Tätä kisaa ei kannata missata! Palkintona kahden hengen VIP-paketin Tukolmaan, seuraamaan jääkiekon MM pronssi- ja kultamitali-otteluita.

SM- Liigan playoffien kunniaksi vedonlyöntiyhtiö operaattori poistettu.com järjestää kilpailun vain suomalaisille lätkäfaneille!

Kilpailu starttaa keskiviikkona 20.03. ja käydään kahdessa osassa, 20.03-03.04 ja 04.04 - aina SM-liigan mestaruuden ratkeamiseen saakka (20 -25.04).

Mitä kilpailussa on palkintona?

Molempien osakilpailujen voittajalle operaattori poistettu lataa käteen kaksi kappaletta SM-liiga- tai Mestis-joukkueen kausikortteja. Voittaja saa itse valita haluamansa seuran kausikortin. Loput osakilpailujen Top5:een sijoittuneet saavat lohdutuspalkinnoksi operaattori poistettuin tarjoamia riskittömiä vetoja.

SM-liigafinaalien päätyttyä osakilpailujen tulokset lasketaan yhteen ja kokonaiskisan voittaja selviää. Voittaja kuittaa itselleen ja kaverilleen VIP-paketin jääkiekon MM-kisojen finaalipäivälle Tukholmaan!

Pääpalkintoon kuuluu:

– Pääsyliput finaalin ja pronssiottelun A-katsomoon VIP-tilan välittömään läheisyyteen– Pääsyn VIP-tilaan– Kaksi hotelliyöpymistä Tukholmassa– 400 euroa matkarahaa– VIP-bileet finaalin jälkeen Bon Palais-yökerhossa

Kuinka osallistun kilpailuun?

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee vain rekisteröityä tästä operaattori poistettuille ja asettaa vähintään 10 euron arvoinen voittava veto mihin tahansa haluamaasi vedonlyöntikohteeseen, joko tietokone- tai mobiiliversiossa. Voit rekisteröityä kisaan syöttämällä operaattori poistettu-käyttäjätunnuksesi tälle sivulle. Varmistathan, että syötät käyttäjätunnuksesi siinä muodossa, jossa se on ilmoitettu tililläsi (Isot ja pienet kirjaimet, välimerkit, yms). Muistathan myös, ettet ole oikeutettu palkintoihin, mikäli käyttäjätunnuksesi ei ole kirjoitettu oikein.

Rekisteröitymisen jälkeen olet automaattisesti mukana kilpailussa. Kisa on käynnissä pudotuspelien ensimmäisestä pelistä lähtien. Kisassa kerätään pisteitä operaattori poistettuin laatimalla kaavalla. Katso täydelliset kilpailusäännöt täältä >>

 

Ei vielä pelitiliä? Voit saada uutena asiakkaana jopa 100€ ensitalletusbonuksen operaattori poistettuille! Lue lisätiedot tarjouksesta www.operaattori poistettu.com