Maanantain Toto5-ravit ravattiin Turun Metsämäessä. Olli Lähtisen valmennustallin Westcoast Spider palasi reilun kahden kuukauden tauolta hyvässä vireessä. Elokuussa Derby karsinnassakin juossut ori starttasin 20 metrin takamatkalta. Harri Koivusen ajokki haki kärkipaikan ensimmäisen takasuoran lopussa ja ori piti lopussa niukkaan voittoon. Ilkka Korven ohjastama Fara Dero tuli lopussa aivan voittajan rinnalle.

 

Ensimmäisessä Toto5-kohteessa nähtiin myös hyvä tauolta paluu, kun Seppo Markkulan ohjastama Vivad Poppet vei toiseksi eniten pelattuna lähdön nimiinsä koko matkan johdon jälkeen. Pelisuosikki Sahara Daydream kiersi ensimmäisellä takasuoralla johtavan rinnalle ja haastoi Vivad Poppetin lopussa, mutta ohi ei ollut asiaa. Toisen kohteen paras oli Ilkka Korven ohjastama ja valmentama Valvi. 7-vuotias ruuna lähti matkaan 20 metrin takamatkalta ja ravasi matkalla kolmannessa ulkona. Korpi käänsi ajokkinsa 900 metriä jäljellä kiriin. Ruuna irtosi lopussa vakuuttavaan voittoon. Voitto oli Valville sen uran seitsemäs. Suosikki Diori oli maalissa toinen.

 

Kolmannen kohteen suosikki oli viimeksi Vermossa Sisusarjan voittanut Nauriskydön Veto. Jukka Kauppisen ohjastama ruuna pilasi juoksunsa pahaan lähtölaukkaan ja jäi todella kauas kärjestä, mutta oli maalissa vielä kuudes. Esa Holopaisen ohjastama Kihilon Tuire vei lähdöstä maaliin saakka. Euro-Turo teki kovan lopetuksen ja vyöryi linjalla aivan voittajan rinnalla.

 

Toto5-pelin päätöskohteessa Esa Holopainen ohjasti illan toisen voiton ajokkinaan Dream Dresser. Holopainen eteni ajokillaan reilu kierros ennen maalia johtopaikalle ja voitto oli suhteellisen varma, vaikka selästä iskenyt Tophill's Emil tulikin lopussa lähelle. Suosikki Sahara Hotshot ei ollut parhaimmillaan ja ori oli maalissa vasta kahdeksas. Holopaisen lisäksi Antti Teivainen oli illan kaksoisvoittaja.

 

Turun Toto5-arvo oli 1107,80 euroa.