Tänään illalla pelataan Wimbledonissa nelinpeli, jossa ovat vastakkain Marcin Matkowski, Max Mirnyi, ja heidän vastustajaparinsa Nicholas Monroe sekä Artem Sitak. Viime pelissä Matkowski sekä Mirnyi löivät Bryanin veljekset helpolla, mutta tämä ei sinänsä ollut mitenkään yllättävä tulos. Bryanin veljekset nyt ei ole mikään maailman kovin vastus, joten heidän voiton jälkeen tätä Marcinin ja Maxin parivaljakkoa onkin ehkä jopa yliarvostettu. He ovat kyllä suosittuja ja hyviä, mutta tämän illan ottelun voitto ei ole niinkään selviö. Toivottavasti pelaajilla ei ole noussut ylpeys vielä päähän menestyksestä, vaan pää pysyy kylmänä illan ottelun ajan. Heidän vastustajansa, Nicholas Monroe ja Artem Sitak ovat nimittäin myös pelanneet erittäin hyvin tämän turnauksen osalta, ja he ovat hyvinkin vakaita pelaajia. He eivät ole yhtään peloissaan tästä maanantaisesta vastuksesta, vaan lähtevät kirkkain mielin kohti taistoa. Miltäpä sitten kertoimet näyttävät näiden parien suhteen? operaattori poistettu tarjoa Matkowskille ja Mirnyille kerrointa 1.60, kun taas Sitakille ja Monroella on tarjolla kerroin 2.30. Ottelu alkaa tänään kello 15:05, joten nyt on aika herätä ja lähteä lyömään vetoja sisään! Nyt kannattaakin lähteä nimenomaan operaattori poistettuille lyömään vetoa tämän vihjeen avuin, lue alta, miksi!

operaattori poistettuin tenniskampanja on kuin luotu tälle päivälle

Nyt jos koskaan kannattaa heittää Wimbledonin sekä muiden tennisotteluiden osalta betsit sisään leijonateemaisella kasinolla nimeltä operaattori poistettu. Heillä on nimittäin tarjolla kampanja, josta saat ilmaisvetoja sekä voit voittaa itsellesi tuliterän Mercedeksen.  Voit siis lähteä asioimaan operaattori poistettuilla myöskin tämän vihjeen tahdittamana. Kuinka sitten saat lunastettua tämän kampanjan edut, jossa voit voittaa ilmaisvetoja? Homma toimii siis niin, että saat itsellesi 10 euron ilmaisvedon, kun olet ensin asettanut vaivaiset viisi vetoa livevedonlyönnissä tenniskohteisiin. Tänään kannattaakin laittaa tämä iso pyörä pyörimään! Asettamalla vetoja enemmän, voitkin ansaita tämän kampanjan puitteissa jopa 250 euron edestä ilmaisvetoja, eli 16 kappaletta ilmaisvetoja!

Karsinnasta tuliterän Mercedeksen arvontaan

Näiden vetojen jälkeen homma eteneekin karsintavaiheesta finaaliin, josta voit vielä voittaa tuon Mercedeksen itsellesi. Turnaus käydään 7.- 13. elokuuta Mercedeksen osalta, jolloin sinun tulee asettaa veto operaattori poistettuin sivustolla asetettuun päivän vetoon. Löydät kampanjan ehdot kokonaisuudessaan operaattori poistettuin sivuilta, ja voittaja saakin lähteä vuokraamaan autotallia tuliterälle Mercedes Benz SLC:leen!

operaattori poistettuille kampanjan ja vetojen pariin tästä!