Tästä ei koris enää parane!

Juhannuksen vietto on hyvä aloittaa huippukoriksen parissa. Heatin ja Spursin väliseen game seveniin on pakko lyödä pieni jännitysveto (aivan kuin jännitystä ei muuten olisi).

Btw. Eilinen saattoi olla Urheiluveikkauksen pitkävetovihjeet- osion historian surkein päivä. Ei selitellä sitä sen enempää. Totaalinen farssi. Joku palkinto pitäisi saada noin surkeasta suorituksesta. Itse asiassa www.operaattori poistettu.com vedonlyöntiyhtiö palkitsee pelaajiaan palauttamalla panokset kaikista hävityistä yhdistelmävedoista Veikkausliigaan. Edellytyksenä on, että kaikki kohteet menevät väärin. Siellä on tarjolla tällä hetkellä myös uusille asiakkaille ilmainen 5€ tarjous joka ei vaadi asiakkailta talletusta lainkaan. Kannattaa käydä hakemassa femma kotiin täältä >>

Miami Heat-San Antonio Spurs:  NBA- finaalit, game seven. Spurs oli kuudennessa pelissä sekuntien päässä mestaruudesta, mutta Heat onnistui jatkoajan kautta vääntämään sarjan vielä ratkaisevaan seitsemänteen. Tulossa on aivan huikea päätös kaudella. Emme malta olla lyömättä tähän paria pientä jännitysbetsiä.

Ensimmäisenä panostamme 1. neljänneksen pistemääräksi yli 46.5. Vaikka ottelu on huipputärkeä niin tässä tuskin lähdetään peruuttelemaan (ainakaan alussa).

Toisena pelikohteena kiinnostaa Spursin voitto. Miami on ailahdellut ja mikäli tänään sattuu huono päivä niin vierasvoitto ei ole mahdoton. Spurs pystyy voittomaan myös Miamissa. Se nähtiin sarjan avausottelussa.

Pitkävetovihjeet perjantai 21.6.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu! Heat - SpursAlle / yli 46.51. neljännes Yli 1.88 04:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Heat - Spurs 1 3.45 04:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.