Yhteistyökumppanimme operaattori poistettu järjestää kilpailun, jossa voittajaa odottaa Mikael Granlundin pelipaita nimmarilla varustettuna! Lisäksi mukana on hienoja rahabonuksia 20 muullekin. Voittaja saa paidan lisäksi 100€ pelitililleen. Paidan luovutus on HIFK:n pelin yhteydessä, joten voiton sattuessa kohdalle saat paidan suoraan Granlundilta itseltään!

Jääkiekkoaiheinen kisa alkaa tänään 15.9.2011 ja kestää kuun loppuun saakka. Tehtävänä on veikata suurin kerroin, kuitenkin niin että rivissä on aina oltava vähintään yksi kohde SM-Liigasta. Minimipanos on 1€/rivi.

Näin hankit Granlundin paidan itsellesi!

1. Kirjaudu operaattori poistettuille ja lyö vetoja jääkiekon SM-Liigan otteluista 15.9. - 30.9. Voit pelata mitä tahansa seuraavista vetomuodoista (pankkeri, systeemi tai järjestelmä) kunhan vetosi sisältää vähintään yhden kohteen jääkiekon SM-Liigasta, joka alkaa 15.9. Kisa-aikamme on kuukauden loppuun. Minimipanos per veto on 1€. Jos et ole vielä operaattori poistettuin jäsen voit rekisteröityä tästä.

2. Rahapalkintojen voittajia ovat ne 20 pelaajaa, jotka ovat saaneet suurimmat kertoimet kiinni. Palkinnot hyvitetään pelaajien pelitileille 72 tunnin kuluessa kupongin viimeisen ottelun päättymisestä.

Kisan palkinnot:

1. Sija: 100€ + Granlundin pelipaita!2. Sija: 80€       2. Sija: 50€     4. Sija: 50€     5. Sija: 50€     6. Sija: 20€     7. Sija:20€8. Sija: 20€9. Sija: 20€10. Sija: 20€11.-20. Sija: €10

Kisan tuloksia voit seurata operaattori poistettuin verkkosivuilla olevasta leaderboardista.

Kisan säännöt ja ehdot:

  • Pelaajien sijoitukset ratkaistaan voittavien vetosysteemeiden korkeimpien kertoimien perusteella.
  • Systeemivedon korkeakertoimisin vetoyhdistelmä hyväksytään kilpailuun.
  • Yhdestä vetosysteemistä vain yksi voittava korkeakertoimisin rivi lasketaan mukaan kilpailuun. Yhdellä kupongilla ei siis voi saavuttaa esim. kisan 3. ja 4. sijaa.
  • Vetojen tulee sisältää vähintään yksi kohde jääkiekon SM-kisoista, jotta vedot hyväksyttäisiin kilpailuun.
  • Viimeinen vedonlyöntisysteemin kohde pitää ratketa viimeistään klo 10:00 CET maanantaina 01.10.2011, jotta veto voitaisiin hyväksyä kilpailuun.
  • Asiakkaat voivat seurata kisan tilannetta tilannetaulukosta, joka löytyy kampanjan nettisivuilta. Taulukon tulokset ovat ennakkotuloksia, joten lopulliset sijoitukset ratkeavat vasta promootion loputtua.
  • Minipanos per kuponki on 1€, jotta kupongilla voi osallistua tähän kisaan. Häviäviä vetoja ei hyväksytä kilpailuun. Kupongissa tulee olla vähintään kaksi vetoa, jotta se hyväksytään kilpailuun.
  • Rahapalkinnot tilitetään asiakkaan vedonlyöntitilille 72h sisällä viimeisen ottelun päättymisestä.
  • Palkintojen voittajien tulee maksaa mahdolliset veroseuraamukset, joita palkinnoista saattaa koitua.
  • Palkinnoille ei ole mitään panostus- tai kierrätysvaatimuksia.