläitä pelaajien keskuudessa. Nyt sinä ja kaverisi voitte päästä "Tikin" mukana Yhdysvaltoihin ikimuistoiselle NHL-lomalle, joka sisältää kyydit, lennot, hotellit ja todella paljon muuta. 

Jos haluat saada ainutlaatuista pääsyä kulissien taakse itse legendan turvin, niin nyt kannattaa lyöttäytyä Tikkasen kelkkaan ja suuntaa nokka kohti Nashvilleä. Eikä kyse ole mistään yhdestä pelistä, vaan tarjolla on peräti kolme Nashville Predatorsin kotipeliä! Pääsette kaverisi kanssa todistamaan ilmielävänä Tikkasen seurassa, kun Pekka Rinne kohtaa Los Angeles Kingsin, Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin. Nyt on siis mahdollisuus päästä näkemään sellaisia nimiä taalajäillä, kuten Mikko RantanenNathan MacKinnon, Connor McDavid, Ilja Kovalchuk, Mikko Koskinen, Jesse Puljujärvi, P.K Subban, Jonathan Quick, Ryan Nugent-Hopkins, Miikka SalomäkiAnze Kopitar, Drew Doughty ja monia muita!

Pääpalkinnoksi pääsee käsiksi siten, että asettaa vähintään viiden euron jääkiekkovedon minimikertoimella 1.40. Kyseessä voi olla ennakko- tai liveveto. Korkein osunut kerroin voittaa pääpalkinnon!

Ja kyseinen kahden hengen Nashville-matkapaketti jaetaan kampanjassa siis molempien viikkokisojen voittajille, ja kolmas matkapaketti laitetaan sitten vielä jakoon loppuarvonnan muodossa. Tässä kolmannen matkapalkinnon arvonnassa onkin mukana kaikki ne pelaajat, jotka ovat osallistuneet kisaan vähintään yhden lyödyn vedon kautta.

Kampanja on voimassa aikavälillä 7.1 –20.1.2019, joten vielä on rutkasti aikaa osallistua! 

Muut palkinnot jakautuvat seuraavasti: 

2. 200 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
3. 150 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
4. 100 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
5. 90 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
6. 80 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
7. 70 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
8. 60 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
9. 50 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote
10. 40 euron ilmaisveto ja Unibetin tuote 
 

Unibet - alan ammattilainen

Tämä vedonlyöntisivusto tuskin tarvitsee sen ihmeellisempiä esittelyitä betsaajien kesken. Alan johtaviin kuuluva Unibet on jokaisen urheilubetsaajan täydellinen paikka seurata ja lyödä vetoa urheilusta. Uusille pelaajille onkin nyt tarjolla 100% vedonlyöntibonukset ensitalletuksella, jolla saa maksimissaan 100 euroa bonusrahaa vedonlyönnin aloittamiseen. Lisäksi jokaisen uuden pelaajan ensimmäinen 10€ mobiiliveto on täysin riskitön!

Unibetilla on toki tarjolla myös paljon kolikkopelejä sekä muita kasino-pelipöytiä - mikäli sellaiset sattuvat sinua kiinnostamaan.

Aseta 5€ veto ja voita urheilumatka Tikin kanssa!