Bethard on siitä erittäin oivallinen paikka lyödä betsit sisään, että heidän sivujensa kautta voitkin vain saada rahasi takaisin, jos näyttääkin pahalta! Riski on siis minimaalinen, mikä helpottaa suurtenkin panosten sisään laittamista! Tietenkään voittoja ei sinulta oteta pois, jos sinulle siunautuu sellaisia suuria tai pieniä määriä!

Miten tämä voi toimia?

Tämän erikoisen promootion nimi on Cash Out. Sen avulla voitkin vielä kesken pelin vetää rahasi ulos, mikäli näyttääkin erittäin pahalta fanittamasi joukkueen suhteen. Homma toimii siis niin, että pelaat ja panostat aivan normaalisti valitsemaasi vedonlyöntikohteeseen ennen ottelun alkamista, jos on urheilusta kyse. Cash Out on voimassa myös livevedonlyöntikohteisiin, eli voit lyödä vetoa kesken pelin, ja jos tämä näyttääkin pahalta valinnalta, voit vetää rahat takaisin. Intensiivistä ja jännittävää, vai mitä? Tämä on toki yhtä lailla voimassa erikoisempiinkin kohteisiin kuin vain esimerkiksi jalkapallo- ja jääkiekkoturnaukseen.

Mitä sinun tulee huomioida tämän mahtavan promon suhteen, on se, että jotkin vedonlyöntityylit on poissuljettuna tästä huikeasta kampanjasta. Mikäli halajat tämän takaajan pelillesi, älä lyö vetoa  Asian HCP, Asian Yli/Alle, Tasoitus ja Yli/Alle, Maalit yhteensä, Each/Way ja SP-pelit ja Forecast/Tricast. Ei ole siis syytä hätäillä, sillä vedonlyötnikohteita ja -tyylejä on niin monia erilaisia, että näiden muutaman tyylin pois rajaus kampnajast aei tulisi tuottaa ongelmia! Saat tämän Cash Outin käyttöösi, kun asetat vedon normaalisti –ennen ottelua tai sen aikana. Sen jälkeen siirry kohtaan Minun vetoni, ja valitset sieltä kohdan Cash Out.
 

Lisänä Bethardin kovat tervetulotarjoukset

Bethardin tervetulotarjous on myös syytä esitellä, jos vielä jostain kumman syystä jäit empimään tämän promootion luettuasi. Bethard nimittäin tarjoaa uusille rekisteröityneille pelaajilleen vedonlyöntiin oman bonuksen, joka on 125% vedonlyöntibonus. Talleta siis 100€, niin saat kokonaiset 125 euroa ylimääräistä pelirahaa vedonlyönnin puolelle! Bethardilta löytyy tietenkin bonus myös kasinon puolelle, mikä sisältää 200 prosentin bonuksen aina 200 euroon saakka. Siitä kertyy siis rahaa heti ensitalletuksella huima summa: käytännössä kun tuo 200% kun tarkoittaa tallettamasi summan triplaamista! Sen lisäksi kertyy myös 25 ilmaiskierrosta jotka voit käyttää viihdyttävässä pelissä nimeltä Starburst.

Tästä suorinta tietä promootioiden pariin Bethardille!