Nyt operaattori poistettu on laittanut käyntiin todella kovan kampanjan StarLadder Berlin Major -turnauksen ajaksi, mistä voit voittaa huikeita palkintoja. Jos siis betsaus esportsista ja siinä samalla palkintojen voitto kuulostaa juuri sinulle hyvältä, kannattaa lukaista tämä tarjous läpi!

operaattori poistettu on e-urheilun ympärillä todella paljon, joten olet melko varmasti kuullut siitä jo aiemmin. Tälläkään kertaa operaattori poistettu ei petä meitä, sillä nyt käyntiin on startannut todella hyvä kampanja esportsista veikkaaville.

Sinulla on mahdollisuus voittaa kampanjasta ilmaisvetoja, pelinäppäimistöjä, nimmarilla varustettuja pelipaitoja ja hiirimattoja. Pääpalkintona on vielä 1,000 euroa käteistä ja pääset pelaamaan CS-ammattilaisen kanssa tunniksi.

Itse kampanja toimii todella simppelisti ja osallistuminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan rekisteröityä kampanjaan mukaan ja voittaa mahdollisimman isolla kertoimella oleva veto Berliinin CS-majorista. Se pelaaja joka voittaa kaikista isoimmalla kertoimella olevan vetolapun, voittaa kisan ja pääpalkinnon.

Ei kuitenkaan ole hätää, mikäli et pääse nappaamaan ensimmäistä sijaa kampanjasta. Tarjolla on nimittäin palkintoja 25 parhaimmalle kisaajalle. Tässä vielä ne lueteltuna:

1. 1,000€ käteistä ja tunnin pelisessio BIG-joukkuuen pelaajan kanssa
2. 500€ käteistä ja 1x nimmarilla varustettu MIBRin tai NiPin pelipaita
3. 250€ käteistä ja 1x nimmarilla varustettu MIBRin tai NiPin pelipaita
4. 100€ ilmaisveto ja 1x Xtrfy pelinäppäimistö
5. 75€ ilmaisveto ja BIGin nimmareilla varustettu hiirimatto
6.-10. 50 euron ilmaisveto
11.-20. 25 euron ilmaisveto
21.-25. 10 euron ilmaisveto

Nyt ei siis kannata jättää tätä tarjousta väliin. Jos aikomuksesi oli muutenkin laittaa vetoa sisään StarLadderin Major-turnauksesta, kannattaa ottaa tähän kisaan osaa samalla.

Näin osallistut operaattori poistettun esports-kampanjaan

  • Ota suunnaksi operaattori poistettun nettisivu ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä ole vielä.
  • Rekisteröidy kampanjaan mukaan.
  • Yritä voittaa mahdollisimman isolla kertoimella oleva veto StarLadderin Major-turnauksesta.

Tästä operaattori poistettulle!