Winnipeg Jets julkaisi kokoonpanot toiseen otteluun Florida Panthersia vastaan.

Patrik Laine jatkaa otteitaan kolmannessa kentässä illalla Florida Panthersia vastaan. Asiasta tiedotti Winnipeg Jetsin virallinen Twitter-tili. 

Päävalmentaja Paul Maurice myös vahvisti, että Connor Hellebuyck jatkaa maalilla toisessa ottelussa. Kokoonpanosta huilivuoroon joutuvat Jack Roslovic ja Dimitri Kulikov. Tilalle astuvat Nic Petan, sekä Joe Morrow

 

- Eilinen oli hieno ilta. Minulla oli paljon hauskaa. Koko kokemus on ollut melko epätodellista. En oikein tiennyt mitä odottaa eiliseltä, mutta se oli paljon enemmän mitä odotin, kommentoi Laine aamuharjoituksien jälkeen eilistä peliä. 

Suomalainen iski täyden Hartwall areenan edessä hattutempun ja Jets peittosi Floridan lukemin 4-2. Laineella on nyt kuusi maalia ja on joukkueen sisäisen maalipörssin jaetulla ykkössijalla Mark Scheifelen ja Kyle Connorin kanssa. 

- Hän on iso ja vahva. Hän on 20-vuotias, mutta hänestä tulee vahva voimahyökkääjä pelissämme. Hänen suorituksensa oli suoraviivaisempi ja yksinkertaisempi, totesi Maurice tänä aamulla. 

NHL Global Seriesin toinen kohtaaminen Helsingissä Jetsin ja Panthersien välillä alkaa 20:00.